Skip To Content
Сервизна инспекция на Opel

Сервизна инспекция на Opel

Редовното сервизно обслужване и поддръжка при вашия дилър на Opel ще ви помогнат да поддържате автомобила си в най-добро състояние. Редовното обслужване ще гарантира добра поддръжка на ефективността на вашия двигател, ще подобри икономията на гориво и ще намали емисиите на CO2. По този начин ще може намалите разходите си и да си осигурите спокойствие на пътя, че вашият Opel е сигурен и надежден. Прочетете Още Показвайте По-малко

Сервизна инспекция

При извършване на сервизно обслужване при професионалистите на Opel, вие ще се възползвате от експертната помощ на напълно обучени техници, оригинални части на Opel, безплатни проверки за безопасност, напомняне и настройки на софтуера. Ще получите и печат на Opel във вашата сервизна книжка.

 

Нередовните смени на маслото или използването на неподходящ вид масло увеличават емисиите на CO2, както и намаляват продължителността на живота на вашия двигател. Вашият дилър на Opel използва най-икономичното масло, подходящо за вашия автомобил, за да подобри икономията на гориво. Освен това манометрите за гуми, използвани от Opel, са изключително точни и гарантират, че налягането на гумите е правилно зададено. Твърде ниското налягане в гумите намалява горивната ефективност и увеличава разходите за гориво.

По време на планираното обслужване ние ще проверим състоянието на въздушния филтър, за да гарантираме, че той функционира правилно. Запушените филтри натоварват двигателя и поради това увеличават емисиите на СО2.

Както всеки автомобил, вашият Opel се нуждае от редовно обслужване, за да бъде поддържан в най-добро състояние и да се запази неговата стойност. Само в оторизиран сервиз на Opel може да сте сигурни, че професионалистите ни познават най-добре технологията на вашия автомобил и разполагат със специални инструменти и най-модерното компютърно оборудване за диагностика, за да осигурят висококачествен ремонт на разумна цена.

 

Препоръчваме автомобилите да се обслужват всяка година или според сервизния ви план.

Моля, проверете ръководството за експлоатация или се консултирайте със специалист на Opel, за да сте сигурни точно от какво се нуждае вашият автомобил.

 

Обхват на инспекцията във вашия оторизиран сервиз на Opel:

  • Смяна на масло и маслен филтър
  • Проверка на климатика и смяна на филтър
  • Проверка на акумулатора
  • Смяна на спирачна течност
  • Функционална инспекция (корпус, гуми, ауспух)
  • Функционална инспекция (спирачки, двигател, шаси)
  • Функционална инспекция (светлини и електроника)

The Opel service booklet goes digital!

Discover all the adventages of maintenance e-book now

To simplify the servicing routine, we highly recommend to activate the Maintenance e-book in your myOpel App.
 
Make sure to have the myOpel app installed on your smartphone. Log into the myOpel App and you will find the Maintenance e-book service available for subscription.