Skip To Content
Оборудване

Потопете се във гъвкавите и функционални характеристики на виваро

Гъвкавост

Размери
Наличен в три различни размера, всеки вариант на Vivaro предлага перфектен баланс между относително компатни външни размери и просторен и тъвкав интериор.  

Малката версия1 в частност е с дължина от едва 4.6 м, перфектно управляема в тесни градски улици и зони, където пространството е ограничено. Този вариант може да натовари два европалета, а средния и дългият могат да поместят и три.  

 

Малката версия на Vivaro-е е налична само като Vivaro фургон (ван).

Удобство при паркиране 
Електрическите плъзгащи се врати осигуряват широк и комфортен достъп до задната част за пътниците и товара, а общата височина от пода 1.9 м1 на Vivaro осигурява безопасен достъп до подземни паркинги. 
1Дължина от под 1.9 м не е приложима за Vivaro с дълго междуосие, или вариантите с максимален полезен товар от 1400 кг. 
Видове каросерии
Предлаган в три вида каросерии, Vivaro ably обслужва широка гама от нужди в зависимост от индивидуалните изсквания на вашия бизнес. 

Фургонът1 е за тези които се нуждаят от по-голяма товароносимост редовно, с до три седалки отпред, докато фургонът с двойна кабина2 осигурява пространство да 6 пътници с цяла задна седалка. Версията платформа-кабина3 е добра основа за широка гама от трансформации. 

 

1Предлага се в 3 размера: малък, среден и голям.

2Предлага се в 2 размера: среден и голям.

3Наличен само в среден размер.

Cargo

Flex cargo
Иновативната седалка за двама пътници FlexCargo® разширява гъвкавостта на  Vivaro, създавайки изключителен товарен обем от до 6.6 м3(1) и максимална дължина за товара от  до 4 м. 

Възползвайте се от предимствата на максималната проходна товарна дължина от 2.86 м във версията с дълга база на Vivaro, или използвайте отвора с капак на преградната стена на FlexCargo®2 за обекти с дължина от до 4 м.

 

1Изберете Vivaro фургон голям размер с FlexCargo® за максимален товарен обем от до 6.6 м3.

2Опция.

Полезен товар 

Съкратете броя на пътуванията като всеки път пренасяте повече, благодарение на щедрото товарно пространство  от 1400 кг на Vivaro1.

 

1Опция. Стандартният полезен товар е 1000 кг.

 
Плъзгащи се врати

С две електрозадвижвани плъзгащи се врати1 и базиран на сензор достъп без ръце1, отварянето на вашето Vivaro със заети ръце и достъпът до голямото товарно пространство никога не било по-лесно. 

 

1Опция.

 
Размери
Уникален сред конкуренцията,  Vivaro е дълъг само 4,6 м – перфектен за водачите които трябва да се движат често по градски улици и зони с ограничен достъп.  

Въпреки намалените си размери, най-малкият вариант се предлага с голям полезен товар от до 1400 кг1. Средният размер е с длъжина от 4.95 м, можете да изберете и големия с още повече пространство при дължина от 5.3 м. 

 

1Опция – стандартен полезен товар от 1000 кг.

Свързаност

Инфоразвлечение
Открийте най-бързия начин за придвижване до вашата дестинация с помощта на 7-инчовия сензорен екран на системата Multimedia Navi1 .  Имате достъп до вашата музика и съдържание на смартфона с Android Auto™1,2 или Apple CarPlay™1,2. 

Опция.

2 Услуги Live Navigation включват Онлайн трафик, цени на горива, информация за паркиране, онлайн интересни места, предупруждения за времето и пътната безопасност (Не се предлагат за Германия и Швейцария).

3 Съвместимостта и определени функционалности може да се отличават в зависимост от типа на устройството и версията на операционната система. Apple CarPlay™ е запазена марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други държави. Android Auto е запазена марка на Google Inc.

Opel Connect
Останете свързани на пътя с интелигентните технологии и системи за безопасност.  
  • Спокойствие: Спешно повикване, обаждане при авария, състояние на автомобила и информация. 
  • Удобство: Дистанционни функции за заключване на вратите, активиране на клаксон и светлини, услуги за зареждане, плащане на паркинг, както и автоматично плащане на тол такса2.  
  • Интелигентно шофиране: насладете се на комфортно пътуване, благодарение на навигация на живо, управление на пътуването и шофирането.

 

1 Наличността на услугите OpelConnect се различава от страна до страна и от автомобил до автомобил. Услугите може да изискват абонамент/такса и са обект на мобилното покритие и наличността.

2 Въвеждането планирано за края на 2020 г.

Мобилен офис

Офисна табла с настройка
С двуместната пътническа седалка FlexCargo®1,трансформирайте вашияVivaro в офис на колела, с офисна масичка с настройка за водача или пътника до него.  

Възползвайте се от удобствата на държачите за смартфони и таблети1, които са стабилна основа за вашите устройства. Наследете се на допълнителното простраство за предмети под пътническата седалка1, така че да съхранявате работно оборудване и други ценни предмети с обем от до 60 литра.

 

Опция.

Седалки с отопление. 

Насладете се на високата степен на комфорт в просторната кабина на Vivaro, със седалки с подгряване1 на първия ред, за да сте стоплени когато времето е студено. 

 

1Опция.

 
Места за предмети
С открито пространстнво върху арматурното табло, издутини в джобовете на вратите за 1.5 литрови бутилки и жабка с охлаждаща функция, Vivaro предлага пространство за всичко. 
Шумоизолация
С различни материали в кабината осигуряващо допълнителна звукоизолация, можете да задържите шума извън интериора, с което да си осигурите по-комфортно пътуване.  

Подкрепа за водача

Пакет за подкрепа на водача. 
Състоянието на бодрост не винаги е лесно. Предупреждението за умора на водача анализира поведението на шофиране с помощта на предна камера и волана за да ви информира че  време за почивка.  
Предупреждението за напускане на лентата разпознава когато Vivaro непреднамерено се насочва към друга лента и предупреждава водача с аудио и визуален сигнал. Аванградната система за светлините Smart Beam автоматично включва и изключва дългите светлини за да предотврати заслепяването на останалите водачи. Адаптирането към ограничението на скоростта анализира промените в ограниченията. С едно натискане на бутон то позволява на темпомата да настройва по съответен начин скоростта. 
Пакет безопасност на водача. 
С едно натискане на бутона за памет, Автоматичният темпомат намалява скоростта за да поддържа определено разстояние до предния автомобил в различни пътни ситуации и я възстановява когато пътят се освободи.   
Предупреждението за обект в сляпата зона използва сензори и визуална проекция в страничните огледала, предупреждавайки водача за наличие на автомобили в сляпата му зона при желание за изпреварване. Предупреждението за опасност от удар отпред информира водача за потенциален удар с автомобили и пешеходци. Ако е необходимо, Автоматичното аварийно спиране се задейства за да предотврати инцидент, прилагайки спирачките независимо от водача. 
Head up дисплей
Уникално за този сегмент, вижте важна информация като скоростта и данни от темпомата изобразени на пряката линия на погледа на водача върху Head-Up дисплея на Vivaro. 
Задна камера с обхват 180° 

Освободете се от стреса от паркирането и при други маневри в тесни пространства с помощта на 180°-ова панорамна задна камера1 с изображения върху 7-инчов сензорен екран. 

 

1Опция.

 

Ефективност

Двигатели и трансмисии
Изминете по-голямо розстояние с един резервоар с помощта на гамата от сертифицирани по Euro 6d-TEMP двигатели на Vivaro, осигуряващи мощност и икономичност. С до 180 к.с., за ниски експлоатационни разходи, намалени емисии и максимална ефективност.  
Насладете се на прецизна смяна на предавките, за ергономично пътуване с избора на механични и автоматични трансмисии на Vivaro. 
Цялостни разходи за експлоатация 
Opel ви осигурява движение с най-ниските възможни разходи денонощно, 365 днив годината – а с това се увеличава рентабилността.  

Насладете се на комбинацияата от спестяващите средства ползи:

 

• 24-месечна гаранция за нов автомобил, без ограничение на пробега, 5-години гаранция серщу перфорация от корозия на каросерията. 

• Европейска мрежа от над 4500 сервизни центъра на Opel и над 3000 центъра за сервиз на лекотоварни автомобили

• Включва се пълна пътна асистенция (Opel Roadside Assistance) за първата година в 40 държави

• Гарантирани оригинални части Opel

 • Ниски разходи за сервизиране и поддръжка

• Дълги сервизни интервали: до 2 години/50,000 км

 

Система IntelliGrip
Системата на Vivaro IntelliGrip, включително гуми за тежки условия за работа, осигуряват допълнително ниво на сцепление на трудни за движение повърхности като кал, пясък и сняг.  
4x4 конверсии
Изберете конверсията 4х4 на Dangel1 за още по-ефективно задвижване върху шосета с предизвикателни повърхности и дори пресечени терени.   

Налична е също конверсия 4x2 от Dangel.

 

1Активирайте системата за превключване към двойно предаване на Vivaro; деактивирайте за да се върнете към задвижване от две колела. 

Аксесоари Opel+ 

В съотвествие с всякакви ваши нужди.  

Изразете себе си с оригиналните аксесоари Opel+ и извлечете максималното от своя автомобил. Създадени и тествани за вашия Opel.

 

Снимките може да се отличават от продуктите в продажба.

Вижте още аксесоари Opel+

Въздушни дефлектори
Покажете подробности
Оборудване за защита на товарното отделение 
Покажете подробности
Багажник на покрива 
Покажете подробности
Релси на покрива 
Покажете подробности
Теглич със сферична глава
Покажете подробности