Skip To Content
Модели с прекратено производство

Не трябва да е непременно "довиждане"

Може и вече да не произвеждаме тези популярни и култови автомобили, но  това не означава непременно края им. Ние все още искаме да ви помогнем да откриете употребяван автомобил или модела, който го заменя, както и аксесоари и други.

Opel Insignia

Insignia Grand Sport | Insignia Sports Tourer

 
Динамичен дизайн, изключителна свързаност и интелигентни системи за асистенция на водача - Insignia е силна покана за движение по шосетата. 
Insignia Grand Sport с подобрена ефективност, излъчване на спортно купе и авангардни IntelliLux LED® Pixel Licht1 светлини като опция.  
Opel Insignia Sport Tourer е толкова просторен, колкото и функционален.

Opel Mokka X

Mokka X Ultimate | Mokka X innovation

 
За града или за междуградско пътуване? Не е нужно да избирате, защото компактният SUV е подходящ и за двете. Открийте вашата Mokka X както от складови наличности, така и измежду предлаганите употребявани автомобили. Или, ако искате да преминете на електричество, можете за разчитате на новата изцяло електрическа Mokka-e.

Opel Adam

Adam Rocks | Adam S | Adam Rocks S

 
Симпатичен, компактен, вълнуващ и забавен, Opel ADAM е оригиналният градски автомобил. Открийте обичан от предишния си собственик ADAM, или напълно новия Opel Corsa – сега предлаган и като напълно електрически автомобил.