Skip To Content
Оборудване

Увеличете вашите очаквания

Това е новата Corsa-e

Дизайн

Елегантна и изискана
Новата Corsa е дързък и изчистен израз на прецизността на германския инженеринг, с динамичния си завладяващ силует отпред и страхотната задна част. Новата Corsa е атрактивна от всеки ъгъл.  
Усещане за лукс
Настанявайки се в колата веднага ще бъдете впечатлени от прецизността на изработката, вниманието към детайла и висококачествените материали. Спортното, насочено към водача арматурно табло с характер на такова от голям автомобил, ви кара да започнете пътуването си още сега.   
Колела

Ако размерът има значение, тогава колелата с размери 16 и 17 цола1 с впечатляващ дизайн са страхотен избор. Искате да добавите цветни контрасти? Ексклузивните 17-цолови алуминиеви колела в черно/сребристо осигуряват красив цветен контраст, но също са леки и аеродинамични, а така подобряват ефективността. 

 

1Опция. 

 
Опции за покрива

Какъв е вашият стил? Със стилно оцветеният покрив1 можете да добавите черно или бяло към вашите любими екстериорни цветове. Изберете панорамен покрив1, за да направите интериора на вашата Corsa-e още по-светъл.

 

1Опция.

 

Иновации

IntelliLux матрични LED светлини

Вижте и бъдете виждани. Първите за класа IntelliLux LED® матрични предни светлини1 ви осигуряват видимостта при дълги светлини без да разсейват останалите водачи. Насладете се на отлично осветяване във всякаква ситуация.  

 

1Опция.

 
Автоматичен темпомат
Автоматичният темпомат (ACC)1,2 ви осигурява безстресово и комфортно пътуване. Той автоматично ускорява или намалява скорстта на автомобила и му помага да поддържа безопасна дистанция до предния автомобил през цялото време.   

1Опция. Активирането е възможно в диапазона от 30 км/ч до 180 км/ч. 

2Системите за асистенция на водача на Opel са предназначени за подпомагане при ограниченията на технологията. Водачът остава отговорен за процеса на шофиране. 

Асистент за поддържане на лентата и предупреждения за напускането й
Насладете се на високо ниво на безопасност при шофиране. Асистентът за поддържане на лентата (LKA)1,3 активно реагира при опасно шофиране с прецизно насочване2 на автомобила обратно към лентата. Предупреждението за напускане на лентата (LDP)3 ви предупреждава, ако непреднамерено напуснете лентата на движение. По този начин и двете системи спомагат за предотвратяване на фатални инциденти в резултат от умора или разсейване. 

1Опция.

2Ръцете трябва да останат на волана по време на шофиране.

3Системите за асистенция на водача на Opel са предназначени за подпомагане при ограниченията на технологията. Водачът остава отговорен за процеса на шофиране. 

Дигитални прибори

Насладете се на интуитивната и лесна за работа инфоразвлекателна система, като останете фокусирани върху пътя отпред. Изцяло дигиталните прибори1 ви информират за скоростта, навигацията и още, точно там където се нуждаете – пред очите ви. 

 

1Опция.

 
180° панорамна камера за обратно виждане

Движението на заден ход е по-безопасно и лесно, особено в градски и тесни парко места. Панорамната камера за обратно виждане1 осигурява 180° поглед към задната част на вашата Corsa-e. Ще се движите спокойно назад. 

 

1Опция.

 
Авангарден асистент за паркиране

Никога не паркирайте сами. Авангардният асистент за паркиране1 разпознава подходящите места и управлява волана. Просто ускорявате и спирате. Може ли паркирането да е по-комфортно? (Глупав въпрос.)

 

1Опция.

 

Премиум комфорт

Седалки и волан с отопление

Отоплението на седалките с три нива1 осигурява комфорт на вас и пътника до вас, а воланът с подгряване1 стопля вашите ръце. След като веднъж заемете мястото си на седалката, няма да ви се иска да го напуснете. 

 

Опция.

 
Кожени седалки1

Насладете се на премиум комфорт при всяко пътуване с кожените седалки на Corsa-e, с настройка за водача и пътника до него. Седалката на пътника предлага  ISOFIX елементи позволяващи лесно прикрепвана на детска седалка.

 

Опция.

 
Багажен обем
Имате много багаж? 267 литра багажен обем означава, че можете да поберете всичко. Имате нужда от още? Сгънете задните седалки и увеличете пространството. Това е точният момент да правите големи планове с вашата  Corsa-e. 

Свързаност

Навигация

Вашата следваща дестинация е на еднo докосване разстояние. Изберете измежду Multimedia Navi Pro с 10-инчов дисплей1 и Multimedia Navi със 7-инчов дисплей. Просто мислете мащабно и стигнете до където поискате. 

 

1Опция.

 
Инфоразвлечение
Интуитивно и безпроблемно. Сензорен екран, Apple CarPlay™1,3 и Android Auto™2,3. Инфоразвлекателните системи4 в новата Corsa ви осигуряват цялата свобода на комуникацията и забавлението, включително гласов контрол и Bluetooth®5 аудио стрийминг. 

1Apple CarPlay™ и Apple Siri™ са регистрирани търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други държави.

2Android Auto™ е регистрирана търговска марка на Google Inc.

3Съвместимостта и определени функционалности може да се различават в зависимост от типа на устройството и версията на операционната система. За да проверите съвместимостта на своето устройство, вижте www.apple.com, или www.android.com, или пък се свържете със вашия дилър на Opel.

4Опция.

5Bluetooth® е ригистрирана търговска марка на Bluetooth SIG inc. 

Безжично зареждане

Зареждайте смартфона си без кабел1. Просто поставете смартфона си на обичайното място за съхранение и бъдете сигурни, че ще оставенете свързани с вашите приятели. 

 

1Опция. Може да изисква аксесоари за телефон. Индуктивно зареждане само с PMA или  Qi съвместими телефони. За да проверите съвместимостта, свържете се с търговец на Opel.

 
Услуги OpelConnect1
Интелигентна гама от услуги осигуряващи висока степен на безопасност и подкрепа, които ви помагат да останете свързани на пътя - естествено и когато се движите с електрически автомобил. 
  • Спокойствие на духа: Обаждане в аварийни ситуации, повреда, редовен статус и информация за автомобила.
  • Удобство: Дистанционни функции за заключване на вратите, активиране на клаксона и светлините, интелигентно отваряне и стартиране със смарт устройство. Нашите допълнителни услуги за електрически автомобили са e-Remote Control (дист. контрол на ел.функции), Trip Planner (планиране на пътувания) и Charging Pass ще помогнат за вашата мобилност!
  • Интелигентно шофиране: насладете се на спокойно шофиране с навигация в реално време1 и управление на пътуването.

 

Услугите Opel Connect може да се отличават в различните страни и автомобили. Услугите може да изискват абонаментна такса и са обект на наличност и покритие на мобилната мрежа.

Удоволствие от шофирането

Спортна динамика
Когато става дума за удоволствие от шофирането, новата Corsa-e играе на първа линия: 0-100 км/ч за 8.1 секунди, без да се налага да избирате предавки и с незабавен въртящ момент. Напълно нова форма на удоволствие от шофирането. 
Минимален звук, максимална мощност
Замърсяването включва също и шума. В новата Corsa-e обаче можете да се насладите на тишината. Със своя тих електрически мотор вие имате своя активен принос за намаляване на емисиите на шум и превръщането на пътуването ви в нещо по-приятно. 
Перфектно интегрирана батерия
Акумулаторната батерия на Corsa-e е разположена под предните и задните седалки. Това означава не само наличие на максималния обем на багажника, но също нисък център на тежестта и отлична динамика. 

Аксесоари Opel+

Направени специално за вас

Изразете себе си с оригиналните аксесоари на Opel и разкрийте максималното от своя автомобил. Създадени и тествани за вашия Opel.

 

Илюстрациите може да се различават леко от действителните продукти.

Какво следва?