Skip To Content
Управителен съвет

Управителен съвет

Хората които участват в нашия управителен съвет

Флориан хютел

Главен изпълнителен директор Opel Automobile GmbH

 

Флориан Хютел е главен изпълнителен директор (CEO) на Opel Automobile GmbH. Той е начело на базираната в Рюселсхайм марка от юни 2022 г. Преди настоящата си длъжност Хютел е ръководил отдел Продажби и маркетинг на Opel/Vauxhall и е член на Управителния съвет на Opel Automobile GmbH.

 

В хода на кариерното си развитие Хютел е заемал различни висши ръководни позиции в автомобилната индустрия в Stellantis и Renault Group. През последните 20 г. е натрупал международен опит във Великобритания, Франция, Швейцария и Русия. Притежава бакалавърска степен по международен бизнес мениджмънт от Висшето икономическо училище в Бергиш-Гладбах, Германия. Като част от топ мениджмънта на групата Stellantis той е под прякото подчинение на главния изпълнителен директор на Stellantis Карлос Таварес.

Ралф вангеман

Управляващ директор „Човешки ресурси” и директор по труда в Opel Automobile GmbH

 

Ралф Вангеман е управляващ директор „Човешки ресурси” и директор по труда в Opel Automobile GmbH от януари 2019 г.

 

Вангеман започва кариерата си в General Motors / Opel през 1998 г., когато постъпва в компанията като служител по персонала в подразделението „Следпродажбено обслужване”. Той продължава да заема различни ръководни длъжности в отделите за човешки ресурси в Германия и Австрия. Последната му длъжност беше заместник-ръководител на отдел „Човешки ресурси“ на Opel / Vauxhall / и директор за Германия по въпросите на човешките ресурси и трудовите отношения.

 

Ралф Вангеман е роден на 2 април 1970 г. и е следвал право в университета „Юлий Максимилиан” във Вюрцбург. 

Прочетете повече за нас