Преглед

Panel Van

ОТ 41 350,00 лв. (с ДДС) 34 458,33 лв. (без ДДС)

Нека работата бъде свършена ефективно и с качеството на професионалист.  Гъвкави конфигурации на седалките и високотехнологична свързаност добавят комфорт и удобство, а просторната товарна зона и големият полезен товар допринасят за продуктивността.  

НАЙ-ДОБРИЯТ ИНСТРУМЕНТ Е ВАШИЯТ ВАН. 

НА ФОКУС

Приспособимост, комфорт, пространство.

ОТКРИЙТЕ ПЕРФЕКТНОТО СЪВПАДЕНИЕ. 

Размери. 

Vivaro се предлага в три различни размера, всеки от които предлага перфектен баланс между относително компактни външни размери и просторен, изключително функционален интериор. 

Малката версия1 например, при дължина от едва 4.60 м, е перфектно управляема в тесните градски улици, където пространството е ограничено. Въпреки това, този вариант може да побере 2 европалета, а версиите среден и дълъг, дори 3. 

 

1Малката версия на Vivaro се предлага само като Vivaro ван (фургон) и Combi.

ИНТЕЛИГЕНТНА КОМПАНОВКА. 

Flex Cargo.

Иновативната двуместна седалка за пътниците до водача FlexCargo® разширява гъвкавостта на Vivaro, създавайки изключително конкурентен товарен обем от до 6.6 м3(1) и максимална дължина на товарното пространство от до 4 м.

Възползвайте се от предимствата на максималната проходна дължина от 2.86 м във версията с дълга база на Vivaro, или използвайте отвора с капак на разделителната стена FlexCargo®2 за обекти с дължина от до 4 м. 

 

1Изберете версията Голям на Vivaro ван с FlexCargo® за максимален товарен обем от до 6.6 м3.

2Опция.

ОФЕРТИ.

Открийте оборудването на Vivaro

СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ.