Skip To Content
Xарактеристики

Opel Combo-e Cargo

Време е да открите ключовото оборудване

Cargo

Размери

С впечатляваща максимална товарна дължина от 3440 мм, Cargo е с компактни външни, но просторни вътрешни размери.

 

1Размерите може да варират в зависимост от конфигурацията. Максимална товарна дължина от 3090 мм за Combo-е със стандартно междуосие, 3440 мм в Combo-e с дълго междуосие с открит отвор в разделителната стена и сгъната седалка на пътника.

 
Товарно пространство

 С максимално товарно простраство от до 3.8 м31, Combo-e предлага достатъчно обем за всички ваши карго нужди, така че и много големи предмети да може да се товари удобно.

 

1Товарно пространство от до 3.8 м3 за стандартното Combo-е, 4.4 м3 за Combo-е с дълга база, двойна седалка за пътниците и разделителна стена. 

 
Полезен товар
С полезен товар от 800 кг Combo-е Cargo не се притеснява от тежки задачи, а това го прави перфектен партньор в бизнеса.  
Проходен отвор за товари

Свалящ се капак1 в разделителната стена на товарното отделение, зад седалката на пътника позволява лесен превоз на свръхдълги предмети.

 

1Опция

 
Отвор с капак в задната част на тавана

Нуждаете се от място за много дълги предмети - като стълба? Капакът в задната част на покрива1 се отваря на 40° и позволява безопасен превоз на дълги предмети.

 

1Опция

 
Места за съхранение в интериора
С множество пространства за дреболии, Combo-е Cargo предлага място за всички ваши принадлежности. 

Гъвкавост

Двойна седалка до водача

Място за трима с помощта на двойна пътническа седалка1. Изправена,  напълно сгъната за удължаване на товарното пространство, или трансформираща се в масичка и превръщаща Combo-е Cargo в мобилен офис. 

 

1Опция

 
Сгъваща се пътническа седалка
Когато шофирате сам и единствено товарът ви прави компания, предната седалка може лесно да се сгъне в пода и да създаде още по-гъвкаво товарно пространство. 
Преградна стена на кабината

Разделителната стена1 предотвратява възможността за проникване на предмети от товарното отделение в кабината – под формата на солидна стена или стъклопакет и решетка.

 

1Опция

 
Врати

Една или две плъзгащи се врати1 осигуряват лесен достъп до задната част на Combo-e, и елиминират възможността от драскотини при паркиране в тесни места. 

 

1 Опция

 
Улеснен достъп

Конфигурирайте задната част на своя Combo-e с цяла задна1 или асиметрични, отварящи се настрани врати за подобрена видимост. Всяка възможност съобразно вашите индивидуални нужди. 

 

1Опция

 
Варианти
Combo-e Cargo се предлага в две дължини – 4.4 м за стандартната версия и  4.75 м за Combo-e Cargo с дълго междуосие и допълнително товарно пространство. Изберете фунгон с двойна кабина за превоз на до пет човека, включително водача.  

Дизайн

Външност
Верен на стила Opel, със солиден функционален дизайн изразяващ германското качество. Combo-е Cargo по перфектен начин ще представи бизнеса Ви.  
Интериор
С висока позиция на седене, множество места за предмети, интуитивни контролни органи и изключителна функционалност, интелигентната кабина на Combo-е създава удобство при всякакви задачи и комфорта на лек автомобил. 
LED дневни светлини

LED дневните светлини1 са ефективни и ви помагат – на вас и останалите водачи – да сте в безопасност на пътя през деня. 

 

1Опция

 

Безопасност и иновации

Автоматично аварийно спиране

Автоматичното аварийно спиране1 с разпознаване на пешеходци предупреждава за потенциален сблъсък с друг автомобил или пешеходец2. Ако не се предприемат действия, автомобилът спира автоматично.

 

1 Опция.

2 Работи автоматично над 5 км/ч и под 85 км/ч. От 0 до 30 км/ч отрицателното ускорение за намаляване на скоростта на удара е 0.9 g. От 30 до 85 км/ч системата намалява скоростта максимум до ниво от 22 км/ч. След този праг, водачът трябва сам да предприеме спиране за допълнително снижаване на скоростта. Оперативната скорост на системата (AEBPD) зависи от установения обект (мобилен обект: от 5 до 85 км/ч; фиксиран обект: от 5 до 80 км/ч; пешеходец: от 5 до 60 км/ч). Системите за асистенция на Opel имат цел да подпомагат водача в рамките на определени ограничения. Водачът остава отговорен за шофирането. 

 
Асистент за запазване на лентата 

Асистентът за запазване на лентата1 предупреждава водача със сигнал и леко коригира траекторията на Combo-е ако автомобилът непреднамерено започне да да я напуска.

 

1 Опция

 
Разпознаване на пътните знаци

Системата за разпознаване на пътните знаци1 разчита знаците на пътя за да установи ограничения на скоростта и предупреждава водача по съответен начин. 

 

1 Опция.

 
Безопасност и въздушни възглавници

Въздушната възглавница за водача е стандартна за всички модели. При версията фургон с двойна кабина се добавят въздушна възглавница за пътника и две странични въздушни възглавници.

Опцията от шест въздушни възглавници включваща въздушни завеси за максимална защита се предлага за всички модели1 .

 

1 Опция.

 
Предупреждение за обект в сляпата зона  

Предупреждението за обект в сляпата зона на водача1 следи и предупреждава за наближаващи превозни средства в успоредните платна в сляпата зона, гарантирайки на водача повече сигурност и спокойствие при смяна на лентите.

 

1 Опция.

 
Контрол на спускането по наклон 

Системата за контрол на спускането по наклон е функция на системата  IntelliGrip, помагаща на водача да се движи спокойно надолу по стръмни склонове по контролиран начин с автоматично управление на скоростта и начина на спиране. 

 

1 Опция.

 
Система flank guard

Системата Flank Guard1 използва 12 сензора, за да предупреди за обекти, които може да не са видими при завиваване с ниска скорост, чрез визуален и аудио сигнал на екрана на инфоразвлекателната система. 

 

Опция

 
Панорамен поглед назад 

Системата за панорамен поглед назад Surround Rear Vision1 използва две камери, за да изобрази околното на автомобила пространство на 5-инчов дигитален екран, осигурявайки цялостна видимост и правейки паркирането в тесни пространства лесно.  

 

1 Опция

 
Камера за обратно виждане 

Камерата за обратно виждане1 изобразява пространството около автомобила на 8-инчов сензорен екран, а виртуалните насочващи линии помагат за по-удобно маневриране на заден ход. 

 

1Опция

 
Head-up дисплей

С Head-Up дисплей1, ключова информация като скорост, навигация и предупреждение за умора на водача се появяват на стъклен екран над волана, така че погледът ви да не се отклонява от пътя. 

 

1 Опция

 
Контрол на стабилността на ремаркето 
Системата за контрол на стабилността на ремаркета е интелигентна технология, която следи поведението на прикачния товар и автоматично настройва въртящия момент на двигателя и задействането на спирачките към всяко колела за да се подтиснат и ограничат колебанията на ремаркето.   
Индикатор за претоварване 

За да се поддържа безопасността при транспортиране на тежки товари, удобният индикатор за претоварване1 в товарната зона предупреждава в случай че товарът е близо до максимално допустимият или го надвишава. 

 

1 Опция, предлагана само за определени пазари.

 

Свързаност

Навигация 

Multimedia Navi Pro1 с авангарден гласов контрол и пълна навигационна функционалност ще Ви отведе там където искате. Просто изберете вашата дестинация и оставете системата да Ви води. 

 

1 Опция

 
Безжично зареждане 

Безжичната система за зареждане на Combo Cargo1 Ви позволява да зареждате телефона си без нужда да го свързвате с кабели.

 

1 Опция

 
OpelConnect services1
Интелигентна гама от услуги ви осигурява висока степен на безопасност и Ви помага да останете свързани на пътя.  

Driving dynamics

IntelliGrip

The smart IntelliGrip1 system adapts to low-grip conditions such as driving in mud, sand or snow, and is available with five separate driving modes. 

 

Optional.

 

Забавни факти

Opel+ аксесоари

Срещайки индивидуалните ви нужди

Изразете себе си с оригиналните Opel+ аксесоари, за да извлечете максималното от вашия Combo Cargo. Създадени и тествани за вашия Opel.

 

Снимките може да се отличават от продукта в продажба. 

Интелигентна система за зареждане smart wall box
Покажете подробности
Каебел за зареждане
Покажете подробности
Кутия за кабели 
Покажете подробности
Качествена подова облицовка 
Покажете подробности
Багажни стойки 
Покажете подробности
Гумени подови стелки 
Покажете подробности

Следващи стъпки