Vans

OPEL ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ, ТРАНСФОРМАЦИИ И ОЩЕ.

Логистика, транспорт, дистрибуция? Нашата гама от лекотоварни автомобили включва всичко, от фургони с единична или двойна кабина, шаси-кабина и заводски трансформации до специални автомобили от доверени доставчици.

ДВИГАТЕЛИ С ВЪТРЕШНО ГОРЕНЕ. УТВЪРДЕНА НАДЕЖДНОСТ.

OPEL ELECTRIC - ЗАДВИЖВАНЕТО НА БЪДЕЩИЯ БИЗНЕС.

VIVARO-e.

Най-ефективният и функционален ван в индустрията вече е и с изцяло електрическа версия за движение без емисии, с батерии осигуряващи до 330 км пробег1, усъвършенствано оборудване и гъвкави възможности за полезен товар.  

 

1 Разход на енергия Vivaro-e/Zafira-e Life (комбиниран) 23.3 – 29.5 кВтч/100 км; CO2 емисии 0 г/км; пробег (комбиниран) 230 до 330 км (в зависимост от оборудването). Споменатите данни за пробега и разхода на електричество са предварителни и са измерени съгласно тестовата процедура WLTP, на основата на която новите автомобили получават типово одобрение от 1 септември 2018 г. EG типово одобрение и сертификат за съотвествие още не са налични. Предварителните стойности може да се отличават от окончателните типово одобрени данни. Те може да варират в зависимост от актуалните условия на използване и различни фактори като: скорост, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стила на шофиране и външната температура. Времето за зареждане зависи в частност от силовата електроника на борда на автомобила, кабела за зареждане и типа и мощността на използваната зарядна станция. Моля, свържете се с вашия дилър за допълнителна информация.*

 

СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ.