Skip To Content
Бъдещи модели

Бъдещи модели

Ние винаги гледаме към бъдещето благодарение на непрекъснатите ни усилия в разработването на нови автомобили и продукти. Останете на линия, за да видите повече

 

Новият Opel Frontera

Очаквайте скоро! Заредете се с енергия!

Изцяло новият Frontera Electric е проектиран да Ви наелектризира по време на шофиране. Неговият дързък стил със сигурност ще привлече вниманието на всички, а изцяло електрическо задвижване ще гарантира, че всяко пътуване е изпълнено с енергия! Влезте вътре и изпитайте презареждащия интериор, гарантиращ комфорт и интелигентните асистиращи системи, предназначени да улеснят ежедневието Ви. Независимо от Вашата дестинация, новият Frontera Electric ще се погрижи винаги да се чувствате добре и презаредени!

 

 

 

Новият Astra Sports Tourer

Повече от всичко от което се нуждаете. 

Opel Astra е дързък израз на инженерното изкуство в най-чист вид, а  функционалният Sports Tourer предлага интелигентни решения за вътрешното пространство. Изберете измежду plug-in хибридното задвижване и гамата от високоефективни бензинови и дизелови двигатели.  

 

 

Новият Opel Corsa Electric

Още по-смел, още по-вълнуващ, още по-интуитивен за управление. 

Новият Opel Corsa Electric съчетава изразителен дизайн, усъвършенствана технология и насочено към бъдещето електрическо задвижване - за шофиране, което ще носи усмивка на лицето Ви всеки ден!

 

 

 

Ново лансиране

Тук ще откриете нашите най-нови модели

Бюлетин с новини

Абонирайте се за нашия бюлетин с новини и бъдете първите, информирани за бъдещите ни оферти, лансирания и още много.