Skip To Content
Общ преглед

Opel Mokka-e

най-добър автомобил в германияa

Дързък дизайн & напълно електрически

Mokka Electric

Дръзката, оригинална визия за дизайна и технологиите приема материални форми. Готови ли сте да изживеете един смел и чист подход, който ще пренесе шофирането на изцяло ново ниво? Открийте новата електрическа Mokka-e

Защо да чакате?

Изберете сега от специалните оферти за автомобили на склад

Специални оферти
 • Възползвайте се от големи отстъпки за налични автомобили
 • 5 години гаранция или 150 000 км
 • Лизинг с преференциална лихва
 
Безопасността преди всичко
 • взети са всички противоепидемични мерки при обслужване, сервиз и тест драйв
 • на ваше разположение е дилър, който може да Ви съдейства по телефона
 
Бързо и лесно
 • изберете си автомобил от цялата наличност
 • поискайте онлайн детайлна оферта
 • възползвайте се от възможността за обратно изкупуване на настоящия Ви автомобил
 

Отличавайте се от другите с Mokka Electric

Mokka в разширена реалност

Искате да изживеете Mokka отблизо и да видите как се вписва в околния свят? С филтъра за разширена реалност Mokka Augmented Reality Filter можете да изследвате нейния прогресивен, впечатляващ дизайн от комфорта на вашия диван. Всичко от което се нуждаете е смартфон и малко въображение. Можете да използвате AR филтъра и виртуално да разположите Mokka пред своя дом или любимото кафе, да се разходите около нея и да помолите приятел да ви снима с нея. Проверете сега и не забравяйте да тагнете @Opel!

Смела нова посока. чисто електричество

Спокойствието на дългия пробег

Технологиите в новото поколение батерии осигурява свободата да изминете до  359 км1 с едно зареждане. 

 

1 Разход на енергия Mokka-e (комбиниран) 18,0–17,4кВтч/100 км; CO2 емисии 0 г/км; пробег (комбиниран) от 313–359 км (в зависимост от вида на оборудването). Данните за пробега и разхода на енергия са предварителни и са измерени съгласно тестовата процедура WLTP, на чиято основа автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 г. EG типово одобрение и сертификат за съотвествие все още не са налични. Предварителните данни може да се отличават от официалните окончателни данни за типово одобрение. Те може да варират в зависимост от актуалните условия на използване и различни фактори като: скорост, топлинен комфорт в автомобила, стила на шофиране и външната температура. Времето за зареждане зависи в частност от мощността, която може да поеме силовата електроника на автомобила, кабелът за зареждане и типа и мощността на използваната зарядна станция. Моля, свържете се с дилър за допълнителна информация. За повече информация.

 
Научете как да увеличите пробега 
По-малко чакане, повече действия. 

Зареждайте бързо, чисто и удобно от дома или от всяка зарядна станция. Разчитайте на до 80% пробег само за 30 минути* и на всички предимства осигурени от гъвкавите възможности за зарежшдане на Mokka-e, които ви осигуряват удобство и увереност при всяко пътуване. 

 

*Теоретична стойност, калкулирана на базата на 322 км прогнозен пробег по  WLTP***.  На зарядни станции с постоянен ток (DC, 100 kW). Еквивалент на зареждане на напълно разредена батерия. Времето за зареждане може да се различава в зависимост от типа и мощността на зарядната станция, външната температура и температурата на батерията. 

 
Научете повече за възможностите за зареждане
Всички ползи от нулевите емисии 
"Довиждане" на цените на горивото и пълноразмерни пътни такси и данъци. "Здравей" на евтината поддръжка и оперативни разходи, данъчни отстъпки и субсидии, както и на специалните финансови схеми за зарядни устройства.     
Научете повече за финансовата подкрепа за вашия wallbox

Edition

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

 • 16" alloy wheels
 • Radio with 7" colour touchscreen, DAB+, USB, 7" digital driver instrument, OpelConnect services
 • LED headlamps
 • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Air conditioning
 • Lane Keep Assist
 • Forward Collision Alert
 • Drive mode

Elegance

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

 • 17" alloy wheels, high gloss black, bi-colour 
 • Multimedia Radio incl. Apple CarPlay and Android Auto, OpelConnect services
 • Electronic climate contro
 • Rear View Camera pack

Калкулатор пробег. Mokka Electric

Водещо за класа оборудване

Повече мощност 
Сърцето на Mokka-e е литиево-йонна батерия с капацитет от 50 кВтч. 216 клетки с висока енергийна плътност и авангардно топлинно управление осигуряват дълъг живот и голям пробег. Към това се добавя гъвкавото регенеративно спиране.       При шофиране, когато вдигнете крака си от педала за "газта", системата за регенеративно спиране превръща част от кинетичната енергия в електрическа и по този начин увеличава пробега. При най-високото ниво (B-режим), при по-голямата част от дневното шофиране може въобще да не ви се наложи да използвате конвенционалните спирачки - с това се намалява износването и присъщите разходи по поддръжка.  
Наелектризираща динамика 
100% електрическо задвижване означава 260 Нм моментално наличен въртящ момент. Синхронният мотор с мощност 136 к.с. и ниско тегло е перфектно балансиран и подходящ както за тесните градски улици, така и за извънградските шосета, осигурявайки удобство и безгрижие.  
Силен тих характер 
Mokka-e е конструирана да ви въведе в модерния електрически свят. Нейният изчистен, просторен и акустично изолиран интериор е място, където можете да презаредите своята собствена енергия при всяко пътуване, да си осигурите време и пространство, да чуете собствените си мисли или просто да почувствате своята музика.   
Шофирайте по свой начин 
Mokka-e се адаптира към стила ви на живот, предлагайки ви режими на шофиране Sport, Eco и Normal. Всеки от тях настройва цялостно системите на автомобила, като реакция при подаване на "газ", подпомагането от страна на кормилната система и охлаждането. Sport подобрява динамиката на пътя, Eco увеличава ефективността, а Normal е баланс между двата.   
Показания за данните на автомобила
Високотехнологичните сензори на Mokka-e и системата за следене на данните на автомобила ви осигуряват интуитивен, ясен и прегледен достъп до условията на шофиране и разхода на енергия, както и пълен контрол при движение.  

Opel услуги за електрически автомобили

От опции за зареждане до мобилни услуги: Opel услуги за електрически автомобили осигурява комфортна електрическа мобилност без притеснения. 

Изцяло на вашите услуги

Насладете се на спокойствие като собственик на електрически или хибриден автомобил на Opel с нашите девет следпродажбени ангажимента. От денонощна асистенция на пътя и безплатни софтуерни актуализации за целия живот на автомобила, до осемгодишната гаранция на батерията с пробег до 160,000 км и дружелюбни експерти, които ще отговорят на всички ваши въпроси.

Пълна програма от девет точки при сервизиране ви осигурява прецизна, експертна грижа във всички аспекти, касаещи собственика на автомобила. 

1. 8 Години или 160,000 км гаранция за тяговата батерия

2. Opel асистенция

Гарантирано денонощно обслужване. 

3. Opel Flexcare (препоръчително)

Включени са всички дейности по поддръжка, части и целево предназначени услуги. 

4. Сертифицирани зарядни решения 

Пълна гама от wall box системи, инсталирани от избрани професионалисти. 

5. Решения за мобилност

Различни решения за мобилност, които да осигурят движението ви на пътя               

6. Софтуерни актуализации за целия живот на автомобила

Винаги се ползвайте от най-доброто преживяване при шофиране. 

7. Зареждане на автомобила ДО 80 %

При всяка сервизна инспекция. 

8. Оферта и запазване онлайн* 

Запазите си час за облслужване и изчислете разходите си. 

9. И автомобилът ви е чист при всяко посещение*

 

* Ако е налична