Заявка за сервиз

Попълнете своите данни

задължителни полета*

Изберете своя дилър

    1. Търсене по

Опишете своя автомобил

  1. Номера на шасито може да се намери в документите на автомобила. Пример: W0L09627595628576

Предпочитана дата за оставяне на автомобила:

Предпочитано време за вземане на автомобила:

Изберете услуга

  1. Видове услуги
  2. Максимум 800 знака.

1 възможно е допълнително таксуване

Изпратете запитване

С натискането на бутон “Потвърди”, вие се се съгласявате вашите данни да бъдат използвани от страните описани в Декларация за поверителност за горните цели и с вас да се свързват по споменатите канали.

 

Бих желал да получавам още информация за продуктите и услугите чрез:

и се съгласявам да бъдат обработвани данните описани в Декларация за комуникация.

Моля коригирайте маркираните полета и опитайте отново.

Close

Декларация за комуникация

 

Личните ви данни се събират, обработват, изпращат и използват от дилъра, Opel Southeast Europe (Будаорш, Унгария), Opel Automobile GmbH (Рюселсхайм, Германия), General Motors Holdings LLC (Мичиган, САЩ) и OnStar Europe Ltd. (Лутън, UK) за маркетинг, маркетингови изследвания и записване на данни за продажбите.

 

Ако е необходимо, за тези цели ние може да предоставим информацията на подразделенията или компаниите собственост на General Motors Holdings LLC и неговите търговци, агенти или доставчици за горните цели.

 

За тези цели, вашите лични данни могат да бъдат изпращани и използвани от дилъра извън Европейската икономическа зона (“EEA”). Ще бъдат направени всички обосновано необходими стъпки за да се третират данните по сигурен начин в съответствие с прилаганите закони.

 

Моля, прочетете Политика на поверителност и бисквитки.

Close

Декларация за поверителност

 

Личните ви данни се събират, обработват, изпращат и използват от дилъра, Opel Southeast Europe (Будаорш, Унгария), Opel Automobile GmbH (Рюселсхайм, Германия), General Motors Holdings LLC (Мичиган, САЩ) и OnStar Europe Ltd. (Лутън, UK) които упълномощават определени доставчици да обработят вашата доставка (и) или съобщение (я).

 

Ако е необходимо да бъде попълнено или обработено вашето запитване, ние може да предоставим тази информация на подразделенията или компаниите собственост на General Motors Holdings LLC и неговите търговци, агенти и доставчици за горните цели, където данните могат да бъдат обработени и използвани.

 

За тези цели, вашите лични данни могат да бъдат изпращани и използвани от дилъра извън Европейската икономическа зона (“EEA”) от гореспоменатите страни. Ще бъдат направени всички обосновано необходими стъпки за да се третират данните по сигурен начин, в съответствие с прилаганите закони.

 

Моля прочетете Политика за поверителност и бисквитки.