Skip To Content
Батерии които се вместват във вашия живот

Батерии за електрически автомобили на Opel

Всички наши батерии са конструирани с използване на най-новите литиево-йонни технологии. Дългият пробег, който се съчетава с компактни размери и високо топлинно съпротивление (колкото по-високо е топлинното съпротивление, толкова по-малка е необходимата енергия за охлаждане на батерията до оптимална температура.) 

 

Активната система за топлинен мениджмънт оптимизира температурата на батерията при всякакви климатични условия. 

Батериите на Opel не страдат от "ефекта на паметта", така че можете да зареждате частично батерията на вашия електрически автомобил толкова често, колкото ви се иска, без това да води до преждевременното и увреждане.  

Поддръжка на батерията

На практиката батерията не изисква поддръжка от ваша страна. Когато автомобилът се сервизира при дилър на Opel, ние проверяваме изцяло батерията, зарядната точка, зарядните устройства и кабелните връзки. След това осигуряваме официален сертификат потвърждаващ максималното зарядно състояние (тоест колко енергия може все още да съхранява). Този сертификат е интегрална част при продажбата на употребявания автомобил.

Гаранция на батерията

Всички наши електрически автомобили се предлагат с гаранция на батерията от осем години или 160.000 км за най-малко 70% от първоначалния заряден капацитет след този период или пробег. Осигуряваме ви също сертификат за капацитета на батерията, който потвърждава капацитета и, спомагайки при продажбата на употребявания автомобил.