Стартирайте сега вашето пътуване с електрически автомобил

ПРОСТО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ.

Електрическата мобилност е лесна: направихме преживяването с електрическите автомобили лесно като използването на смартфон. Без излишно напрежение Opel услуги за електрически автомобили* ви помага да стартирате и да продължавате. * Очаква се всички услуги да са налични най-късно през пролетта на 2020 г.

OPEL УСЛУГИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ.

ЗАРЕЖДАНЕ.

Независимо дали зареждане автомобила си в къщи или по пътя, гъвкавата стратегия на Opel ви ви осигурява удобство. Както за ежедневно ползване, така и за дълги пътувания.
ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА.
Предлагаме широка гама от зарядни решения за дома и офиса. 
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
ЗАРЕЖДАНЕ НА ПУБЛИЧНИ СТАНЦИИ.
Останете гъвкави: планът за зареждане на публични станции на Opel чрез услугите Free2Move осигурява достъп до широка мрежа от зарядни точки в Европа.
 
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

МЕНИДЖМЪНТ НА АВТОМОБИЛА.

Извлечете максималното от вашия електрически автомобил, докато го шофирате и когато сте далеч от него. Ръководството за електрическа мобилност ви осигурява съвети за шофиране за увеличаване на вашия пробег. Дистанционните функции ви позволяват да контролирате всичко, от зареждането на батерията до вътрешната температура. Всичко това с помощта на смартфона.
РЪКОВОДСТВО ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКА МОБИЛНОСТ
Ръководството за електрическа мобилност не само ви показва как да увеличите пробега си и да икономисвате енергия в реално време, но и да видите как се справяте в сравнение с останалите потребители.
 
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
ДИСТАНЦИОННИ ФУНКЦИИ.
Искате да да направите промени в графика на зареждане на батерията, да загреете автомобила или да го охладите? Просто използвайте смартфона си! 
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

ИНСПЕКЦИИ И ГАРАНЦИЯ.

Opel FlexCare е удобна цялостна програма за комфорт и удобство. Предлагаме пакети включващи Пътна асистенция, Разширена гаранция и Сервизиране на автомобила, всичките насочени към вашите индивидуални нужди и спецификите на електрическия ви автомобил.
ДОГОВОРИ ЗА СЕРВИЗИРАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ
Добри новини: електрическите автомобили имат по-малко задвижващи части от тези с двигатели с вътрешно горене, а това означава по-малко разходи за сервизиране. Сервизните договори Opel FlexCare осигуряват експертна грижа специално насочена към електромобили.
 
ГАРАНЦИЯ НА БАТЕРИЯТА
Всички електрически автомобили са с осемгодишна, или с пробег от 160.000 км гаранция на батерията за минимум 70% от първоначалния заряден капацитет в края на периода или пробега. Осигуряваме ви и сертификация за капацитете на батерията, който потвърждава зарядсния капацитет на батерията и спомага за продажбата на автомобила втора ръка.
 

ПОМОЩ ЗА КЛИЕНТА.

Центърът за връзка Opel (call centre) и услугите зе пътна асистенция са налични за да осигурят на притежателите на електрически автомобили същото ниво на спокойствие което собствениците на Opel винаги са очаквали. В случай че пътувате в Европа с вашия електрически автомобил, знайте че можете винаги да разчитате на нас.
ЦЕНТЪР ЗА ОБАЖДАНЕ, ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ
Нашите центтрове за обаждане (call centres) специфично предназначени за собственици на електромобили (BEV) и plug-in хибриди (PHEV). Специално обучен екип осигурява техническа подкрепа и съвети относно зарядните станции, услугите и поддръжката.
 
ДЕНОНОЩНА АСИСТЕНЦИЯ НА ПЪТЯ
Асистенция на пътя е налице денонощно във всички европейски държави (списък с кооперираните държави вижте тук.) Включена в услугата е идентификацията на дилърите на Groupe PSA оборудвани със зарядни точки и в случай на сериозна повреда превоза на автомобила до оторизираното дилърство.