Управителен съвет

УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ.

ХОРАТА КОИТО УЧАСТВАТ В НАШИЯ УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ.

Михаел Лошелер

Изпълнителен директор Opel Automobile GmbH

 

Михаел Лошелер е главен изпълнителен директор (CEO) на Opel Automobile GmbH. Той ръководи богатата на традиции автомобилна компания Opel от юни 2017 г. От септември 2012 г. отговаряше за финансите на автомобилния производител. 

 

Преди да се присъедини към Opel през септември 2012 година, Лошелер беше изпълнителен вицепрезидент и финансов директор на Volkswagen Group of America, където ръководеше успешно преструктуриране, водещо до значителен ръст и увеличение на печалбата. 

 

В течение на повече от 20 години, докато работи за компании като Daimler, Mitsubishi Motors Europe и Volkswagen, Лошелер има широки бизнес отговорности в области като финанси, IT, маркетинг и продажби, закупуване и логистика. 

 

Роден на 12 ноември 1968 г, германец по произход, завършва бизнес администрация през 1992 г., след като е следвал в Университета по приложни науки в Оснабрюк, Германия, и в Барселонския университет, Испания. От 1993 до 1996 г. изучава европейски маркетинг мениджмънт в Университета „Брунел” в Лондон, докато работи, и получава степен Master of Arts (MA). Михаел Лошелер е женен, с две деца.

Фредерик Брюне

Управляващ директор „Финанси и информационни технологии“ и главен финансов директор (CFO) Opel Automobile GmbH

 

Възпитаник на Ecole Centrale de Lyon, г-н Брюне започва кариерата си през 2000 г. като одитор в PricewaterhouseCoopers. Постъпва на работа в PSA Peugeot Citroën през 2004 г. и заема различни длъжности. Като групов контрольор на компанията наблюдава всички глобални контролни дейности от 2017 г. насам.

 

Между 2014 и 2017 г. г-н Брюне ръководи отдела за връзки с инвеститорите на Groupe PSA. Преди това е в отдел „Стратегия“, където наблюдава планирането на стратегическото проекти и техния финансов ефект. Между 2012 и 2014 г. Фредерик Брюне натрупва международен опит като финансов директор за региона на Латинска Америка в Groupe PSA.

Ксавие Дюшемен

Управляващ  директор "Продажби, следпродажбено обслужване и маркетинг" в Opel Automobile GmbH

 

Ксавие Дюшемен е управляващ директор „Продажби, следпродажбено обслужване и маркетинг” в Opel Automobile GmbH. Преди назначаването си Дюшемен беше изпълнителен директор „Продажби” на Opel / Vauxhall Europe от март 2018 г.

 

Възпитаникът на HEC Business School в Париж е заемал различни висши позиции по продажби и маркетинг в Groupe PSA от 1991 г. От януари 2017 г. Ксавие Дюшемен е управляващ директор на PSA Retail, преди това управляващ директор на Peugeot Франция, главен маркетинг директор на Citroën в световен мащаб и главен изпълнителен директор на Citroën във Великобритания и Австрия. 

Ралф Вангеман

Управляващ директор „Човешки ресурси” и директор по труда в Opel Automobile GmbH

 

Ралф Вангеман е управляващ директор „Човешки ресурси” и директор по труда в Opel Automobile GmbH от януари 2019 г.

 

Вангеман започва кариерата си в General Motors / Opel през 1998 г., когато постъпва в компанията като служител по персонала в подразделението „Следпродажбено обслужване”. Той продължава да заема различни ръководни длъжности в отделите за човешки ресурси в Германия и Австрия. Последната му длъжност беше заместник-ръководител на отдел „Човешки ресурси“ на Opel / Vauxhall / и директор за Германия по въпросите на човешките ресурси и трудовите отношения.

 

Ралф Вангеман е роден на 2 април 1970 г. и е следвал право в университета „Юлий Максимилиан” във Вюрцбург. 

Прочетете повече за нас.