Skip To Content
Следпродажбени оферти

Поддържайте своя Opel в перфектно състояние

Безгрижно шофиране с професионално обслужване на Opel

Подгответе се за новия сезон – открийте нашите предложения за услуги!
Очаквайте предстоящи промоции и кампании, чрез които ще можете да сервизирате или персонализирате Вашият Opel автомобил. Може да се свържете с най-близкия център на Opel, за да получите повече информация относно предстоящите кампании:
Актуални промоции

 

 

 

Програма OPEL e-mobility

Програма за собственици на 100% електрически автомобили модел Opel.

Възползвайте се и вземете подарък зарядна станция.

Подгответе автомобила си за лятото, за да се насладите на Вашите пътувания и да гарантирате комфорт и спокойствие  по време на път за Вас и любимите Ви хора.  Погрижете се за климатичната система на Вашия Opel, като се възползвате от специалната оферта - 10 % отстъпка за труд и резервни части от оторизираните сервизи на марката, които гарантират качество и професионално обслужване.

 

Подгответе Вашият OPEL за зимата

 

Не пропускайте специалната оферта от оторизираните сервизи на Opel, за да бъдете сигурни и спокойни на пътя.  Възползвайте се от 10% остъпка за части и труд при смяна на масло, филтри, накладки и спирачни дискове.

 

Период на промоцията до 15 декември 2023 г.

Партньорска мрежа 

Гама от различни оригинални части за Вашия Opel

Вашият Opel има нужда от ремонт или обслужване? Гамата от части Eurorepar е отговорът на Opel за качествена поддръжка на по-достъпни цени. Ще получите качество и надеждност, доверявайки се на частите Eurorepar. 

Разнообразие от оригинални автоаксесоари за модели Opel

Персонализирайте Вашият Opel автомобил, като закупите оригинални аксесоари и го оборудвате според нуждите си. В webstore.sfa.bg ще откриете голямо разнообразие от налични атрактивни продукти, с които автомобилът ще отговори напълно на очакванията Ви и ще осигури необходимият комфорт и функционалност по време на път.