SKIP TO CONTENT
Музика на живо

ДОБРЕ ДОШЛИ В ПО-МАЛКО НОРМАЛНОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ.

По-малко работа от вкъщи, повече удоволствие у дома. Страхотното парти идва директно на домашния ви дансинг, благодарение на Defected Records и Opel Mokka.

Добре дошли на по-малко нормалното парти в чест на новия Opel Mokka. Opel се обединява с Defected Records - най-влиятелният британски лейбъл за хаус музика за всички времена, посветен на най-добрите хаус парчета, изпълнители и фестивали. Заедно те са домакини на виртуално музикално парти с шест от най-горещите диджеи в Европа,  шест часа жестоки бийтове от шест специални локации. Абонирайте се за по-малко нормалното преживяване, стрийминг на живо на 09.04.2021 /петък/ в 20:00 ч. /19:00 ч. CET/ и се присъединете към над три милиона посетители на нощни клубове чрез YouTube, Facebook & Twitch. Така че покажете се, настройте се и оставете всичко нормално пред вратата.

ЗА КАКВО Е ПО-МАЛКО НОРМАЛНОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ.

Хора от всички сфери на живота, заедно като едно цяло.
Заредете се за уникалното виртуално музикално парти, съчетание на по-малко нормалния дух на Opel Mokka и мантрата на Defected Records, че В нашата къща всички сме равни. Стрийминг на живо от шест емблематични локации в цяла Европа, това по-малко нормално парти ви носи шест часа международни клубни хитове, подготвени от шест топ диджеи от Defected Records. Затегнете kоланите, докато ритъмът ви отпусне.

ПО-МАЛКО НОРМАЛНО ПАРТНЬОРСТВО.

Какво обединява Defecter Records и Opel Mokka.

Светът вече има достатъчно нормално, ново или друго. Когато проектирахме дръзката, но изчистена нова Mokka, беше ясно, че тя е всичко друго, но не и обичайна. Обединихме се с хора, споделящи същото отношение към превръщането на нормалността на прах - това е момента, когато Defected Records се появи.

 

Mokka е всичко свързано с технологиите, смелия и изчистен дизайн и с това да бъде по-малко нормална. Няма по-добър човек, който да ни помогне да споделим това със света, от маестрото на най-смелите ритми и най-чистата енергия на дансинга, хаус музикалната институция в Обединеното кралство, Defected Records.

КАК СЕ ЗАПОЧНА x КЪДЕ ОТИВА

Това е нова зора, това е нов ден.
Първият намек за по-малко нормално изживяване, беше наелектризиращото сътрудничество на Opel с Defected Records в новия телевизионен клип на Opel Mokka. Комбинирайки най-доброто от наследството и модерността, силно емоционалната, експлозивно дръзката преработка на класическото Feeling Good на Нина Симоне беше идеалният саундтрак за Mokka: забавен, млад, електрически и иновативен във всички отношения. Все още натрупва стрийминги в Spotify, задавайки тон за цялата кампания на Mokka и вашето собствено, по-малко нормално преживяване.

СЪБРАНИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ.

Лондон. Марсилия. Берлин. Чикаго. Рюселсхайм.
От цяла Европа, отвъд Атлантическия океан и чак от собствената ни стая, има звуци и гледки за най-добрите парти настроения. Следете, докато разкриваме нашите свръхзвукови селекции на това ПО-МАЛКО НОРМАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ.