Skip To Content
Преглед

Новият Movano

Новият Movano притежава известното качество на изработка и практичността на Opel, сега разширени с по-добри възможности по отношение на полезен товар, обновен професионален дизайн и усъвършенствани системи за подпомагане на водача. Това е идеалният немски инструмент за всеки превоз, конструиран за максимална ефективност и намалени експлоатационни разходи.  


До  т
Максимален полезен товар и капацитет за теглене до 3 т. (1)
17 м3
Максимално товарно пространство: фургон (пространство за 5 европалета) (1)
дължини  /  3 височини
Фургон (3 дължини/3 височини), Товаропътнически фургон, Шаси единична кабина (4 дължини), Фургон с дълбока кабина, Шаси и Платформа кабина с широко разнообразие от варианти и трансформации
(1)  в зависимост от избраните варианти и опцииНикоя работа не е твърде голяма

Каквото и професионално предизвикателство да имате, най-големият лекотоварен фургон на Opel е готов да го поеме. Разгледайте новия Movano и неговата гъвкава моделна гама, интелигентни интериорни решения, ефективни двигатели и още много.

Бъдещето е електрическо

Открийте новия Movano и неговата широка гама от варианти. Оборудван с функционален интериор, отличен полезен товар и надеждна батерия, този фургон е готов да ви поддържа при почти всяка работа. Готови ли сте за промяна?

Гъвкавост
Movano се справя с всяка работа
Адаптирайте новия Movano спрямо своите професионални нужди. Наличен с редица варианти на каросерията (4 дължини / 3 височини), неговите подлежащи на персонализация характеристики ви позволяват да предоставяте отлично обслужване на своите клиенти. Възползвайте се от ефективни операции и постигнете най-добрите резултати с качествен фургон, проектиран за Вас.
Товар
Превозете всичко
Полезен товар и размери плюс изобилие от практични решения правят новия Movano лидер в товарната функционалност – и следователно идеалното решение за широк спектър от задачи.
Свързаност
Знаете къде отивате
С новия Movano постигате максимална ефективност при всяко пътуване. Това се дължи не само на икономичните дизелови двигатели, но и на модерната свързаност и навигация. Подобрете работния ден с авангардна информационно-развлекателна система и оптимално планиране на маршрута.
Функционална кабина
Работете отвсякъде
Край на балансирането с лаптоп на коленете и волана пред вас. Превърнете своя нов Movano в истински офис на колела и постигнете нови нива на продуктивност в бизнеса.
Икономично шофиране
Професионална мощ
Увеличете максимално потенциала на своя бизнес: Новият Movano постига ново ниво на конкурентна ефективност със стабилен 2,2-литров дизелов двигател. Нещо повече - възползвате от пъргава динамика на задвижване и ниски експлоатационни разходи.
Безопасност и подкрепа за водача
Безопасността на първо място
Подобрете безопасността за вас и вашия екип с модерни функции, предназначени да предотвратяват инциденти и да улесняват шофирането: В допълнение към различните полезни системи за подпомагане на водача, новият Opel Movano предлага като опция и full LED предни фарове. Те придават на вашия фургон по-елегантен вид, но по-важното е, че предлагат 30% подобрение на светлинните характеристики в сравнение със стандартните халогенни фарове.
Аксесоари Opel+ и още
Допълнителна оптимизация
Ние предлагаме огромна гама от аксесоари – от багажници на покрива до тегличи – за да адаптирате допълнително своя нов Movano към вашите професионални нужди. Открийте кое оборудване е най-подходящо за вашата работа.

1 Моля, въведете тук стойности на разхода и/или местна бележка под линия.

2 Моля, въведете тук стойности на разхода и/или местна бележка под линия.