Skip To Content
Преглед

 

* Със специална отстъпка до 10 000 лв. с ДДС.

Movano

Movano притежава известното качество на изработка и практичността на един Opel, сега разширени с повече специализирани варианти, нов професионален дизайн, усъвършенствани системи за подпомагане на водача и по-добри качества по отношение полезен товар. Сега, повече от всякога, Opel Movano е перфектният инструмент за работа. 

Срещнете се с Movano

Акценти

Гъвкавост, комфорт, възможности, задвижване

Експертна функционалност

Гамата на Movano
Създадено за бизнес и конструирано да работи толково упорито, колкото и вие, Movano отговаря на вашите нужди, предлагайки капацитет и гъвкавост за справяне с всякаква работа. Movano е готово да се адаптира към вашите изисквания, предлага се в четири дължини и три височини и може да се конфигурира в широка гама от варианти, включително фургон, фургон с двойна габина, шаси кабина, фургон с дълбока кабина и шаси с частична кабина - плюс трансформации от завода като самосвал, бордови със странично натоварване и подготовка за оборудване на кемпер. Където и да ви отведе вашият бизнес, Movano е един идеален партньор. 

Пространство за работа

Кабината на Movano
В интелигентно конфигурираната кабина на Movano ще откриете пространство с реална практичност, от каквато се нуждаят профасионалистите, за да успеят. На разположение е също функционална мобилна офис зона, с авангардна свързаност чрез OpelConnect. С достатъчно пространство за водача и двама пътници, както и за екип от още до четирима при някои модификации, всички могат да пътуват комфортно. Пътниците се наслаждават на цялостно спокойствие с широкообхватните системи за асистенция на Opel Movano, включващи технологии като автоматично спиране при нужда, предупреждение за обект в сляпата зона на водача и предупреждение за напускане на лентата.  

Нека работата бъде свършена

Възможностите на Movano
Opel Movano предлага практични решения за посрещане на предизвикателствата на модерния бизнес. Дори с пълния полезен товар достигащ 2,1 тона, при общо тегло до 4,0 тона и обем на товарното пространство до 17 м3, Movano запазва изключителна стабилност и страхотно поведение на пътя. Подсигурете бъдещето на своя бизнес с изключителна използваемост на товарното порстранство и безопасен превоз на товара.  

Силата на професионалиста

Задвижване на Movano
Opel Movano пренася конкурентната ефективност на ново, по-високо ниво с помощта на надеждния 2,2-литров дизелов двигател. Покриващ нивото на емисии Euro 6d, турбоагрегатът с ниско ниво на вътрешно триене е конструиран така, че да намали оперативните разходи и да осигурява изключителен въртящ момент и едновременно с това нисък разход на гориво и емисии на CO2.  

Има още какво да откриете

Получете ключова информация и конфигурирайте.