Оборудване

ГМУРЕНЕТЕ СЕ ВЪВ ФУНКЦИОНАЛНОТО И ГЪВКАВО ОБОРУДВАНЕ НА VIVARO-e.

ГЪВКАВОСТ.

РАЗМЕРИ
Наличен в три различни размера, всеки вариант на Vivaro-е предлага перфектен баланс между относително компатни външни размери и просторен и гъвкав интериор. 

Малката версия1 в частност е с дължина от едва 4.6 м, перфектно управляем в тесни градски улици и зони, където пространството е ограничено. Този вариант може да натовари два европалета, а средния и дългият могат да поместят и три.  

 

1Малката версия на Vivaro е налична само като Vivaro ван и Combi.

УДОБСТВО ПРИ ПАРКИРАНЕ
Електрическите плъзгащи се врати осигуряват широк и комфортен достъп до задната част за пътниците и товара, а общата височина от под 1.9 м1 на Vivaro осигурява безопасен достъп до подземни паркинги. 
1 Дължина от под 1.9 м не е приложима за Vivaro-e с дълго междуосие, или вариантите с максимален полезен товар от 1400 кг.
ВИДОВЕ КАРОСЕРИИ
Предлаган в четири вида каросерии, Vivaro-е обслужва широка гама от нужди в зависимост от индивидуалните изисквания на вашия бизнес. 

Фургонът1 е за тези които се нуждаят от по-голяма товароносимост редовно, с до три седалки отпред, докато фургонът с двойна кабина2 осигурява пространство да 6 пътници с цяла задна седалка. Версията платформа-кабина3 е добра основа за широка гама от трансформации, докато  Vivaro Combi1 предлага до 9 седалки за вашия спортен клуб, екипи или малък отбор. 

 

Предлага се в 3 размера: малък, среден и голям.

Предлага се в 2 размера: среден и голям.

Наличен само в среден размер.

CARGO.

FLEX CARGO
Иновативната седалка за двама пътници FlexCargo® разширява гъвкавостта на  Vivaro-е, създавайки изключителен товарен обем от до 6.6 м3(1) и максимална дължина за товара от до 3.93 м. 

Възползвайте се от предимствата на максималната проходна товарна дължина от 2.77 м във версията с дълга база на Vivaro, или използвайте отвора с капак на преградната стена на FlexCargo®2 за обекти с дължина от до 3.93 м.

 

Изберете Vivaro-e фургон голям размер с FlexCargo® за максимален товарен обем от до 6.6 м3.

Опция.

 

ПОЛЕЗЕН ТОВАР

Съкратете броя на пътуванията като всеки път пренасяте повече, благодарение на щедрото товарно пространство и полезен товар от 1200 кг на Vivaro-е1.

 

Опция. Стандартният полезен товар е 1000 кг.

 
ПЛЪЗГАЩИ СЕ ВРАТИ

С две електрозадвижвани плъзгащи се врати1 и базиран на сензор достъп без ръце1, отварянето на вашето Vivaro със заети ръце и достъпът до голямото товарно пространство никога не било по-лесно.

 

Опция.

 
РАЗМЕРИ
Уникален сред конкуренцията, Vivaro-е в малък размер има дължина от едва 4.6 м – перфектен за водачите които трябва да се движат често по градски улици и зони с ограничен достъп. 

Въпреки намалените си размери, най-малкият вариант се предлага с до 9 места (като Vivaro-e Combi) и голям полезен товар от до 1400 кг1. Средният размер е с длъжина от 4.95 м, можете да изберете и големия с още повече пространство при дължина от 5.3 м.

 

Опция – стандартен полезен товар от 1000 кг.

СВЪРЗАНОСТ.

ИНФОРАЗВЛЕЧЕНИЕ
Открийте най-бързия начин за придвижване до вашата дестинация с помощта на 7-инчовия сензорен екран на системата Multimedia Navi1 с услуги Live Navigation (навигация на живо)2.  Имате достъп до вашата музика и съдържание на смартфона с Android Auto™1,3 или Apple CarPlay™1,3

1Опция.

2Съвместимостта и определени функционалности може да се отличават в зависимост от типа на устройството и и версията на операционната система. Apple CarPlay™ е запазена марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други държави. Android Auto е запазена марка на Google Inc.

Apple CarPlay™ и Android Auto™ може да не са налични във всички държави и да зависят от вашата операционна система. Моля, посетете  www.apple.com или www.android.com 

OPEL CONNECT УСЛУГИ1
Най-добрите дигитални услуги за планиране на предстоящото пътуване. Проверете своя електрически пробег и програма чрез смартфона, освен това използвайте услуги осигуряващи ново ниво на безопасност и подкрепа за да бъдете свързани и информирани. 
  • Полезни системи като обаждане при инцидент или авария с достъп до пътна помощ и навигация в реално време ще са налични в хода на 2019 г.1.
  • 1Обаждания при инцидент и авария се предлагат от май 2019 г.,  допълнителни услуги Opel Connect се очакват от октомври 2019 г. Услугите може да изискват абонамент/такси и са обект на покритие на мобилната мрежа.

МОБИЛЕН ОФИС.

ОФИСНА ТАБЛА С НАСТРОЙКА
С двуместната пътническа седалка FlexCargo®1, трансформирайте вашия Vivaro-е в офис на колела, с офисна масичка с настройка за водача или пътника до него. 

Възползвайте се от удобствата на държачите за смартфони и таблети, които са стабилна основа за вашите устройства. Наследете се на допълнителното простраство за предмети под пътническата седалка1, така че да съхранявате работно оборудване и други ценни предмети с обем от до 60 литра. 

 

1Опция.

СЕДАЛКИ С ОТОПЛЕНИЕ

Насладете се на високата степен на комфорт в просторната кабина на Vivaro-e, със седалки с подгряване1 на първия ред, за да сте стоплени когато времето е студено. 

 

Опция.

 
МЕСТА ЗА ПРЕДМЕТИ
С открито пространство върху арматурното табло, издутини в джобовете на вратите за 1.5 литрови бутилки и жабка с охлаждаща функция, Vivaro-e предлага пространство за всичко. 
ШУМОИЗОЛАЦИЯ
С различни материали в кабината осигуряващо допълнителна звукоизолация, можете да задържите шума извън интериора, с което да си осигурите по-комфортно пътуване. 

ПОДКРЕПА ЗА ВОДАЧА.

ПАКЕТ ЗА ПОДКРЕПА НА ВОДАЧА
Състоянието на бодрост не винаги е лесно. Предупреждението за умора на водача анализира поведението на шофиране с помощта на предна камера и волана за да ви информира че е време за почивка. 
Предупреждението за напускане на лентата разпознава когато Vivaro-e непреднамерено се насочва към друга лента и предупреждава водача с аудио и визуален сигнал. Аванградната система за светлините Smart Beam автоматично включва и изключва дългите светлини за да предотврати заслепяването на останалите водачи. Адаптирането към ограничението на скоростта анализира промените в ограниченията. С едно натискане на бутон то позволява на темпомата да настройва по съответен начин скоростта.
ПАКЕТ БЕЗОПАСНОСТ НА ВОДАЧА
С едно натискане на бутона за памет, Автоматичният темпомат намалява скоростта за да поддържа определено разстояние до предния автомобил в различни пътни ситуации и я възстановява когато пътят се освободи. 
Предупреждението за обект в сляпата зона използва сензори и визуална проекция в страничните огледала, предупреждавайки водача за наличие на автомобили в сляпата зона на водача на Vivaro-e при желание за изпреварване. Предупреждението за опасност от удар отпред информира водача за потенциален удар с автомобили и пешеходци. Ако е необходимо, Автоматичното аварийно спиране се задейства за да предотврати инцидент, прилагайки спирачките независимо от водача.
HEAD UP ДИСПЛЕЙ
Уникално за този сегмент, вижте важна информация като скоростта и данни от темпомата изобразени на пряката линия на погледа на водача върху Head-Up дисплея на Vivaro-e. 
180° КАМЕРА ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ

Освободете се от стреса от паркирането и при други маневри в тесни пространства с помощта на 180°-ова панорамна задна камера1 с изображения върху 7-инчов сензорен екран.

 

Опция.

 

ЕФЕКТИВНОСТ.

СИСТЕМА INTELLIGRIP

Системата на Vivaro-e IntelliGrip, включително гуми за тежки условия за работа, осигуряват допълнително ниво на сцепление на трудни за движение повърхности като кал, пясък и сняг1.

 

Налична / Очаквана от март 2021 г.

 

АКСЕСОАРИ OPEL+.

Подходящи за вашите нужди.

Изразете себе си с оригиналните аксесоари на Opel и извлечете максималното от своя Vivaro-e. Създадени и тествани за вашия Opel.

 

Снимките може да се отличават от продуктите в продажба. 

СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ.