Skip To Content
Corsa Electric

Новият Opel Corsa Electric

Още по-смел, още по-вълнуващ, още по-интуитивен за управление. 

Новият Opel Corsa Electric съчетава изразителен дизайн, усъвършенствана технология и насочено към бъдещето електрическо задвижване - за шофиране, което ще носи усмивка на лицето Ви всеки ден!

Външен дизайн

 

 

Новата Corsa впечатлява с обновения си дизайн, включващ характерното лице на марката - Opel Vizor. Най-съвременните технологии гарантират сигурно и спокойно.

Матричната светлинна система Intelli-Lux LED® без отблясъци, която Corsa въведе в сегмента на малките автомобили през 2019 г., е още по-добра и по-прецизна. Най-новата интерпретация на бестселъра на малките автомобили може да се похвали с най-иновативни технологии под предния капак.

Външен дизайн

 

 

Благодарение на множеството нови функции, Corsa предлага модерна атмосфера и комфортно усещане в интериора. За това допринасят нов модел на седалките, както и нов дизайн на скоростния лост и волана.

Въпреки това акцентът – както визуално, така и технологически – е опционалният напълно дигитален кокпит с нова информационно-развлекателна система. Интегрираната платформа Snapdragon Cockpit от Qualcomm Technologies* разполага с подобрена графика, мултимедия, компютърно управление и изкуствен интелект (AI), за да осигури по-интегрирана, контекстуално осведомена и постоянно адаптивна система, за да отговори на предпочитанията и нуждите на водача и неговите спътници.

Интериорен дизайн

Перфектни пропорции и прецизност до най-малкия детайл, всичко това събрано в дръзкия и изчистен от излишни детайли екстериор – това е новият Opel Corsa. Дизайнерите са направили бестселъра в сегмента на малките коли още по-модерен и още по-стилен. 

Технологии и иновации

 

 

Приложен е принципът „Detox to the max“, т.е. изчистен дизайн, без излишни, утежняващи елементи: навигационната система предлага свързани услуги, разпознаване на естествена реч „Здравей, Opel“ и over-the-air актуализации на софтуера. Дисплеите в 10-инчовия цветен сензорен екран на навигационната и мултимедийна система и в информационния дисплей за водача са още по-ясни и контрастни, така че цялата важна информация да може да се види за части от секундата. Но не е само това!

 

За първи път смартфони, съвместими с Apple CarPlay и Android Auto, са свързани към мултимедийните системи на автомобила и се зареждат – и при двете безжично.

 

Малък, но с характер: Носещ новото лице на марката Opel Vizor и с обновен дизайн