Skip To Content
Общ преглед

Идеалният баланс между работата и личния живот

Комбинирайки комфорта и удобствата на един автомобил за превоз на хора с товарно пространство на кола за работни нужди, Combo Combi е идеален за всякакъв вид професии. Практичен и със способности за справяне с тежки задачи, но с гъвкавостта да осигури приятно пътуване за пет човека.  

Бизнес поглед 

Кабината на Combo Combi съчетава едновременно функционалност и лекота на използване. Целият екип пътува комфортно в просторна и светла кабина благодарение на панорамния покрив с място за съхранение под тавана. Вътрешното пространство е до 983 литра зад преградната решетка при версията с 5 места. Здравата преградна решетка, изработена от метал, позволява транспортирането на тежки товари, безопасно отделени от пътниците.

По-добра свързаност

Всяко пътуване става по-ефективно благодарение на дисплей за информация на водача (Driver Information Cluster) и системата Multimedia Navi Pro. Изведете вашата логистика на следващото ниво с услугите Навигация на живо (Live Navigation) и напълно функционални Apple CarPlayTM и Android AutoTM, позволявайки на два смартфона да се свързват едновременно чрез 8-инчов сензорен екран.

Изцяло оборудван интериор

Интериорът се отличава със смел и изчистен дизайн, предлагащ добре организирано, интуитивно пространство, което служи и като мобилен офис за работа в движение. Combo Combi се предлага с място за екип от пет човека, с практична разделяща се в пропорция 40/60 задна седалка или три отделни задни седалки.Капацитетът на багажното отделение позволява натоварването на багажи с всякакъв размер.

Models

Бъдещето е електрическо

Готови сте да превключите?

FlexCare

Opel FlexCare

Запазете приятното чувство при пътуване с Opel FlexCare! FlexCare е удобна широкообхватна програма, създадена за да ви осигури спокойствие. Предлагаме индивидуални пакети включващи Асистенция на пътя, Разширена гаранция и сервизно покритие.  

 

Разгледайте нашите пакети FlexCare и гъвкаво изберете ниво на покритие!

Има още какво да бъде открито

Получете важна информация и конфигурирайте

Какво се включва? 
Към оборудването
Вижте възможностите за задвижване 
Към двигатели и трансмисии
Ще бъде ли подходящ като размери?
Към размери
Отговор на вашите нужди
Трансформации