Skip To Content
Преглед

Movano-e

Новото Movano-e завършва обновлението и електрификацията на цялата лекотоварна гама на Opel, предлагайки 100% електрическо задвижване. Новото monano-e е перфектният германски инструмент за всякакви транспортни цели, предлагайки легендарната функционалност за превоз на товари на Opel, авангардни системи за асистенция на водача.  конструирано за постигане на максимална продуктивност и подобряване на оперативните разходи. 

Открийте вариантите на Movano-e

Срещнете се с новия Movano-e

Акценти

Гъвкавост, комфорт, възможности, задвижване

Експертна гъвкавост

Пробег на новия Movano-e
Конструирано да работи толкова упорито, колкото и вие, новото Movano-e отговаря на поставените задачи като лекотоварен автомобил, предлагайки  способностите и гъвкавостта на дизеловите модели без компромиси по отношение на полезния товарен обем и товар от до 1285 кг. Готов да се адаптира към вашите изисквания, Movano-e се предлага в четири дължини и три височини, с възможност за конфигуриране в широка гама от варианти, включително фургон, фургон с двойна кабина, шаси с двойна кабина и шаси с частична кабина - плюс заводски трансформации като самосвал, бордови със странично товарене и кемпер. Където и да ви отведе бизнесът ви, Movano-e е вашият идеален партньор.

Пространство за работа

Кабината на новото Movano
В интелигентно конфигурираната кабина на Movano-e ще откриете пространство с реална практичност, от каквато се нуждаят професионалистите за да успеят. На разположение е също функционална мобилна офис зона, с авангардна свързаност чрез OpelConnect. С изобилие от пространство за водача и двама пътници, както и екип от още до четирима при фургона с двойна кабина, всички могат да пътуват комфортно. Пътниците се наслаждават на цялостно спокойствие с широкообхватните системи за асистенция на Opel Movano, включващи технологии като автоматично спиране при нужда, предупреждение за обект в сляпата зона на водача и предупреждение за напускане на лентата

Нека работата бъде свършена

Възможностите на новото Movano
Новият Opel Movano-e предлага практични решения за предизвикателствата на модерния бизнес. Електрическо задвижване с мощност 90 кВт, с въртящ момент до 260 Нм и максимална скорост от 110 км/ч. Общото тегло достига 4,0 тона, а товарният обем е до 17 м3, и назависимо от натоварването новото Movano-e запазва изключителна стабилност и поведение на пътя. Гарантирайте бъдещето на своя бизнес с изключително функционалните качества на товарното пространство и безопасното подсигуряване на товара. 

Професионална мощ

Задвижването на новото Movano-e
Конкурентната ефективност на Movano-e достига ново ниво, благодарение на 100% електрическото задвижване, в резултат от което ползвате в пълна степен предимствата на това да се движите изцяло на електричество. Със солидното задвижване с мощност 122 к.с. (90 кВт) и пробег от до 248 км, вие ще разполагате с впечатляващи товарни възможности, но с по-ниски оперативни разходи, нулеви разходи свързани с емисии и гориво, както и данъчни отстъпки и различни възможности за зареждане. 

Водещо за класа оборудване 

Перфектно интегрирана батерия 

Батерията е позиционирана под пода без да повлиява на товарното пространство, а това означава, че разполагате с пълния товарен обем до 17,0 м3 и до 1285 кг полезен товар за вариантите фургон и до  1890 кг за шаси-кабина. Конструиран за удобство, новият Movano-e има мощност от 122 к.с. (90 кВт) с моментално наличен въртящ момент от 260 Нм и максимална скорост от до 110 км/ч. 

 

 
Без излишен шум 
Привлечете вниманието към бизнеса си с основателни причини. Невероятно тихото ново Movano-e със електрическо задвижване и захранване от батерия е идеално за претоварения трафик на града и околностите. Към нулевите му локални емисии на газове, се добавя и ниско шумово замърсяване. Новото Movano-e се движи тихо, както за тези в кабината, така и за околните, намалявайки стреса на водача в дългите работни дни. 
 
Регенеративно спиране 
Новият Opel Movano-e се управлява лесно и интуитивно: на разположение са три режима на движение (Drive, Neutral и Reverse- Движение, Неутрална и Заден ход) които се активират с три удобно разположени бутона. При движението енергията винаги се оползотворява. При спиране в момента, в който вдигнете крака си от педала за "газта", системата за регенеративно спиране превръща кинетичната енергия в електрическа и увеличава пробега. 
 
Бързо и лесно зареждане
Новият Movano-e предлага избор от две акумулаторни батерии - с капацитет 37 кВтч и 75 кВтч и изборът им зависи от вашите ежедневни нужди. Зареждането от нула до 80% от капацитета на батерията отнема около един час и за двата акумулаторни пакета на публични станции с мощност 50 кВт, което означава минимално време, в което автомобилът няма да може да работи. Новият Movano-e разполага също с двойна бордова система за зареждане (еднофазна със 7 кВт и трифазна с 22 кВт), перфектни за използване с различни типове зарядни станции и възможност за подготовка на вашето ново Movano-e за вашия предстоящ работен ден. 
 
Следене на данните на автомобила 
Високотехнологичните сензори на новото Movano-e и системата за следене на данните на автомобила (Vehicle Data Monitoring) ви осигуряват детайлна информация и ясно изобразяване на условията на движение, пробега и енергийни поток. Режимът на движение, пробегът и нивото на заряд са удобно показвани на огледалото за обратно виждане. 
 
Пълен достъп 
С все по-увеличаващата се загриженост за качеството на въздуха в градовете и наличието на зони свободни от емисии, електрическите автомобили стават все по-важни превозни средства с ниски разходи. Новият Movano-e ви спестява промените в цените на горивата и пълноразмерните данъци, като оперативните му разходи са изключително ниски. 
 

Opel услуги за електрически автомобили 

От решения за зареждане, до услуги за мобилност, Opel Services for Electric Vehicles предлага плавен и безгрижен старт в електрическата мобилност.

Има още за откриване 

Сдобийте се с ключова информация и конфигурирайте.