Skip To Content
Covid-19 FAQ

Оставаме достъпни!

В този труден момент Opel Service прави всичко възможно, за да извършва поддръжката и ремонта на леки и лекотоварни превозни средства и леки автомобили  в случай на повреда. Искаме да допринесем за мобилността на обществените услуги, както и за мобилността на нашите клиенти, които се нуждаят ежедневно от своя автомобил за своите основни нужди.

 

Основният ни приоритет е да защитим здравето на нашите клиенти и нашите служители с установяването на изключителни мерки в нашите сервизи: рестриктивни мерки, задължително носене на ръкавици, осигуряване на  разстояние за безопасност между хората, включително на опашки и по време на индивидуален прием, срещи или приемане на автомобил в нашите сервизи. Ако имате симптоми като кашлица или повишена температура,  любезно Ви молим да отложите срещата си до след медицински преглед.

 

Правим всичко възможно, за да запазим вашето здраве, вашата безопасност и вашата мобилност.

 

Екипът на Opel следи внимателно ситуацията и ежедневно  актуализира работното време на нашите сервизи в съответствие с дилърската мрежа и в съответствие с правителствения регламент. Имайки предвид бързо променящата се ситуация, някои сервизи могат да бъдат затворени или да се промени работното им време. Моля, свържете се с вашият сервиз, за да проверите тяхното работно време.

 

Намерете вашият сервиз

Свържете се със сервиз

 

RПътната помощ работи; Ние оставаме до вас:

 

Погрижете се за себе си и за вашите близки.

 

Екипът на Opel следи внимателно ситуацията и ежедневно  актуализира работното време на нашите сервизи в съответствие с дилърската мрежа и в съответствие с правителствения регламент. Имайки предвид бързо променящата се ситуация, някои сервизи могат да бъда

Въпроси и отговори

Сервизите опълномощени ли са да посрещат клиенти?

Сервизите са записани като упълномощени места в съответствие с постановлението, издадено на 15 март 2020 г., допълващо постановлението, издадено на 14 март 2020 г., относно различните мерки, предприети за борба срещу разпространението на вируса COVID-19. Това дава възможността на всеки да осигури надеждността на превозното средство за лични и / или професионални нужди.

Предстои ми рутинно обслужване на автомобила, как мога да променя записания час за сервиз онлайн?

Има два начина:

Може да се обадите директно на вашият Opel сервиз.

Може да промените ващата уговорка онлайн, чрез е-мейла за потвърждение, който сте получили.

Какви видове операции могат да се извършват в моя сервиз по време на карантинния период?

Всякакви. Можем да извършим всички обичайни операции като поддръжка, ремонт и др. Като обаче ще дадем приоритет на спешните и неотложни операции.

Отворени ли са сервизите за всички клиенти?

Да. Ние ще се погрижим за вашето превозно средство, независимо дали е служебно или за лични нужди.

Колата ми е част от кампания за изтегляне. Трябва ли да отида в моят сервиз?

Да. Вашата безопасност е наш приоритет.

Дали пътната помощ все още действа?

Да, поддържаме тази услуга. Ако ви трябва пътна помощ, моля свържете се с вашият дилър.

В случай на повреда, вашето превозно средство ще бъде изтеглено до дома ви, ако имате място за паркиране или в сервиза. 

Ако се забавя, с проверката на  моето превозно средство за задължителната му поддръжка, ще се запази ли гаранцията ми?

Да. За повече подробности се свържете с вашият дилър.

Какво се случва с моя договор за FlexCare?

Клиентите с договор за FlexCare, при които периодът на валидност изтича между 1 март 2020 г. и края на периода на наложените мерки, могат да поискат резервираните си услуги след кризите с Covid-19. За момента услугите могат да бъдат забавени до 3 месеца или до 3000 км след първоначалното време. Пример: Услугата се дължи на 26 март, клиентът може да я поиска до 26 юни.

Ггаранцията на автомобила ми дадена от  производителя изтича  и искам да сключа договор за FlexCare. Това възможно ли е?

Към настоящият момент времето, в която е възможено сключване на  абонамент, ще бъде удължено с 3 месеца. Пример: Край на гаранцията на производителя 2 април, клиентът може да закупи договор за FlexCare до 2 юли.