Skip To Content
Xарактеристики

Време е да откриете ключовите характеристики

Cargo

Размери 
С впечатляваща максимална товарна дължина от 3090 мм2, Cargo е с компактни външни, но просторни вътрешни размери.  

1Размерите може да варират в зависимост от конфигурацията.

2Максимална товарна дължина от 3090 мм за стандартното Combo, 3440 мм в Combo XL с открит отвор в разделителната стена и сгъната седалка на пътника.

Голямо товарно пространство
 С максимално товарно простраство от до 3.8 м3 (1) , Combo предлага достатъчно обем за всички ваши карго нужди, така че и много големи предмети да може да се натоварят удобно.  
1Товарно пространство от до 3.8 м3 за стандартното Combo, 4.4 м3 за Combo XL с дълга база, двойна седалка за пътниците и разделителна стена. 
Полезен товар

С полезен товар от 1000 кг 1,2 Combo не се притеснява от тежки задачи, а това го прави перфектен партньор в бизнеса.

 

1Опция

2Максимален полезен товар от до 1000 кг за Combo и 950 кг за Combo XL.

 
Проходен отвор за товари

Свалящ се капак1 в разцделителната стена на товарното отделение, зад седалката на пътника позволява лесен превоз на свръхдълги предмети.

 

1Опция

 
Отвор с капак в задната част на тавана

Нуждаете се от място за много дълги предмети - като стълба?  Капакът в задната част на покрива1 се отваря на 40° и позволява безопасен превоз на дълги предмети. 

 

1Опция

 
Места за съхранение в интериора 
С до 15 ниши за вещи , Combo Cargo предлага място за всички ваши принадлежности.  

Гъвкавост

Двойна седалка до водача 

Място за трима с помощта на двойна пътническа седалка1. Изправена,  напълно сгъната за удължаване на товарното пространство, или трансформираща се в масичка и превръщаща Combo Cargo в мобилен офис. 

 

1Опция

 
Сгъваща се пътническа седалка
Когато шофирате сам и единствено товарът ви прави компания, предната седалка може лесно да се сгъне в пода и да създаде още по-гъвкаво товарно пространство.  
Преградна стена на кабината

Разделителната стена1 предотвратява възможността за проникване на предмети от товарното отделение в кабината – под формата на солидна стена или стъклопакет и решетка.

 

1Опция

 
Врати

Една или две плъзгащи се врати1 осигуряват лесен достъп до задната част на Combo, и елиминират възможността от драскотини при паркиране в тесни места. 

 

1Две врати като опция

 
Улеснен достъп

Конфигурирайте задната част на своя Combo с цяла задна1 или асиметрични, отварящи се настрани врати за подобрена видимост. Всяка възможност съобразно вашите индивидуални нужди. 

 

1Опция

 
Варианти 
Combo Cargo се предлага в две дължини – 4.4 м за стандартната версия и  4.75 м за Combo Cargo XL с допълнително товарно пространство. Изберете ван с двойна кабина за превоз на до пет човека, включително водача.  

Дизайн

Външност
Верен на стила Opel, Combo Cargo по перфектен начин ще представи бизнеса ви.  
Интериор
С висока позиция на седене, множество места за предмети, интуитивни контролни органи и изключителна функционалност, интелигентната кабина на Combo създава удобство при всякакви задачи. 
LED дневни светлини 

LED дневните светлини1 са ефективни и ви помагат – на вас и останалите водачи – да сте в безопасност на пътя през деня. 

 

1Опция

 

Ефективност

Двигатели 
Конфигурирайте вашия  Combo Cargo с гама от мощни и ефективни бензинови и дизелови двигатели за отлична динамика на пътя.  
Трансмисии 

Съчетайте двигателя на Combo Cargo с прецизна шестстепенна механична трансмисия или осемстепенна автоматична предавателна кутия – изборът е ваш. 

 

 

Иновации

Камера за обратно виждане 

Широкоъгълната панорамна камера за обратно виждане1 с диапазон от 180° показва околните предмети на 8-инчов сензорен екран. Виртуални водещи линии помагат движението на заден ход да е просто. 

 

1Опция.

 
Отопление 

Отопляеми седалки1 и отопляем кожен волан1 ви дават топлина когато дойде студеното време. Combo ви осигурява комфорт, независимо от сезона.

 

1Опция

 
Head-up дисплей

С Head-Up дисплей1, ключова информация като скорост, навигация и предупреждение за умора на водача се появяват на стъклен екран зад волана, така че погледът ви да не се отклонява от пътя. 

 

1Опция

 
Система IntelliGrip

Интелигетната система IntelliGrip1 се адаптира към условия с ниско сцепление на гумите като кал, пясък и сняг с пет различни режима на работа.  

 

1Опция

 

Безопасност

Автоматично аварийно спиране
Автоматичното аварийно спиране 1 с разпознаване на пешеходци предупреждава за потенциален сблъсък с друг автомобил или пешеходец2. Ако не се предприемат действия, автомобилът спира автоматично. 

1Стандартно за Dynamic, опция за Selection и Enjoy.

2Работи автоматично над 5 км/ч и под 85 км/ч. От 0 до 30 км/ч отрицателното ускорение за намаляване на скоростта на удара е 0.9 g. От 30 до 85 км/ч системата намалява скоростта максимум до ниво от 22 км/ч. След този праг, водачът трябва сам да предприеме спиране за допълнително снижаване на скоростта.  Оперативната скорост на системата (AEBPD) зависи от установения обект (мобилен обект: от 5 до 85 км/ч; фиксиран обект: от 5 до 80 км/ч; пешеходец: от 5 до 60 км/ч). Системите за асистенция на Opel имат цел да подпомагат водача в рамките на определени ограничения. Водачът остава отговорен за шофирането. 

Запазване на лентата 
Асистентът за запазване на лентата1 предупреждава водача със сигнал и леко коригира траекторията на Combo ако автомобилът непреднамерено започне да да я напуска. 
Разпознаване на пътните знаци

Автоматичният темпомат (круиз контрол)1 поддържа желаната скорост в диапазон от 30 до 160 км/ч и спира и ускорява автомобила за да запази  фиксирана дистанция до предния автомобил, гарантирайки безопасно и спокойно пътуване. 

 

1 Опция

 
Автоматичен темпомат 

Автоматичният темпомат1 поддържа желаната скорост в диапазон 30-160 км/ч като спира и ускорява за да запази фиксирана дистанция до предния автомобил, осигурявайки безопасно и спокойно шофиране. 

 

1Стандратно за Dynamic и Enjoy, опция за Selection.

 
Безопасност и въздушни възглавници
Четири въздушни възглавници, включително за водача, пътника и странични осигуряват високо ниво на безопасност на пътя, за вас и пътниците. 
Предупреждение за умора на водача
Предупреждението за умора на водача1 анализира начина на шофиране и по този начин установява признаци за сънливост у водача. Серия от сигнали го  предупреждават да вземе мерки.   
1 След 2 часа шофиране със скорости от над 65 км/ч, сигнал предупреждава водача. Същевременно с това системата анализира нивото на разсейване, като способността на водача да поддържа лентата за движение. При установяване на опасно шофиране, серия от усилващи се звукови сигнали предупреждават водача да вземе мерки. Нивото на разсейване се намалява след десетминутно безопасно шофиране. Калкулациите се прекратяват след като скоростта на автомобила спадне под 65 км/ч.
Система flank guard

Системата Flank Guard1 използва 12 сензора за да предупреди за обекти, които може да не са видими при завиваване с ниска скорост, чрез визуален и аудио сигнал на екрана на инфоразвлекателната система. 

 

1Опция. 

 

Свързаност

Инфоразвлечение
Авангардната система Multimedia Navi Pro1 е напълно съвместима с Apple CarPlay2 и Android Auto2 и ви позволява да свържете два смартфона едновременно с 8-инчовия сензорен екран.  

Apple CarPlay и Android Auto позволяват на потребителите да получат удобен достъп до полезни приложения в смартфона докато шофират:

 

  • Да използват телефона като навигация чрез Maps
  • Да стриймват любими плейлисти със Spotify
  • Да изпращат и получават съобщения с WhatsApp и Skype

 

Тези функции лесно могат да бъдат достъпни чрез гласов контрол за да остане погледът върху пътя, а ръцете на волана. 

 

1Опция

2Съвместимостта и определени функции може да се различават в зависимост от типа на устройството и версията на операционната система.

Apple CarPlayе запазена марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други държави. Android е запазена марка на Google Inc.

3Стандартно за Dynamic, опция за Selection и Enjoy.

Навигация

Multimedia Navi Pro 1 с авангарден гласов контрол и пълна навигационна функционалност ще ви отведе там където искате. Просто изберете вашата дестинация и оставете системата да ви води. 

 

1Опция

 
Безжично зареждане 

Безжичната система за зареждане на Combo Cargo1 ви позволява да зареждате телефона си без нужда да го свързвате с кабели.

 

1Опция

 
OpelConnect услуги1
Интелигентна гама от услуги ви осигурява висока степен на безопасност и ви помага да останете свързани на пътя.  
  • Спокойствие на духа: Обаждане в аварийни ситуации, повреда, редовен статус и информация за автомобила.  
  • Удобство: Дистанционни функции за заключване на вратите, активиране на клаксона и светлините.  
  • Интелигентно шофиране: насладете се на спокойно шофиране с навигация в реално време1 и управление на пътуването.  

 

1Услугите Opel Connect може да се отличават в различните страни и автомобили. Услугите може да изискват абонаментна такса и са обект на наличност и покритие на мобилната мрежа.

 

Забавни факти

Аксесоари Opel+

Посрещнете индивидуалните си нужди

С оригиналните аксесоари на Opel изразете себе си и оптимизирайте своя автомобил. Създадени и тествани за вашия Opel.

Продукта на снимките може да се отличава от продавания. 

Гумени подови стелки
Покажете подробности
Багажник на покрива
Покажете подробности
Решетки за защита на стъклата
Покажете подробности
Качествени подови облицовки
Покажете подробности

Какво следва?