SKIP TO CONTENT
Решения за зареждане на частни станции

ЗАРЯДНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВСЯКАКВИ НУЖДИ. 

Всички автомобили на Opel включват базово мобилно зарядно устройство (Тип 2) позволяващо ви да зареждате от всеки контакт от домакинската мрежа. Времето за зареждане обаче е ограничено от капацитета на тези контакти.

Искате да зареждате до 5 пъти по-бързо и да сте по-гъвкави? Проверете гамата от устройства за зареждане на Opel! 

Charging to go: Мобилни устройства на Opel.

Нашето универсално зареждащо устройство, „швейцарското ножче“ на този тип апаратура, ви позволява да зареждате от домашни контакти, публични зарядни устройства и високоволтови контакти за да можете винаги да осигурите максималната възможна скорост на зареждане.

Максимално удобство у дома: Нашите wall box устройства:

Искате да постигнете максимално възможната зарядна мощност и удобство у дома? Ние ви предлагаме гама от wall box устройства.

Интелигентно зареждане.

Искате да споделите вашия wall box с множество потребители? Да управлявате правата за достъп? Да генерирате отчети за ползване? Нашата страница Smart Wall Box лесно се управлява чрез приложение. То ви позволява лесно да менажирате зарядните процеси и да използвате ефективно наличната енергия.

 

Проверете гамата от аксесоари за зареждане тук:

Corsa-e Grandland X Hybrid 4

Лесно инсталиране.

Всичко от което се нуждаете е квалифициран електротехник, който да провери вашата конкретна мрежа и да реши каква зарядна инфраструктура е подходяща за вас. Нашият партньор е готов да ви помогне!