Skip To Content
Overview

Новият Combo Cargo 

Здрав, ултрапрактичен и супергъвкав, новият Combo превозва хора и товари с еднаква лекота. Той е Вашият идеален бизнес партньор.


3.4 м
Максимална товарна дължина(1)
4.4 м3

Максимално товарно пространство(1)

 

1000 кг
Максимален полезен товар(2)
(1)  В зависимост от избраните варианти и опции
(2)  Максималният полезен товар отчита теглото на водача; за Combo със стандартна дължина


Иновативно гъвкав

Новият Combo се отличава с интелигентен дизайн, което означава, че е компактен, но едновременно с това просторен и оборудван с иновативни решения, което Ви позволява да работите удобно и ефективно. Това подпомага Вашия работен процес и Вашите доходи.

Бъдещето е електрическо

Чиста енергия за брилянтни резултати! Открийте новия Combo Electric. Този иновативен фургон предоставя производителност без компромис. Готови ли сте за промяна? 

Екстериорен и интериорен дизайн
Характер и комфорт
Категорично Opel отвън, интериорът на новия Combo осигурява максимален комфорт, ергономичност и простор. Изследвайте истински универсален изпълнител с висока модулност и интелигентни характеристики в подкрепа на ежедневната Ви работа. 
Гъвкавост
Вашият мултифункционален инструмент
Персонализирайте своя нов Combo: С две различни дължини и два стила на каросерията, с множество интелигентни решения за повече гъвкавост в интериора, Combo е перфектният немски инструмент за Вашата ежедневна работа. Повече гъвкавост означава брилянтни резултати.
Cargo
Подходящ за всички видове товари

Вашият надежден партньор за всяка задача: Новият Combo предоставя водещи в класа товарни размери, подпомогнати от интелигентни характеристики като проходния отвор за товари Flex Cargo. С впечатляваща максимална товарна дължина от 3440 мм2, този фургон е с компактни външни, но просторни вътрешни размери.1,2

 

1 Размерите могат да варират в зависимост от конфигурацията. 

2 Максимална товарна дължина от 3090 мм за Combo със стандартно междуосие, 3440 мм за Combo XL с дълго междуосие с открит отвор в преградната стена и сгъната(и) пътническа(и) седалка(и).

Свързаност
Знаете къде отивате
С новия Combo постигате максимална ефективност при всяко пътуване. Най-съвременните икономични двигатели, както и модерните опции за навигационната система и услугите OpelConnect поддържат верния курс на Вашите екипи.
Безопасност и подкрепа за водача 
Безопасността на първо място

Подобрете безопасността за Вас и Вашия екип: Новият Opel Combo съдържа най-добрите в класа IntelliLux® Matrix LED1 предни фарове, които осигуряват оптимална видимост и се адаптират автоматично, за да избегнат заслепяване на насрещно движещите се водачи. С 14 отделни LED сегмента и нов дизайн, IntelliLux® Ви носи увереност при всякакви условия! Хора, фургон, товар. Защитете всички с модерни функции, които Ви помагат да предотвратите инциденти и улесняват шофирането. Позволяват Ви да се съсредоточите върху истински важното: вашият бизнес!

 

1 Опция

Икономично шофиране
Движи Вашия бизнес напред
Извлечете максималното от своя нов Combo благодарение на високоефективните, но мощни двигатели и избора на трансмисии. Независимо дали шофирате до клиент наблизо, изминавате дълги разстояния или се нуждаете от максимална производителност при тежки товари, Вашият Combo ще Ви удовлетвори напълно.
Аксесоари Opel+ и още
Допълнителна оптимизация
Ние предлагаме огромна гама от аксесоари – от багажници на покрива до тегличи – за да адаптирате допълнително своя нов Combo към Вашите лични и професионални нужди.  
Exclusive leasing offer
Just XXX € per month
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt

1 Disclaimer.

2 Disclaimer