SKIP TO CONTENT
Xарактеристики

OPEL COMBO-e CARGO.

Време е да открите ключовото оборудване.

CARGO.

РАЗМЕРИ

С впечатляваща максимална товарна дължина от 3440 мм, Cargo е с компактни външни, но просторни вътрешни размери.

 

1Размерите може да варират в зависимост от конфигурацията. Максимална товарна дължина от 3090 мм за Combo-е със стандартно междуосие, 3440 мм в Combo-e с дълго междуосие с открит отвор в разделителната стена и сгъната седалка на пътника.

 
ТОВАРНО ПРОСТРАНСТВО

 С максимално товарно простраство от до 3.8 м31, Combo-e предлага достатъчно обем за всички ваши карго нужди, така че и много големи предмети да може да се товари удобно.

 

1Товарно пространство от до 3.8 м3 за стандартното Combo-е, 4.4 м3 за Combo-е с дълга база, двойна седалка за пътниците и разделителна стена. 

 
ПОЛЕЗЕН ТОВАР
С полезен товар от 800 кг Combo-е Cargo не се притеснява от тежки задачи, а това го прави перфектен партньор в бизнеса. Индикаторът за претоварване измерва товара в задната част и предупреждава водача ако товароносимостта е превишена. 
ПРОХОДЕН ОТВОР ЗА ТОВАРИ

Свалящ се капак1 в разделителната стена на товарното отделение, зад седалката на пътника позволява лесен превоз на свръхдълги предмети.

 

1Опция

 
ОТВОР С КАПАК В ЗАДНАТА ЧАСТ НА ТАВАНА

Нуждаете се от място за много дълги предмети - като стълба? Капакът в задната част на покрива1 се отваря на 40° и позволява безопасен превоз на дълги предмети.

 

1Опция

 
МЕСТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ В ИНТЕРИОРА
С множество пространства за дреболии, Combo-е Cargo предлага място за всички ваши принадлежности. 

ГЪВКАВОСТ.

ДВОЙНА СЕДАЛКА ДО ВОДАЧА

Място за трима с помощта на двойна пътническа седалка1. Изправена,  напълно сгъната за удължаване на товарното пространство, или трансформираща се в масичка и превръщаща Combo-е Cargo в мобилен офис. 

 

1Опция

 
СГЪВАЩА СЕ ПЪТНИЧЕСКА СЕДАЛКА
Когато шофирате сам и единствено товарът ви прави компания, предната седалка може лесно да се сгъне в пода и да създаде още по-гъвкаво товарно пространство. 
ПРЕГРАДНА СТЕНА НА КАБИНАТА

Разделителната стена1 предотвратява възможността за проникване на предмети от товарното отделение в кабината – под формата на солидна стена или стъклопакет и решетка.

 

1Опция

 
ВРАТИ

Една или две плъзгащи се врати1 осигуряват лесен достъп до задната част на Combo-e, и елиминират възможността от драскотини при паркиране в тесни места. 

 

1 Две врати като опция

 
УЛЕСНЕН ДОСТЪП

Конфигурирайте задната част на своя Combo-e с цяла задна1 или асиметрични, отварящи се настрани врати за подобрена видимост. Всяка възможност съобразно вашите индивидуални нужди. 

 

1Опция

 
ВАРИАНТИ
Combo-e Cargo се предлага в две дължини – 4.4 м за стандартната версия и  4.75 м за Combo-e Cargo с дълго междуосие и допълнително товарно пространство. Изберете фунгон с двойна кабина за превоз на до пет човека, включително водача.  

ДИЗАЙН.

ВЪНШНОСТ
Верен на стила Opel, със солиден функционален дизайн изразяващ германското качество. Combo-е Cargo по перфектен начин ще представи бизнеса Ви.  
ИНТЕРИОР
С висока позиция на седене, множество места за предмети, интуитивни контролни органи и изключителна функционалност, интелигентната кабина на Combo-е създава удобство при всякакви задачи и комфорта на лек автомобил. 
LED ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ

LED дневните светлини1 са ефективни и ви помагат – на вас и останалите водачи – да сте в безопасност на пътя през деня. 

 

1Опция

 

БЕЗОПАСНОСТ И ИНОВАЦИИ.

АВТОМАТИЧНО АВАРИЙНО СПИРАНЕ

Автоматичното аварийно спиране1 с разпознаване на пешеходци предупреждава за потенциален сблъсък с друг автомобил или пешеходец2. Ако не се предприемат действия, автомобилът спира автоматично.

 

Стандартно за Dynamic, опция за  Essentia и Enjoy.

Работи автоматично над 5 км/ч и под 85 км/ч. От 0 до 30 км/ч отрицателното ускорение за намаляване на скоростта на удара е 0.9 g. От 30 до 85 км/ч системата намалява скоростта максимум до ниво от 22 км/ч. След този праг, водачът трябва сам да предприеме спиране за допълнително снижаване на скоростта. Оперативната скорост на системата (AEBPD) зависи от установения обект (мобилен обект: от 5 до 85 км/ч; фиксиран обект: от 5 до 80 км/ч; пешеходец: от 5 до 60 км/ч). Системите за асистенция на Opel имат цел да подпомагат водача в рамките на определени ограничения. Водачът остава отговорен за шофирането. 

 
АСИСТЕНТ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ЛЕНТАТА 

Асистентът за запазване на лентата1 предупреждава водача със сигнал и леко коригира траекторията на Combo-е ако автомобилът непреднамерено започне да да я напуска.

 

1 Опция

 
РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ
Системата за разпознаване на пътните знаци разчита знаците на пътя, за да установи ограничения на скоростта и предупреждава водача.  
БЕЗОПАСНОСТ И ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ
Четири въздушни възглавници, включително за водача, пътника и странични осигуряват високо ниво на безопасност на пътя, за вас и пътниците. 
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ОБЕКТ В СЛЯПАТА ЗОНА  
Предупреждението за обект в сляпата зона на водача следи и предупреждава за наближаващи превозни средства в успоредните платна в сляпата зона, гарантирайки на водача повече сигурност и спокойствие при смяна на лентите. 
КОНТРОЛ НА СПУСКАНЕТО ПО НАКЛОН 

Системата за контрол на спускането по наклон е функция на системата IntelliGrip1, помагаща на водача да се движи спокойно надолу по стръмни склонове по контролиран начин с автоматично управление на скоростта и начина на спиране.

 

1 Опция

 
СИСТЕМА FLANK GUARD

Системата Flank Guard1 използва 12 сензора, за да предупреди за обекти, които може да не са видими при завиваване с ниска скорост, чрез визуален и аудио сигнал на екрана на инфоразвлекателната система. 

 

Опция

 
ПАНОРАМЕН ПОГЛЕД НАЗАД 

Системата за панорамен поглед назад Surround Rear Vision1 използва две камери, за да изобрази околното на автомобила пространство на 5-инчов дигитален екран, осигурявайки цялостна видимост и правейки паркирането в тесни пространства лесно.  

 

1 Опция

 
КАМЕРА ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ 

Камерата за обратно виждане1 изобразява пространството около автомобила на 8-инчов сензорен екран, а виртуалните насочващи линии помагат за по-удобно маневриране на заден ход.

 

1 Опция

 
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

С Head-Up дисплей1, ключова информация като скорост, навигация и предупреждение за умора на водача се появяват на стъклен екран над волана, така че погледът ви да не се отклонява от пътя. 

 

1 Опция

 
КОНТРОЛ НА СТАБИЛНОСТТА НА РЕМАРКЕТО 
Системата за контрол на стабилността на ремаркета е интелигентна технология, която следи поведението на прикачния товар и автоматично настройва въртящия момент на двигателя и задействането на спирачките към всяко колела за да се подтиснат и ограничат колебанията на ремаркето.   
ИНДИКАТОР ЗА ПРЕТОВАРВАНЕ 
За да се поддържа безопасността при транспортиране на тежки товари, удобният индикатор за претоварване в товарната зона предупреждава в случай че товарът е близо до максимално допустимият или го надвишава.  

СВЪРЗАНОСТ.

НАВИГАЦИЯ 

Multimedia Navi Pro1 с авангарден гласов контрол и пълна навигационна функционалност ще Ви отведе там където искате. Просто изберете вашата дестинация и оставете системата да Ви води. 

 

1 Опция

 
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ 

Безжичната система за зареждане на Combo Cargo1 Ви позволява да зареждате телефона си без нужда да го свързвате с кабели.

 

1 Опция

 
OPELCONNECT SERVICES1
Интелигентна гама от услуги ви осигурява висока степен на безопасност и Ви помага да останете свързани на пътя.  
  • Спокойствие на духа: Обаждане в аварийни ситуации, повреда, редовен статус и информация за автомобила.  
  • Удобство: Дистанционни функции за заключване на вратите, активиране на клаксона и светлините.  
  • Интелигентно шофиране: насладете се на спокойно шофиране с навигация в реално време1 и управление на пътуването.  

 

1Услугите Opel Connect може да се отличават в различните страни и автомобили. Услугите може да изискват абонаментна такса и са обект на наличност и покритие на мобилната мрежа.

 

DRIVING DYNAMICS.

INTELLIGRIP

The smart IntelliGrip1 system adapts to low-grip conditions such as driving in mud, sand or snow, and is available with five separate driving modes. 

 

Optional.

 

ЗАБАВНИ ФАКТИ.

OPEL+ АКСЕСОАРИ.

Срещайки индивидуалните ви нужди.

Изразете себе си с оригиналните Opel+ аксесоари, за да извлечете максималното от вашия Combo Cargo. Създадени и тествани за вашия Opel.

 

Снимките може да се отличават от продукта в продажба. 

СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ.