SKIP TO CONTENT
Е-мобилността става лесна

ПРОСТО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ.

Електрическата мобилност е лесна: направихме преживяването с електрическите автомобили лесно като използването на смартфон. Без излишно напрежение Opel услуги за електрически автомобили* ви помага да стартирате и да продължавате.

*Очаква се всички услуги да са налични най-късно през пролетта на 2020 г.

ИЗЖИВЕЙТЕ НАШИТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ.

ИЗЖИВЕЙТЕ НАШИТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ.

ЗАПОЧНЕТЕ.

Нека поясним: шофирането на електрически автомобил е по-лесно отколкото си мислите – независимо какви са вашите нужди от мобилност. Научете всичко важно като различните форми на електрическа мобилност, увеличаване на вашия пробег, електрическите батерии за автомобили и общите разходи за експлоатация. 

OPEL УСЛУГИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ*.

Вашият електрически Opel се предлага с пълна гама от полезни "електрически" услуги. Ние слушаме това което хората споделят относно притежаването на електрически автомобил. След това го обмисляме от всякакъв аспект. Отново и отново. На тази база сме готови да осигуряваме наистина полезна, интегрирана гама от услуги, правеща електрическата мобилност лесна и забавна. 

 

*По-голяма част от услугите се очаква да бъде налична от пролетта на 2020 г.

Решения за зареждане на частни станции.
Opel предлага широка гама от зарядни устройство и услуги за да осигури перфектно решение за вас и вашите нужди.  
ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗАРЯДНИТЕ УСТРОЙСТВА
Дистанционно управление e-remote control.
Искате да промените режима на зареждане на вашата батерия, да стоплите или охладите автомобила? Просто използвайте смартфона си! 
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Opel FlexCare сервизни договори за електромобили. 
Добри новини: моторите на електрическите автомобили имат по-малко движещи се части от двигателите с вътрешно горене, а това означава по-малко сервизни разходи. Договорите за сервизиране Opel FlexCare ви осигуряват експертна, специфична за електромобили, грижа и високо ниво на обслужване. 
Гаранция на батерията.
Всички наши електрически автомобили се предлагат с гаранция от осем години или 160.000 км на батерията, за най-малко 70% от първоначалния капацитет след края на този период или пробег. Нашият сертификат за капацитета на батерията потвърждава максималното възможно ниво на заряда и помага за препродажбата. 
Информационен център за електрически автомобили.
Нашите "кол" центрове са създадени специално за обслужване на нужди на собственици на електрически автомобили (BEV) и plug in хибриди (PHEV). Специално обучени служители осигуряват обща подкрепа и съвети относно местата за зареждане, сервизирането и поддръжката. 
Денонощна пътна асистенция.
Пътната асистенция е на разположение денонощно във всички кооперирани държави в Европа (за списък на държавите, моля, вижте тук.) Включени са и дилърите на Opel оборудвани със зарядни станции, в случай на повреда или други причини налагащи теглене до оторизиран търговец.