SKIP TO CONTENT
Управителен съвет

УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ.

ХОРАТА КОИТО УЧАСТВАТ В НАШИЯ УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ.

Уве Хохгешурц

Изпълнителен директор Opel Automobile GmbH

 

Уве Хохгешурц е главния изпълнителен директор на Opel Automobile GmbH. Престижната позиция в германския производителя на автомобили Opel той заема от септемви 2021 г.  Преди това е бил изпълнителен директор на Renault Германия, Австрия и Швейцария.  

Той е член на висшия мениджърски състав на Stellantis, отчитайки се директно на изпълнителния директор Карлос Тавареш.

Хохгешурц притежава повече от 30 години опит в автомобилната индустрия.  Стартира кариерата си през 1990 г. във Ford, където заема различни управленски позиции –  директор  продажби  в представителството в Швейцария, продуктов мениджър и маркетинг мениджър на Лекотоварната гама в Германия.  През 2001 г. се присъединява към екипа на VW, а три години по-късно приема позицията директор маркетинг и продажби в Renault, след което през юни 2016 г. е назначен за изпълнителен директор на марката в Германия.

Роден е на 27  февруари  1963 г. в  гр.  Кьолн, Уве  Хохгешурц е учил в Германия  ( Вюпетал и Кьолн ),  Великобритания ( Бирмингам ) и Франция ( Париж ).  Притежава магистърска степен по бизнес администрация и управление. Хохгешурц е женен и има три деца.  Любимото му хоби е колоезденето.

 

Ралф Вангеман

Управляващ директор „Човешки ресурси” и директор по труда в Opel Automobile GmbH

 

Ралф Вангеман е управляващ директор „Човешки ресурси” и директор по труда в Opel Automobile GmbH от януари 2019 г.

 

Вангеман започва кариерата си в General Motors / Opel през 1998 г., когато постъпва в компанията като служител по персонала в подразделението „Следпродажбено обслужване”. Той продължава да заема различни ръководни длъжности в отделите за човешки ресурси в Германия и Австрия. Последната му длъжност беше заместник-ръководител на отдел „Човешки ресурси“ на Opel / Vauxhall / и директор за Германия по въпросите на човешките ресурси и трудовите отношения.

 

Ралф Вангеман е роден на 2 април 1970 г. и е следвал право в университета „Юлий Максимилиан” във Вюрцбург. 

Прочетете повече за нас.