Skip To Content
Vivaro-e

Vivaro-e Panel Van

Новият Opel Vivaro-e премиум избор за бизнеса с най-високите професионални стандарти, изискващи автомобилът да се интегрирара безпроблемно в оптимизирания работен процес. С безкомпромисен характер и движение без емисии, Vivaro-e е идеален за градската среда и отвъд нея, наличен в три дължини и два размера на батериите, за пробег от 230 км до 330 км (wltp)1

1 Разход на енергия Vivaro-e/Zafira-e Life (комбиниран) 23.3 – 29.5  кВтч/100 км; емисии на CO2 0 г/км; пробег (комбиниран) 230 км до 330 км (в зависимост от оборудването).***

Акценти

Изпитайте новия Vivaro-e

Насладете се на изцяло електрически немски автомобил, с който може да изберете най-високите професионални стандарти за бизнеса си. идеален

Vivaro-e e идеален за градската среда и отвъд нея, наличен в три дължини и два размера на батериите, за пробег от 230 КМ до 330 KM (WLTP)1

 

1 Разход на енергия Vivaro-e/Zafira-e Life (комбиниран) 23.3 – 29.5  кВтч/100 км; емисии на CO2 0 г/км; пробег (комбиниран) 230 км до 330 км (в зависимост от оборудването).***

Удобство при паркиране

Гъвкавост

Електрическите плъзгащи се врати осигуряват широк и комфортен достъп до задната част за пътниците и товара, а общата височина от под 1.9 м1 на Vivaro осигурява безопасен достъп до подземни паркинги.

 

1 Дължина от под 1.9 м не е приложима за Vivaro-e с дълго междуосие, или вариантите с максимален полезен товар от 1400 кг.

Доставка с нулеви емисии

Ефективност
От магистралата, до "последната миля" в града, безкомпромисният характер на новото Vivaro-e осигурява напълно електрически транспорт без ограничения в практичността и надеждността. Opel разбира практичните нужди на професионалните клиенти, с фокус върху издръжливостта и ниските експлоатационни разходи.

Професионалист в полезния товар

Безкомпромисна товарна функционалност

Както и задвижваният от двигател с вътрешно горене Vivaro, новият Vivaro-e е убедителен с факти и числа, когато става дума за транспорт. Той предлага водещ за класа полезен товар от 1200 кг1, изключително конкурентен товарен обем от до 6.6 м3 (2) и максимална дължина на товарното пространство от до 4 м(2).

 

Въпреки че разполагате със свободно пространство, може не винаги да разполагате с достатъчно свободни ръце, поради което новият Vivaro-e е оборудван с опционални електрически плъзгащи се врати3 които се отварят с размахване на крака под тях. 

 

1 За версиите L2 оборудвани с FlexCargo®.

2, 3 В зависимост от модела.

Интелигентен бизнес

e-Info

Новият Vivaro-e поставя под контрол цялата информация, която ви е нужна, осигурявайки цялостен дигитален преглед на пътуването ви с няколко докосвания.

 

Специалният инструментален панел e-INFO ви осигурява изчистена, графична визуализация в реално време, така че да можете да планирате вашите дейности  спокойно.

За предстоящото пътуване

Готов за движение по магистрала

С напълно електрическо задвижване и архитектура осигуряваща удобства в кабината на новия Vivaro-e вашият бизнес ще се движи по-устойчиво, безопасно и ефективно в градската среда и отвъд нея - автомобилътк е удобен не само за задръстванията, но и за междуградските шосета. Поддържайте скоростта във всякаква бизнес среда, с незабавен въртящ момент и максимална скорост от 130 км/ч, при защита на всички ваши ценни активи.

 

Новият Vivaro-e се адаптира еднакво към движението по магистрала, градски улици и работни обекти, благодарение и на гамата от системи за безопасност, защитаващи екипа и товара във всякакава среда. Сред тях са автоматичното аварийно спиране, асистентът за поддържане на лентата, предупреждението за автомобил в сляпата зона на водача, 180-градусова камера за задно виждане, както и контролът на сцеплението IntelliGrip.

Специално конструиран за вашия бизнес

Гъвкавост

Новият Opel Vivaro-e винаги е перфектно вписан във вашите бизнес нужди. Просто комбинирайте идеалната дължина на каросерията за вас, с размера на батерията, за да го използвате в градска и извънградска среда. Електрическата версия се предлага с батерия с капацитет от 50 кВтч за пробег от до 230 км и 75 кВтч за пробег от до 330 км (WLTP)1

 

1 Разход на енергия (комбиниран) 23,3 – 29,5  кВтч/100 км; CO2 емисии 0 г/км; пробег (комбиниран) 230 до 330 км (в зависимост от оборудването).*** 

Калкулатор пробег. Vivaro-e

Водещо за класа оборудване

Перфектно интегрирана батерия

Новият Opel Vivaro-e  е наличен с батерия с капацитет от 50 кВтч за пробег от до 230 км или 75 кВтч за пробег от до 330 км1. Авангардната технология и архитектура за задвижване на Opel означават, че ниско разположената и плоска батерия осигурява на Vivaro-e нисък център на тежестта и стабилност, при максимален обем на кабината.  

 

1 Разход на енергия на Vivaro-e/Zafira-e Life (комбиниран) 23.3 – 29.5  кВтч/100 км; CO2 емисии 0 г/км; пробег (комбиниран) 230 км до 330 км (в зависимост от оборудването). Пробегът и данните за енергийна консумация са предварителни и съотвестват на тестовата процедура WLTP, на базата на която новите автомобили получават типово одобрение от 1 септември 2018 г. EG типово одобрение и сертификат за съотвествие още не са налични. Предварителните данни може да се отличават от официалните окончателно типово одобрени данни. Те може да варират в зависимост от актуалните условия на използване и зависят от фактори като: скорост, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране и външна температура. Времето за зареждане зависи в частност от пределната мощност на силовата електроника в автомобила, кабелът за зареждане и типа и мощността на използваната зарядна станция.*

 
Безшумна работа
Привличайте внимание към вашия бизнес само поради правилните причини. Ниското шумово ниво е присъщо на изцяло електрическото задвижване с батерия, с каквото разполага новият Vivaro-e и е идеално за плътната градска среда и покрайнините. Така "нулевите емисии" се отнасят не само към отработилите газове, но и към шумовото завърсяване. Vivaro-e се движи тихо както за хората отвън, така и отвътре, намалявайки натоварването за водача в дългите работни дни. 
Регенеративно спиране
Няма загубена част от деня с новото Vivaro-e. При шофиране, когато вдигнете крака си от педала за газта, системата за регенеративно спиране поема обратно кинетичната енергия и я превръща в електрическа. Така спирането увеличава пробега. При най-високата степен (B-Mode), повечето къси пътувания могат да бъдат извършвани без използване на традиционните спирачки, а с това се намалява износването и присъщите разходи за поддръжка. 
Бързо и лесно зареждане
Батериите с висока енергийна плътност с капацитет 50 кВтч/18 модула и 75 кВтч/27-модула могат да се зареждат от нулев заряд до 80% от максималния, за съответно 30 и 45 минути, на станции с мощност 100 кВт. Бордовата електроника с допустима мощност 7.4 кВт или усилената, до 11 кВт, са перфектни за пълна подготовка на вашето ново Vivaro-e за предстоящия пълен работен ден. 
Следене на данните на автомобила
Авангардната система от сензори на новото Vivaro-e и системата за следене на данните ви осигуряват детайлен преглед и изобразяване на условията за шофиране, пробега и енергията. 
Ниски експлоатационни разходи
Когато опасенията за качеството на въздуха в градовете расте, зоните свободни от емисии стават обичайни, а електрическите лекотоварни автомобили  -  все по-необходими за ефективен бизнес. Vivaro-e осигурява свобода от променливите цени на горивата и високите данъци, както и изключително конкурентни оперативни разходи и държавни субсидии. 

Opel услуги за електрически автомобили

От възможности за зареждане до услуги за мобилност, Opel услуги за електрически автомобили предлага плавен и безгрижен старт в електрическата мобилност.
"Opel Vivaro-e е международен ван на 2021 г."
Opel Vivaro-e е първият изцяло електрически лекотоварен модел на Opel и един от първите носители на престижната награда  Международен ван на годината. Време е да се възползвате от успеха на този изключителен с германското си качество помощник във Вашия бизнес. Ние успяхме. Можеш и ти. 

Открийте вариантите на Vivaro-e

Следващи стъпки