Skip To Content
Проверка на състоянието на автомобила

Проверка на състоянието на автомобила

Вашият Opel има 97 компонента, които са свързани с безопасността и надеждността на вашия автомобил. Необходими са само 12 минути на нашия експерт на Opel, за да ги провери визуално и да ви предостави електронен отчет за безопасността на вашия автомобил. Посетете вашия сервиз на Opel за безплатна визуална проверка сега!

12 минути са достатъчни

Проверката на състоянието на Opel е създадена, за да ви даде представа за състоянието на вашия Opel.

По този начин можете да сте сигурни, че автомобилът ви е в най-добро състояние, независимо къде планирате да карате.

Нашите опитни професионалисти извършват визуална проверка само за 12 минути и предоставят електронен отчет с подробности за откритите неизправности. Ще получите конкурентна цена за ремонта на всяка неизправност, а вие сами ще решите какво да отремонтира и кога.

 

Отчетът, който ще получите за състоянието на автомобила ви, е лесно разбираем, за ви покаже ясно и точно колко безопасна и здрава е всяка част от вашия автомобил, както и да открои препоръчителните ремонти.

 

Неотложен ремонт

Неизправностите, маркирани като "Неотложен ремонт" се нуждаят спешно от вашето внимание. Управлението на автомобила в това състояние може да е незаконно или опасно за движението на пътя. Всичко, маркирано в червено, се нуждае от неотложен ремонт.

 

Препоръчителен ремонт

Компонентите, маркирани като препоръчителни, показват, че има неизправност, но нейният ремонт е препоръчителен. Консултантът на Opel ще ви даде съвет колко спешно трябва да се направи този ремонт. Направете го преди да стане по-лошо, за да си спестите много време и пари.

 

Визуално добре: Зелена светлина

Добри новини. Не трябва да се притеснявате за неизправности по вашия автомобил поне до следващото ви обслужване.

 

Нашите опитни професионалисти ще ви обяснят напълно отчета за състоянието на вашия автомобил, за да ви помогнат да решите какво да предприемете, в случай че има открити неизправности.

 

Ако имате регистрация в myOpel, ще получите отчета за състоянието на вашия автомобил като pdf, а неотложните и препоръчителни ремонти ще бъдат отразени като напомняния с възможност за онлайн запазване на час за сервиз при вашия предпочитан дилър.

 

Запазете си час за безплатна визуална проверка при нас и научете повече за състоянието на вашия автомобил сега!