Проверки

ПРОВЕРКИ

ОСИГУРЕТЕ ПЛАВНОТО ДВИЖЕНИЕ НА ВАШИЯ OPEL С ПОМОЩТА НА НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ.

Нашите автомобили предоставят върхово представяне на пътя и притежават отлично качество. За да сте сигурни, че ще останат такива, препоръчваме на всички собственици да проверяват периодично своите автомобили Opel. Проверката в сервиз на Opel има особено голямо значение непосредствено преди смяна на сезоните или преди да предприемете продължително пътуване.

ПРОВЕРКА ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА OPEL.

Редовният преглед на състоянието и безопасността на вашия автомобил са изключително важни. Винаги поверявайте тази задача на специалистите на Opel, за да бъдете спокойни на пътя при по-дълги пътувания или преди зимата.

ПРОВЕРКА ЗА АКУМУЛАТОРА НА OPEL.

Ако имате по-стар акумулатор, препоръчваме да се доверявате на специалист на Opel, който да го проверява. Това е особено важно преди зимата, тъй като никой не би искал колата да го изостави в студа насред пътя. Освен това, препоръчваме редовно да проверявате нивото на антифриза и зимната течност за чистачките.

ПРОВЕРКА НА ШАСИТО.

Връзката между автомобила и пътя се осъществява от гумите и шасито. Колкото по-лоша е пътната настилка, толкова по-голяма вероятност има за повреда на шасито. Колкото по-продължително шофираме по лош път, толкова по-наложително е тези компоненти по автомобила да се проверят от специалист.

ПРОВЕРКА НА МАСЛОТО НА OPEL.

Във вашия автомобил има само един по-важен консуматив от бензина и това е маслото. Нередовната смяна на маслото или използването на неподходящо масло за вашия двигател, може да постави в опасност както вас самите, така и вашия автомобил. Препоръчително е да правите проверка и смяна на маслото регулярно при специалист на Opel.

ПРОВЕРКА НА OPEL НА СИСТЕМАТА НА КЛИМАТИКА.

Климатикът е почти стандартен аксесоар във всеки автомобил, но трябва периодично да се проверява, почиства и да се прави смяна на поленовия филтър. Проверете климатика си още сега, за да имате пълен контрол върху температурата в автомобила, и го почистете, за да сте сигурни, че въздухът няма да доведе до проблеми със здравето.

ЕКСПЕРТНА СЕРВИЗНА ИНСПЕКЦИЯ.

Поддържайте вашия Opel във върхова форма с помощта на сервизните експерти на Opel.

Те познват вашия автомобил най-добре и разполагат с най-модерни инструменти за ремонт. Посещаването на оторизиран сервиз поне един път в годината запазва стойността на вашия автомобил.

ПРОВЕРКА НА СЪСТОЯНИЕТО НА АВТОМОБИЛА.

Автомобилите са произведени с близо 10 000 отделни компонента, което ги прави изключително сложни. Само за 12 минути ние правим визуална проверка за безопасност и надеждност на вашия автомобил.

Проверката на състоянието на автомобила е безплатна и дава пълна картина за състоянието на вашия Opel.

Г.Т.П.

Г.Т.П., или годишния технически преглед, е ежегодна инспекция, която проверява безопасността на вашия автомобил и измерва нивата на отделяните вредни емисии.

Вашият оторизиран сервиз на Opel ще подготви предварително вашия Opel за Г.Т.П.

НАМЕРЕТЕ ДИЛЪР НА OPEL.