СПОКОЙНО ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА ИЛИ НА РАБОТА.

Хората изминават дневно средно 60 км. Можете да заредите достатъчно батерията за това разстояние през нощта, използвайки стандратен домашен контакт (1,8 кВт). Искате да зареждате до пет пъти по-бързо? Тогава инсталирайте опционалната зарядна станция за променлив ток – известна също и като AC Wall box. Моделите AC Wallbox от по-високо ниво са оборудвани електромери и ви позволяват да следите изразходената енергия при зареждането у дома.  

 

AC Wallbox домашно зареждане.

 

AC Wallbox може да бъде инсталиран у дома или на работното място, както и в различни сгради и блокове, стига за това да е получено съответното разрешение. Съгласно европейска директива, имате право да инсталирате лични зарядни системи, така че получаването на разрешение трябва да е относително лесно.

Местният дилър на Opel ще ви предложи пакет за зареждане, в зависимост от начина на ползване на автомобила, вида на батерията и пробега му. Вашият дилър ще ви насочи към услугите, съотвестващи на подходящия монтаж.  

Нашият съвет: ако не сте сигурни дали определен Wallbox ще бъде икономически изгоден в дългосрочен план, по-подходящото решение би бил универсален кабел за зареждане. Той осигурява достатъчно ток и работи навсякъде: с нормални контакти у дома или с публични зарядни станции.