Skip To Content
Програма OPEL e-mobility

 

OPEL e-mobility

 

Лоялна програма за собственици на 100% електрически автомобили от гамата модели на Opel

Програма OPEL e-mobility за собственици на 100% електрически автомобили

от гамата модели на Opel

Електрическата мобилност е нашето настояще и план за по-добро бъдеще. Възможността да се придвижвате с автомобил, който не отделя вредни емисии в атмосферата е тема, която вълнува всички. Електрическите автомобили имат много предимства – екологични са, лесни за поддръжка, безшумни, комфортни и икономични (безплатно паркиране в синя и зелена зона, по-евтино зареждане с ток, спестявате от консумативи каквито са моторно масло, антифриз и други).

 

Специално за Вас създадохме програма OPEL e-mobility, която дава допълнителни преференции и предимства на собствениците на 100% електрически автомобили.

 

При закупуване на електрически автомобил от гамата модели на OPEL получавате безплатно карта OPEL e-mobility, която автоматично Ви включва в програмата за лоялност и Ви предоставя редица услуги и предимства.

 

ПОДАРЪК ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ТИП WALLBOX

 

В допълнение към всички услуги и преимущества, които получавате като член на Програмата за лоялност OPEL e-mobility сме Ви подготвили специална изненада - подарък при покупка на нов 100% електрически автомобил Opel в периода от 1-ви май до 31-ви декември 2023 г.
За да бъдете спокойни и обезпечени получавате подарък зарядна станция тип Wallbox, с която можете лесно и удобно да зареждате Вашия автомобил вкъщи.