Skip To Content
Оборудване

Това е новият  Crossland

Фактът, че изглежда толкова добре е само бонус

Дизайн

Външност
Новият Crossland има дързък израз и изчистен прогресивен дизайн. Германски инженеринг за нуждите на заетия ежедневен стил на живот и вашето следващо приключение. 
Интериор

Завладяващият сетивата дизайн продължава и в просторния, практичен интериор. Насладете се на премиум комфорт със съдалки с Alcantara1, интуитивна управляемост и типична за SUV модел висока позиция на седене.

 

1 Опция

 
Дизайн на задната част
Тонираните задни LED елементи добавят стил и видимост и са част от отличителния криловиден дизайн на светлините на Opel. Акцентите в лаково черно на задния капак и новото оформление на марковия знак визуално снижават силуета на автомобила, подчертавайки широката и солидна стойка на новия Crossland. 
Колела
Новият вид на Crossland е убедително готов за всекидневни приключения – и става още по-добър когато ги прави по вашия начин. Широката гама от дизайнерски колела означава избор независимо от стила на намеренията ви - от елегантно дискретни до провокативно завладяващи погледа. Crossland винаги може да подсигури желанията ви. 
Панорамен и покрив в друг цвят

„Плаващият покрив“ се предлага по ваш избор в черен цвят Diamond Black или бял Jade White, за да подчертае завладяващия визуален профил на Crossland. „Надстройте“ до панорамен стъклен покрив1 за невероятно изживяване под слънчевите лъчи.

 

1 Опция, зависи от цвета на каросерията и нивото на оборудване.

 

Безопасност и иновации

Afl-LED предни светлини
Разчитайте на пълен контрол на пътя и се движете безопасно. Адаптивните светлини на Crossland AFL-LED значително подобряват видимостта във всички условия и дори автоматично „затъмняват“ дългите светлини, за да не заслепяват други водачи. Освен това увеличават светлинното покритие, за да осветят завоите при движение. Всичко това, в името на това да виждате по-добре и да бъде виждани в Crossland. 
180 ° панорамна камера за обратно виждане
Панорамната камера на Crossland ви осигурява много повече от спестяването на обръщане назад отново и отново. Тази интелигентна 180-градусова камера осигурява висока резолюция и широкоъгълна визия комфортно върху дисплей на таблото, така че да можете да виждате слепи зони, да проверявате обекти и да предотвратявате опасности при движение на заден ход в трафик.  
Автоматично аварийно спиране
Технологията на Opel ви дава увереност да бъдете готови за всичко което ще ви предложи пътят, правейки автомобила много по-безопасен за вас и за останалите. Системата за автоматично аварийно спиране1 постоянно следи за пешеходци и други превозни средства, които може да сте пропуснали. Тя предупреждава и автоматично спира в случай че не реагирате, в името на това да се намали риска и последствията от инцидент.  
1 Опция. Работи автоматично при скорости от над 5 км/ч и под 85 км/ч. От 5 до 30 км/ч стойността на отрицателното ускорение за намаляване на последствията от евентуален сблъсък е 0,9 g. От 30 до 85 км/ч системата намалява скоростта до максимум 22 км/ч. След този праг, водачът трябва сам/сама да намали скоростта допълнително. Оперативната скорост на системата AEBPD зависи от открития обект по пътя на движение (мобилен обект: от 5 до 85 км/ч; стационарен обект: от 5 до 80 км/ч; пешеходец: от 5 до 60 км/ч). Технологиите за асистенция на Opel са създадени за подпомагане на водача в рамките на системните ограничения.
Head-up дисплей
Head-up дисплеят проектира важна информация, като тази за скоростта, предупреждения и пътни знаци директно по линията на погледа на водача – така че да можете да се фокусирате върху пътя с минимално разсейване. 
Система IntelliGrip
Скоростта не значи нищо без контрол. Системата IntelliGrip пренася мощта създадена от динамичното задвижване на Crossland точно там където е нужно, за да се осигури нужното сцепление и да се избегне пробуксуване. Тази интелигентна система осигурява максимална стабилност върху всякакъв вид настилки и автоматично адаптира както разпределението на въртящия момент към колелата, така и работата на ESP (електронната система за стабилизация). Водачът може да настрои предварително работата на IntelliGrip в зависимост от това дали ще се движи по в кал, по пясък или сняг с помощта на лесен за работа въртящ се регулатор в централната конзола - или пък да го остави в режим Normal, за да позволи на системата IntelliGrip да следи ситуацията, за да се насладите на по-безопасно и  по-релаксиращо пътуване в града и по магистрала. 
Автоматичен асистент за паркиране
Паркирайте без усилия с помощта на системите за асистенция на водача на Crossland, които ви водят дори в ограничени пространства. Автоматичният асистент за паркиране сканира пространството със сензори и автономно завива, насочвайки автомобила към мястото. Вие имате грижа само за подаването на газ, спирането и смяната на предавки. Когато свършите, автомобилът, разбира се може да ви изведе обратно извън него. 

Премиум комфорт

Гъвкавост
Crossland предлага цялото пространство от което се нуждаете. Интериорът е безкрайно адаптивен, за да отговори на вашия стил на живот, предлагайки изключителна гъвкавост и пространството за багаж и дреболии на един SUV – и за това което денят ви поднесе. Със стандартен багажен обем от 410 литра, с възможност за разширение до 1255 литра, Crossland ви осигурява един от най-големите и гъвкави товарни обеми в своя клас. 
Плъзгащи се задни седалки
Ако вашият ден обещава да бъде по-предизвикателен от другите, можете да направите Crossland още по-просторен. Задната седалка може да се измества и да се сгъва в пропорция от 40/60, подлакътниците могат да се прибират за превозване на по-дълги предмети, а подът на багажника може да се настройва по височина. 
Ергономични сертифицирани agr седалки
Ергономичните активни седалки на Crossland носят сертификата за качество на AGR (Германска организация за здрави гърбове1). С възможност за 16 настройки, включително позициониращи се опори за главата, лумбални опори с електронна настройка и удължаваща се опора на бедрата, тези седалки осигуряват здравословна позиция за шофиране. 
1 Организацията за здрави гърбове (AGR) е независима асоциация в Германия, включваща лекари и терапевти. От 1995 година, AGR извършва широкомащабни изследвания свързани с предотвратяването на наранявания на гърба и справянето с проблемите свързани с болката в гърба. Сертификатът за одобрение на AGR потвърждава че ергономично сертифицираните от AGR седалки на новия Crossland достигат най-високите германски стандарти, гарантирайки че здравето на гърба на водача и пътника до него са в добри ръце. 
Устройства за отопление
В студени дни предните седалки на Crossland могат да бъдат настроени за работа в три нива на отопление, а водачът може допълнително да се наслади на комфорта и удобството на волана с електрическо подгряване и отопляемото предно стъкло. 

Свързаност

Инфоразвлекателна система
Останете във връзка, запазете контрола и си осигурете забавление накъдето и да сте се насочили. Обогатете пътуването за вас и пътниците с помощта на аудио системата Radio 4.0 IntelliLink и връзка с устройства чрез Bluetooth®, Apple CarPlay™ и Android Auto™, така че да можете да говорите, изпращате съобщения и възпроизвеждате музика, като не отделяте ръцете си от волана и погледа си от пътя. 
Навигация
Независимо дали сте на пътя, който сте изминавали стотици пъти или изследвате нови територии, системата на Crossland Navi 5.0 IntelliLink ще ви помогне да достигнете всяка цел безопасно и лесно, с прости, интуитивни указания. 
Безжично зареждане
Интегрираното безжично устройство за зареждане1 в Crossland ви осигурява удобство с повече ред. 
1 Опция. Може да изисква аксесоари за смартфон. Индуктивно зареждане само с PMA или Qi съвместими телефони. За да проверите съвместимостта, свържете се с дилър на Opel.
Услуги OpelConnect1
Гама от интелигентни услуги, осигуряващи ново ниво на безопасност и подкрепа, които ви помагат да останете свързани на пътя. 
  • Спокойствие: Спешно повикване, повикване при авария, състояние на автомобила и информация. 
  • Удобство: дистанционни функции за закл./откл. на вратите, клаксон и светлини.
  • Интелигентно шофиране: Насладете се на комфортно пътуване, благодарение на Управление на пътуване и шофиране.

 

1 Наличността на услугите OpelConnect се отличава от страна до страна и от автомобил до автомобил. Услугите може да изискват абонамент/такса и са обект на мобилно покритие и наличност.

Пътна динамика

Двигатели
Така както новият дизайн на Crossland разбива правилата за начина по който един SUV може да бъде красиво стилен, високоефективните двигатели на Opel определят динамичния начин по който един SUV може да се движи. 
1,2-литровия бензинов двигател с атмосферно пълнене предлага отзивчивите 61 кВт (83 к.с.), а 1.2 Direct Injection Turbo бензинов турбо мотор е на разположение с  81 кВт (110 к.с.) или 96 кВт (130 к.с.). Мощният и ефективен 1.5 diesel се предлага във вариант с  81 кВт (110 к.с.) или 88 кВт (120 к.с.). Който и агрегат да е подходящ за ежедневните ви нужди, можете да очаквате вълнуваща динамика и убедителен контрол във всеки завой.
Трансмисии
Crossland се движи плавно и със стил по пътищата и това става не без помощта на плавно превключващите трансмисии. Дори в най-динамичните ситуации с това безукорно се справят 5- и 6-степенните механични и 6-степенната  Quickshift автоматична предавателна кутия. 
Емисии
Crossland е част от посветеността на Opel в покриването и подобряването на всички европейски стандарти за емисии. Грижа за това имат авангардни задвижващи агрегати, технологии за намаляване на емисиите и подобряване на ефективността, а системи като Start/Stop за двигателите означават по-нисък разход на гориво. 

Аксесоари Opel+

Посрещаме вашите индивидуални нужди

Изразете себе си с оригиналните аксесоари Opel+ и постигнете възможно най-много от своя Crossland. Създадени и тествани за вашия Opel.

Снимките може да се отличават от продуктите в продажба. 

Странични стъпала против плъзгане
Покажете подробности
Протектор на задната броня
Покажете подробности
Бариера за багажа
Покажете подробности
Опори за багажник на покрива
Покажете подробности
Flexconnect основа за таблет
Покажете подробности

Какво следва?