Opel - нещо повече от лекотоварни модели: лекотоварни транспортни средства
Opel – нещо повече от лекотоварни модели - Трансформации

Трансформации

Открийте отлични по своите качества автомобили и решения за бизнес нужди, с широка подкрепа от Opel.

Вижте гамата от трансформации

ЛЕКОТОВАРНИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА.

Ефективна, бърза и просторна, гамата от фургони на Opel се нуждае от всичко необходимо за да бъде бизнесът ви в кондиция и да се движи напред.

Enlarge

Новата Corsavan

Перфектният начин да изглеждаш отлично, да паркираш лесно и да разполагаш с до 0.92 м3 и 496 кг лесно достъпен багажен обем. Модерен, икономичен и напълно свързан комуникационно.


Enlarge

Combo Cargo

Компактен, комфортен и лесен за товарене, Opel Combo Cargo може да пренася до един тон и ви осигурява 5,4 м3 товарен обем. Това на практика го поставя сред най-добрите.


Enlarge

Vivaro

С две височини, две дължини и товарни обеми от 5.2 м3 до 8.6 м3, товарна зона с ширина от 1,690 мм с дължина от до 4.15 метра, стилният Opel Vivaro носи елегантност и ефективност на бизнеса.


Enlarge

Movano

С четири дължини на автомобила, три височини, товарен обем от до 17 м3 и полезен товар от до 2.5 тона, гамата на Opel Movano от фургони предлага мощта и прецизността да ви постави на предни позиции и да ги задържи.


Enlarge

Фургони с двойни кабини

Точните хора за работата, на точното място и на точното време. Лесно е с фургоните с двойна кабина Opel Vivaro и Opel Movano.