ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ OPEL.

 

Оригиналните части на Оpel са винаги най-добрият избор. Те са преминали пълни функционални изпитания и тестове за безопасност. Освен това пасват перфектно, а ние гарантираме пълна наличност за максимално бърза замяна.

Части за поддръжка

Предишен
 • АКУМУЛАТОРИ.

   

  Oригиналните акумулатори на Opel не изискват периодична поддръжка и доливане на дестилирана вода. Tе са създадени за осигуряване на перфектен студен старт и са много надеждни при използване на автомобила на кратки разстояния.

 • ЧИСТАЧКИ (БЕЗШАРНИРНИ ЧИСТАЧКИ).

  Оригиналните безшарнирни чистачки на Opel предлагат най-новите технологии в тази област. Безшарнирната “плоска” конструкция с интегрирани спойлери е напасвана идеално към челното стъкло на съответния автомобил, осигурявайки перфектно прилепване.

 • Oригиналните спирачни дискове на Opel са създадени с цел осигуряване на максимално добра работа на спирачната система и минимален спирачен път. Tе са конструирани като оригинално оборудване за всеки отделен модел и са изпитани за максимално добро напасване и издръжливост.

   

  Нашите дискове винаги се отличават с характерната за оригиналните части висококачествена обработка на контактните повърхности – гладка и блестяща за намаляване на шума и износването на накладките. Tе са на 100% защитени срещу корозия. Спирачните дискове трябва винаги да се подменят по двойки (на един мост).

 • Oригиналните спирачни накладки на Opel са конструирани като оригинално оборудване за всеки отделен модел и отговарят на най-високите стандарти по отношение на работните характеристики без компромиси по отношение на качеството и безопасността. При използване заедно с оригиналните спирачни дискове Opel те гарантират максимална надеждност и издръжливост.

   

  Всики компоненти са преминали одобрение от инженерите на Opel за съответствие с най-новите стандарти на GM и са с гарантирано отлично качество. Спирачните накладки трябва винаги да се подменят по двойки (на един мост).

 • ВЪЗДУШНИ ФИЛТРИ ЗА КУПЕТО.

  Оригиналните комбинирани филтри с активен въглен на Opel са създадени за улавяне на вредните газове, фините частици и неприятните миризми във въздуха, предотвратявайки навлизането им в купето. Оригиналните комбинирани филтри с активен въглен на Opel са особено полезни за страдащите от алергии и астма. Tе повишават комфорта на водача и пътниците, осигурявайки постоянен поток от свеж въздух.

Следващ
Предишен
 • АКУМУЛАТОРИ

 • ЧИСТАЧКИ

 • СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ

 • СПИРАЧНИ НАКЛАДКИ

 • ВЪЗДУШНИ ФИЛТРИ ЗА КУПЕТО

Следващ

Части за ремонт

Предишен
 • Предварително подготвеното стъкло на оригиналните челни стъкла на Opel гарантират перфектно напасване.

   

  Тъй като челното стъкло е важен елемент за безопасността на автомобила, нашите челни стъкла от оригиналното оборудване на Opel са преминали изпитания на сблъсък в тестови автомобили, за да гарантират висока степен на защита на пътниците.

 • Oригиналните брони на Оpel са висококачествени части, създадени за перфектно напасване и гарантиращи запазването на оригиналния външен вид на вашия автомобил.

   

  Неоригиналните части са копия, създадени на основата на оригиналите и може да се наложи пробиване на нови отвори или промяна на околните компоненти за по-точно напасване. Tова може да доведе до разминавания във външността на автомобила и да намали неговата стойност при препродажба. Oригиналните брони на Оpel са изпитани при удар, за да гарантират максимална защита на пътниците.

 • Повредените, затъмнени или изгорели светлини могат да предизвикат опасни ситуации на пътя, така че се погрижете сами за подобряване на вашата и тази на другите видимост с помощта на оригиналните предни светлини и крушки на Opel.

   

  Поддържайте светлините на вашия автомобил Opel, за да си гарантирате комфорт, удобство и преди всичко безопасност. Оригиналните части на Opel гарантират оптимална функционалност и пълно съответствие при монтаж.

 • Когато оптималната, ефективна динамика е от ключово значение, оригиналните главини и лагери на колелата на Opel играят важна роля със своето качество, надеждност и характеристиките, които търсите – независимо къде шофирате.

   

  Opel предлага икономически изгодни ремонти с пълно покритие на гамата от модели и пълно съответствие между компонентите при монтаж. Оригиналните ремонтни комплекти на Opel с високо качество се предлагат за лагерите на главините на повечето модели.

 • Оригиналните радиатори на Opel са надеждни, конструктивно леки, устойчиви на корозия и предлагат оптимални характеристики на топлообмен. Марката Opel предлага пълна гама радиатори за всички видове приложения в автомобила. Радиаторът е сърцето на охладителната система. Той предава топлината на двигателя на околната атмосфера, докато капакът на радиатора изолира и поддържа налягането в охладителната система. При необходимост от подмяна на износен или повреден радиатор, оригиналните радиатори на Opel гарантират перфектна форма, функционалност и точност при монтаж. Оригиналните части на Opel са изпитани при удар, за да осигурят максимална защита на пътниците.

   

  Не се доверявайте на нищо по-малко от качеството на Opel във Вашия автомобил!

 • Висококачествен продукт с перфектната форма, функционалност и точност при монтаж, необходими за гарантиране на функционална надеждност и издръжливост на натоварване. Ходовата част и кормилната уредба поемат теглото на автомобила, грижат се за оптималния контакт на колелата с пътя и спомагат за удобството на пътниците чрез осигуряване на комфортно возене. Редовната поддръжка на окачването на Вашия автомобил е важен фактор, определящ характеристиките на поведението му на пътя, усещането за стабилност и динамика и способностите му в екстремни ситуации.

   

  Визуалната проверка и смазването на ходовата част са препоръчителни при всяка смяна на моторното масло, а веднъж годишно се препоръчва цялостна проверка на окачването. Редовната поддръжка на ходовата част намалява и износването на гумите.

Следващ
Предишен
 • ЧЕЛНО СТЪКЛО

 • БРОНИ

 • ПРЕДНИ СВЕТЛИНИ

 • ГЛАВИНИ И ЛАГЕРИ НА КОЛЕЛАТА

 • РАДИАТОРИ

 • АМОРТИСЬОРИ

Следващ

Експлоатационни течности

Предишен
 • 5W-30 dexos2 е ново, опазващо околната среда, масло за високо натоварени двигатели – създадено за да осигури изключителни качества по отношение почистване, износване и цялостна защита на двигателя, както и нисък разход на гориво. 5W-30 dexos2 осигурява подобрено почистване и защита срещу налепи и нагари, благодарение на усъвършенстваните детергентни и дисперсантни добавки.

   

  То увеличава живота и запазва ефективността на системите за обработка на газовете (DPF и CAT) както в дизеловите, така и в бензиновите мотори благодарение на ниските нива на сулфатна пепел, фосфор и сяра (SAPS). То не само е добро за вашия автомобил, но осигуряват ползи по отношение на разхода на гориво.

 • Оригиналната спирачна течност Opel DOT 4+ за спирачни системи и съединители с хидравлично задвижване има устойчив вискозитет и при ниски температури. Тя е разработена за най-последното поколение ABS и ESP системи за осигуряване на незабавно спирачно действие.

   

  Спирачната течност DOT 4+ има суха температура на кипене от не по-малко от 265°C и мокра температура на кипене от поне 175°C. Тя съдържа активни инхибитори и антиоксиданти на корозията, има висока температурна стабилност и отлични качества по отношение за защита от корозия. Ниският вискозитет дори при екстремно ниски температури гарантира пълни спирачни функции за ABS и ESP системи и осигурява изключителна сигурност.

 • Само оригиналната охладителна течност Dex-Cool Longlife осигурява подходящата защита срещу замръзване и прегряване на охладителната система и правилната концентрация от адитиви и инхибитори за защита срещу корозия, кавитация, утайки и пяна.

   

  Тя осигурява целогодишна гаранция за износоустойчвост на материалите и компонентите на двигателите, изложени на въздействието на течността – като напр. стомана, алуминий, мед, месинг и полимери. Тази оригинална течност на Opel е тествана в интензивни условия и одобрена със същата спецификация като оригиналните продукти.

 • Оригиналната течност за чистачки на Opel е всесезонен концентриран почистващ агент за системите за измиване с незамръзващи качества и защитава системата. Тя е удобна за впръскващи системи с перки във всички автомобили.

   

  Оригиналната почистваща течност на Opel осигурява възможност за максимално почистване с минимална честота.Тя отмива типичните мръсотии, масло, дизелови сажди, сол от пътя и отлагания от спирачната система. Същевременно с това тя защитава чувствителните поликарбонатни лещи на светлините, лака на боята, полимерните и гумените части. Високото и качество я прави победител в различни потребителски тестове.

 • Оригиналните повърхностни бои Opel са с оригиналния цвят на автомобила и осигуряват точното съответствие с неметалик, металик или перлени бои за непрофесионални възстановявания на малки дефекти и драскотини. Надеждната формула, устойчива на външни влияния има отлични прилепващи качества и добра еластичност.

   

  Продуктите са екологични. В тях няма тежки метали и CFC и са в изцяло рециклиращи се опаковки. Защитените от деца и самопочистващи се клапани за спрейовете осигуряват чисто и безопасно ползване на продуктите.

Следващ
Предишен
 • ОРИГИНАЛНО МАСЛО OPEL

 • СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ

 • ОХЛАДИТЕЛНА ТЕЧНОСТ

 • ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ OPEL

 • ЦВЕТНИ СПРЕЙОВЕ И МОЛИВИ

Следващ
Close

Opel offers a cost effective repair with full range coverage, and perfect fit. Opel Original quality repair kits are available for most models’ wheel bearings.

Close

Keep your Opel vehicle illuminated for comfort, convenience and most importantly safety. Opel Original parts guaranty functionality and fit.

Close

Оригиналните комбинирани филтри с активен въглен на Opel повишават безопасността, предотвратявайки запотяването на челното стъкло и предпазвайки климатичната инсталация и отоплението от замърсяване и последващо износване. Opel препоръчва подмяната на филтрите за въздуха в купето да се подменят поне веднъж годишно.

Close

All components are approved by Opel Engineering, thus adhering to the latest GM specifications and guaranteeing excellent quality. Brake pads should always be replaced in pairs (axle sets).

Close

Imitation parts are reverse-engineered so additional holes may be drilled or the parts contorted to make them fit properly. This can cause mismatches in the vehicle's lines and reduce its resale value. Opel Original Bumpers are on-vehicle crash tested to ensure high passenger protection.

Close

Intelligent features include the “Magic Eye”, an integrated state-of-charge indicator, and the special lid construction that prevents acid spilling.

 

The battery’s Ca/Ca grids are alloyed with precious metals for better charge acceptance and higher corrosion-resistance. The optimized grid geometrics also allow a better flow of electricity. Opel Original Batteries come with an extended three-year warranty.

Close

It prolongs the life and maintains the efficiency of Emission Reduction Systems (DPF and CAT) in both diesel and gasoline powered automobiles due to low sulphated ash, phosphorous and sulphur (SAPS) content. Using 5W-30dexos2 provides enhanced fuel economy benefits.

Close

Our discs always have an Original equipment quality finish – smooth and reflective to reduce pad wear and noise. They are 100% protected against corrosion. Brake discs should always be replaced in pairs (axle sets).

Close

It removes typical dirt, oil, diesel soot, road salt, silicon and dust thrown up by braking. At the same time, it protects sensitive polycarbonate headlamp lenses, paintwork, plastic and rubber parts. Its high quality specification has made it the test winner in independent consumer tests.

Close

The products are environmentally friendly. They are 100% free of heavy metals and CFCs and feature fully recyclable packaging. The childproof caps and self-cleaning valves for the sprays ensure a clean and secure use of the products.

Close

Оригиналните безшарнирни чистачки Opel предлагат оптимални работни характеристики благодарение на своя силен и оптимално разпределен контактен натиск.Плоската форма намалява въздушното съпротивление и повишава комфорта при движение с висока скорост. Чистачките гарантират и по-добра работа през зимата, тъй като при тях няма части и шарнири, които биха могли да замръзнат.

 

Чистачките са изработени от напълно синтетична гума с покритие за плавно плъзгане и са преминали изпитания в реални условия и одобрение за всеки отделен модел. Вградените спойлери и предварително поставените адаптери ги правят лесни за монтаж.

Close

Сред интелигентните предимства са индикаторът “Magic Eye” за проверка нивото на зареждане и специалната конструкция на капака, предотвратяваща разливането на киселина.


Решетките Ca/Ca на акумулатора са легирани с благородни метали за по-добро поведение при заряд и повишена устойчивост на корозия. Оптимизираната геометрия на решетките дава възможност и за по-добро протичане на електрическия ток. Oригиналните акумулатори Opel се предлагат с удължена двегодишен гаранция.

Close

The DOT 4+ brake fluid features a dry boiling point of at least 265°C and a wet boiling point of at least 175°C. It contains effective corrosion inhibitors and antioxidants, has great thermal stability and excellent corrosion protection properties. Low viscosity even at extreme temperatures guarantees full brake functions for ABS and ESP systems and provides improved security.

Close

It ensures full all-year-round material compatibility of all components and materials used in the engines, e.g. steel, aluminum, copper, brass and plastics exposed to coolant. This Opel Original fluid has been intensively tested and validated and has the same specification as the Original factory designated product.