Skip To Content
Оборудване

Просторен и комфортен, носител на иновации

Дизайн

Външност
Верен на дизайна на Opel, Combo Combi показва какво означава съчетанието от работни характеристики с убедителна визия, качество и интелигентни решения.  
Интериор
Висока позиция на седене, интуитивни контролни прибори, волан с отопление1 и изобилие от пространство –  интелигентният интериор на Combo Combi комбинира високо ниво на свързаност с практични решения. 
 

С фокус върху ергономията на водача, интериорът е създаден така че да предлага добре организирано интериорно пространство. Голямата централна конзола1 е интелигентно разделена на три функционални зони. Инфоразвлекателната система е разположена в горната част, а управлението на отоплението и вентилацията е под нея. В най-долната част е позиционирано удобно място за съхранение на предмети като напитки. 

1Опция

Панорамен покрив

Улеснете работата си с панорамния покрив оборудван с електрическа щора и допълнителна ниша за багаж в горната част1. LED осветлението в купето превръща автомобила в идеален мобилен офис, подходящ за каквато и да е работата. 

 

1Опция.

 
LED дневни светлини

LED дневните светлини1 са ефективни и ви помагат – на вас и останалите водачи – да сте в безопасност на пътя през деня. 

 

1Опция за определени нива на оборудване.

 

Безопасност и иновации

Асистент за запазване на лентата 
Асистентът за запазване на лентата предупреждава водача със сигнал и леко коригира курса, ако автомобилът непреднамерено започне да се движи извън пътната лента. 
Автоматичен круз контрол

Автоматичният круиз контрол1 поддържа желаната от вас скорост в диапазона  30-160 км/ч и спира или ускорява, за да поддържа фиксирана дистанция от превозното средство отпред, осигурявайки безопасно и релаксиращо шофиране.     

 

1Опция.

 

 

 
Разпознаване на знаци за ограничение на скоростта
Системата за разпознаване на пътните знаци за ограничение на скоростта разчита знаците на пътя за да установи ограничения на скоростта и предлага на водача да адаптира  своята скорост. 
Камера за обратно виждане

Широкоъгълната камера за обратно виждане1 със 180-градусов обзор показва пространството около автомобила на 8-инчов сензорен екран. Виртуалните насочващи линии помагат за по-удобно маневриране на заден ход.    

 

1Опция.

 
Head-up дисплей

С Head-Up дисплея1, ключова информация като скорост, навигация и предупреждение за умора на водача се появяват на стъклен екран зад волана, така че погледът ви да не се отклонява от пътя. 

 

1Опция.

 
Безопасност и въздушни възглавници
Шест въздушни възглавници, включително централни и странични за водача и пътника до него, както и въздушни възглавници тип завеси осигуряват високо ниво на безопасност за всички пътуващи в автомобила. 
Предупреждение за умора на водача
Системата за предупреждение за умора на водача1 анализира начина на шофиране и открива признаци за разсейване на шофьора. Серия от сигнали го предупреждават да вземе мерки.
 
1След 2 часа шофиране със скорост над 65 км/ч предупредителен звук предупреждава водача. Едновременно с това системата изчислява ниво на разсейване въз основа на начина на шофиране, като например способността на водача да остане в лентата. В случай, че бъде открито опасно поведение при шофиране, серия от все по-силни звукови сигнали са предназначени да уведомят водача и да подтикнат към действие. Нивото на разсейване намалява след десет минути безопасно шофиране. Предупреждението за умора не се активира, ако скоростта на автомобила е под 65 km/h.

Свързаност

Инфоразвлечение
Авангардната  мултимедийна система Navi Pro1 предлага навигационни услуги в реално време2 Live Navigation и освен това е напълно съвместима с Apple CarPlay™3 и Android Auto™3. Това ви позволява да свържете два смартфона едновременно с 8-инчовия сензорен екран4.
 

Apple CarPlay™ и Android Auto™ позволяват на потребителите удобен достъп до полезни приложения и функции на смартфона, докато пътуват:

 

  • Използване на телефона като сателитна навигация чрез функцията за карти
  • Стриймване на любими плейлисти със Spotify
  • Изпращане и получаване на съобщения чрез WhatsApp и Skype

 

Тези функции са лесно достъпни чрез гласово управление, за да държите ръцете си на волана и погледа си в посоката на движение.

 

1Опция. 

2Навигационните услуги в реално време Live Navigation включват онлайн трафик, цени на горивата, информация за паркиране, онлайн търсене на интересни места, метеорологични условия и предупреждение свързани с пътната безопасност.

3Съвместимостта и някои функции може да се различават в зависимост от типа устройство и версията на операционната система. Apple CarPlay™ е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android е търговска марка на Google Inc.

 Apple CarPlay™ е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android  Auto™ е търговска марка на Google Inc.

4Стандартно за Dynamic, опция за Essentia и Enjoy.

Навигация

Multimedia Navi Pro1 с авангарден гласов контрол и пълна навигационна функционалност ще ви отведе там където искате без да си създавате стрес. Просто изберете вашата дестинация и оставете системата да ви води.      

 

1Oпция.

 
Безжично зареждане

Безжичната система за зареждане1 на Combo Combi ви позволява да зареждате телефона си без нужда да го свързвате с кабели.

 

1Oпция.

 
Услуги OpelConnect1
Интелигентна гама от услуги ви осигурява висока степен на безопасност и ви помага да останете свързани на пътя.  
  • Спокойствие на духа: Обаждане в аварийни ситуации, повреда, редовен статус и информация за автомобила.
  • Удобство: Дистанционни функции за заключване на вратите, активиране на клаксона и светлините.
  • Интелигентно шофиране: насладете се на спокойно шофиране с навигация в реално време1 и управление на пътуването. 

 

1 Услугите OpelConnect може да се отличават в различните страни и автомобили. Услугите може да изискват абонаментна такса и са обект на наличност и покритие на мобилната мрежа.

Динамика на пътя

Двигатели
Независимо дали вашият бизнес изисква пробег, мощност или ефективност, на разположение винаги има Combo Life, предлагащо подходящото задвижване. Конфигурирайте Combo Combi, разчитайки на гамата от ефективни и мощни бензинови и дизелови двигатели1 и ще получите отлична динамика на пътя.   
Трансмисии

Задвижването на Combo Combi може да включва шестстепенна механична трансмисия или ефективна осемстепенна автоматична предавателна кутия1.

 

1 Осемстепенната автоматична трансмисия се предлага в комбинация с определени двигатели. 

 

What's next?