Skip To Content
Новини от Opel

Новини от Opel

София франс ауто е официалният вносител на opel в българия

София Франс Ауто придоби правата на официален вносител на Opel за България. Марката променя бизнес модела си на българския пазар.  Дейността на досегашната дилърска мрежа на Opel в страната се запазва и ще получи допълнителна подкрепа от новия вносител. София Франс Ауто е признат успешен и стабилен партньор на автомобилния пазар повече от 28 години. Експертният опит и стабилните позиции на дружеството ще позволят Opel да се утвърди на българския пазар и да подобри услугите за всички настоящи и бъдещи клиенти на марката в страната.
Не Са Открити Резултати

OPEL на Автомобилен салон София 2022

Opel с две премиери на Международния автомобилен салон София 2002

Opel представя своите два ключови модела Astra и Grandland на дългоочаквания Автосалон София 2022, който ще се проведе от 3 до 12 юни в Интер Експо Център в София.

По време на изложението посетителите ще могат да се докоснат до най-новите модели автомобили Opel – с електрическо задвижване и конвенционални двигатели, които ще могат да тестват, за да се убедят в качествата им и да направят своя избор според предпочитанията и нуждите си. В дните на Международния автомобилен салон София 2022 Opel ще предостави специални условия* за покупка на автомобили, както и подарък гражданска отговорност. Освен най-новите модели посетителите ще могат да видят и Opel Mokka, Crossland, Insignia и Corsa-e.....