Skip To Content
Преглед

Новият Opel Vivaro

Нека работата бъде свършена качествено и с ефективността на професионалист. Гъвкавите конфигурации на седалките и високотехнологичната свързаност добавят комфорт и удобство, а просторната товарна зона и големият полезен товар допринасят за продуктивността. Новият Vivaro е изключително способен и функционален – идеалният избор за почти всеки тип бизнес. 


м3
Максимална товарна дължина(1)
6.6 м3
Максимално товарно пространство(1)
1,400 кг
Максимален полезен товар(2)
(1)  В зависимост от избраните варианти и опции
(2)  Максималният полезен товар отчита теглото на водача

Вашият най-добър инструмет е Вашият фургон 

Новият Vivaro е готов за всяко предизвикателство! Той се предлага с гама от различни размери и опции за интериора, включително FlexCargo®, за да отговори на Вашите индивидуални бизнес нужди.

Бъдещето е електрическо

Открийте новия Vivaro Electric. Производителност без компромис. Готови ли сте за промяна?

Гъвкавост
Открийте точното съвпадение
Адаптирайте своя фургон към професионалните си нужди: Новият Vivaro се предлага в набор от дължини и стилове на каросерията, с функции, които Ви позволяват наистина да постигате резултати за Вашите клиенти. Кажете „да“ на по-голямата гъвкавост и по-добрите резултати!
Товар
Интелигентни решения
Новият Vivaro осигурява уникална гъвкавост на товарене с компактни размери благодарение на интелигентни функции като FlexCargo®, двойни плъзгащи се врати и достъп със свободни ръце. Това прави работата Ви още по-ефективна и лесна. 
Свързаност
Знаете къде отивате
С новия Vivaro постигате максимална ефективност при всяко пътуване. Иикономичните, но мощни двигатели, както и модерните опции за навигационната система и услугите OpelConnect поддържат верния курс на Вашия екип.
Мобилен офис 
Работете отвсякъде 
Край на балансирането с лаптоп на коленете и волана пред Вас. Превърнете своя нов Vivaro в истински офис на колела и придвижете бизнеса си напред.
Безопасност и подкрепа за водача
Безопасността на първо място
Вашият екип, фургон и товар заслужават защита. Усъвършенстваните функции в новия Vivaro помагат за предотвратяване на инциденти и улесняват шофирането – гарантирайки, че Вашият бизнес се движи не само по-добре, но и по-безопасно. 
Икономично шофиране
Движи Вашия бизнес напред
Извлечете максималното от своя нов Vivaro благодарение на високоефективните, но мощни двигатели и избора на трансмисии. Независимо дали шофирате до клиент наблизо, изминавате дълги разстояния или се нуждаете от максимална производителност при тежки товари, Вашият Vivaro ще Ви удовлетвори напълно. 
Аксесоари Opel+ и още
Допълнителна оптимизация
Ние предлагаме огромна гама от аксесоари – от багажници на покрива до тегличи – за да адаптирате допълнително своя нов Vivaro към Вашите професионални нужди. Открийте кое оборудване е най-подходящо за Вашата работа. 

1 Disclaimer