Skip To Content
Новини от Opel

Новини от Opel

Ес Еф Ей Аутомотив е официалният вносител на Opel в България

София Франс Ауто придоби правата на официален вносител на Opel за България. Марката променя бизнес модела си на българския пазар.  Дейността на досегашната дилърска мрежа на Opel в страната се запазва и ще получи допълнителна подкрепа от новия вносител. София Франс Ауто е признат успешен и стабилен партньор на автомобилния пазар повече от 28 години. Експертният опит и стабилните позиции на дружеството ще позволят Opel да се утвърди на българския пазар и да подобри услугите за всички настоящи и бъдещи клиенти на марката в страната.
Не Са Открити Резултати

Opel - ново лого, нов Blitz

Днес OPEL представя нов прочит на емблематичното лого, което гордо носи повече от 160 години. Автомобилният производител има дълга и успешна история под знака на "Blitz", което в превод от немски език означава светкавица.

 

Новата емблема символизира пътя, по който е поела марката, за да се превърне в напълно електрически бранд до 2028 г.
Като част от характерното лице Opel Vizor и елемент от геометрията на дизайна на автомобилите Opel Compass, "светкавицата" ще отличава моделите на Opel пред останалите.

 

Новото лого ще може да бъде видяно още тази година върху експонатите по време на изложението в Мюнхен IAA Mobility.


OPEL на Автомобилен салон София 2022

Opel с две премиери на Международния автомобилен салон София 2002

Opel представя своите два ключови модела Astra и Grandland на дългоочаквания Автосалон София 2022, който ще се проведе от 3 до 12 юни в Интер Експо Център в София.

По време на изложението посетителите ще могат да се докоснат до най-новите модели автомобили Opel – с електрическо задвижване и конвенционални двигатели, които ще могат да тестват, за да се убедят в качествата им и да направят своя избор според предпочитанията и нуждите си. В дните на Международния автомобилен салон София 2022 Opel ще предостави специални условия* за покупка на автомобили, както и подарък гражданска отговорност. Освен най-новите модели посетителите ще могат да видят и Opel Mokka, Crossland, Insignia и Corsa-e.....