Skip To Content
Оборудване

Увеличете вашите очаквания

Това е новата Corsa

Дизайн

Спортна и атлетична
Искате още по-дръзко и атлетично излъчване? Тогава спортната GS Line е перфектна за вас със своя отличителен дизайн, включващ задна и предна броня, хромиран ауспухов накрайник и специални колела. 
Дръзки стилови елементи за силна изява
С червени интериорни акценти, специални спортни седалки, тъмна облицовка на тавана и алуминиеви спортни педали gs line изглежда толкова добре, колкото се шофира. 
Колела

Ако размерът има значение, тогава 16 и 17-цоловите алуминиеви колела1 с впечатляващ дизайн са страхотен избор. Те подчертават стилистичния израз на вашата Corsa: елегантен и рафиниран или спортен и атлетичен? Направете своя избор.

 

1Опция. 

 
Опции за покрива

Какъв е вашият стил? Със стилно оцветеният покрив1 можете да добавите черно или бяло към вашите любими екстериорни цветове. Изберете панорамен покрив1, за да направите интериора на вашата Corsa още по-светъл.

 

1Опция.

 

Иновации

IntelliLux матрични LED светлини

Вижте и бъдете виждани. Първите за класа IntelliLux LED® матрични предни светлини1 ви осигуряват видимостта при дълги светлини без да разсейват останалите водачи. Насладете се на отлично осветяване във всякаква ситуация.  

 

1Опция.

 
Автоматичен темпомат
Автоматичният темпомат (ACC)1,2 ви осигурява безстресово и комфортно пътуване. Той автоматично ускорява или намалява скорстта на автомобила и му помага да поддържа безопасна дистанция до предния автомобил през цялото време.  

1Опция. Активирането е възможно в диапазона от 30 км/ч до 180 км/ч. 

2Системите за асистенция на водача на Opel са предназначени за подпомагане при ограниченията на технологията. Водачът остава отговорен за процеса на шофиране. 

Асистент за поддържане на лентата и предупреждения за напускането и
Насладете се на високо ниво на безопасност при шофиране. Асистентът за поддържане на лентата (LKA)1,3 активно реагира при опасно шофиране с прецизно насочване2 на автомобила обратно към лентата. Предупреждението за напускане на лентата (LDP)3 ви предупреждава, ако непреднамерено напуснете лентата на движение. По този начин и двете системи спомагат за предотвратяване на фатални инциденти в резултат от умора или разсейване. 

1Опция.

2Ръцете трябва да останат на волана по време на шофиране.

3Системите за асистенция на водача на Opel са предназначени за подпомагане при ограниченията на технологията. Водачът остава отговорен за процеса на шофиране. 

Дигитални прибори

Насладете се на интуитивната и лесна за работа инфоразвлекателна система, като останете фокусирани върху пътя отпред. Изцяло дигиталните прибори1 ви информират за скоростта, навигацията и още, точно там където се нуждаете – през очите ви. 

 

1Опция.

 
180° панорамна камера за обратно виждане

Движението на заден ход е по-безопасно и лесно, особено в градски и тесни парко места. Панорамната камера за обратно виждане1 осигурява 180° поглед към задната част на вашата Corsa. Ще се движите спокойно назад. 

 

1Опция.

 
Авангарден асистент за паркиране

Никога не паркирайте сами. Авангардният асистент за паркиране1 разпознава подходящите места и управлява волана. Просто ускорявате и спирате. Може ли паркирането да е по-комфортно? (Глупав въпрос.)

 

1Опция.

 

Премиум комфорт

Седалки и волан с отопление

Отопление на седалките с три нива1 осигурява комфорт на вас и пътника до вас, а воланът с подряване1 ще стопли вашите ръце. След като веднъж заемете мястото на седалката, няма да ви се иска да го пуснете.

Опция.

 
Кожени седалки с масажна функция1

Настанете се удобно и се насладете на вашето пътуване. Функцията за масаж на водача1 се предлага за кожените седалки на Corsa, така че пристигате отпочинали дори след дълги пътувания.

 

1Опция.

 
Багажен обем

Имате много багаж? 309 литра1 багажен обем означава, че можете да поберете всичко. Имате още за транспортиране? Сгънете облегалките на задните седалки и увеличете багажното пространство. Сега е моментът да правите по-големи планове.

 

1Отнася се до версиите с бензинов и дизелов двигател. 

 

Свързаност

Навигация

Вашата следваща дестинация е на еднo докосване разстояние. Изберете измежду Multimedia Navi Pro с 10-инчов дисплей1 и Multimedia Navi със 7-инчов дисплей. Просто мислете мащабно и стигнете до където поискате. 

 

1Опция.

 
Инфоразвлечение
Интуитивно и безпроблемно. Сензорен екран, Apple CarPlay™1,3 и Android Auto™2,3. Инфоразвлекателните системи4 в новата Corsa ви осигуряват цялата свобода на комуникацията и забавлението, включително гласов контрол и Bluetooth®5 аудио стрийминг. 

1Apple CarPlay™ и Apple Siri™ са регистрирани търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други държави.

2Android Auto™ е регистрирана търговска марка на Google Inc.

3Съвместимостта и определени функционалности може да се различават в зависимост от типа на устройството и версията на операционната система. За да проверите съвместимостта на своето устройство, вижте www.apple.com, или www.android.com, или пък се свържете със вашия дилър на Opel.

4Опция.

5Bluetooth® е ригистрирана търговска марка на Bluetooth SIG inc. 

Безжично зареждане

Зареждайте смартфона си без кабел1. Просто поставете смартфона си на обичайното място за съхранение и бъдете сигурни, че ще оставенете свързани с вашите приятели. 

 

1Опция. Може да изисква аксесоари за телефон. Индуктивно зареждане само с PMA или  Qi съвместими телефони. За да проверите съвместимостта, свържете се с търговец на Opel.

 
OpelConnect услуги1
Интелигентната гама от услуги осигурява ново ниво на безопасност и подкрепа и ви помага да останете свързани на пътя – също и когато се движите на електричество. 
  • Спокойствие на духа: Обаждане в аварийни ситуации, повреда и информация за автомобила. 
  • Удобство: Дистанционни функции за като откл./закл. на вратите, активиране на клаксон и светлини, отваряне и стартиране със смарт устройство. Допълнителни услуги за електрически автомобила са дистанционен e-Remote Control, планиране на пътуване (Trip Planner)  и Charging Pass - ние осигуряваме мобилността ви!
  • Интелигентно шофиране: насладете се на спокойно шофиране с навигация в реално време и управление на пътуването.  

 

1Услугите Opel Connect може да се отличават в различните страни и автомобили. Услугите може да изискват абонаментна такса и са обект на наличност и покритие на мобилната мрежа.

Динамика на пътя

Двигател
Когато става дума за динамика на пътя и ефективност, двигателите на Corsa са в авангарда. Бензинови, дизелови или електрически: новата Corsa винаги предлага динамично, комфортно и ефективно задвижване. 
Трансмисия

Динамиката се среща с комфорта: Автоматичната 8-степенна трансмисия с лостчета за превключване1 повишава ефективността и допълнително подобрява удоволствието от шофирането. 

 

1Налична с определени двигатели.

 
Режим sport1

Спортувайте повече: активирания с едно докосване режим Sport добавя повече спортен дух в кормилното управление. Той предлага също специфична промяна на реакцията при подаване на газ и дори усилва звука на двигателя.

 

1Наличен за Corsa GS line

 

Аксесоари Opel+

Направени специално за вас

Изразете себе си с оригиналните аксесоари на Opel и разкрийте максималното от своя автомобил. Създадени и тествани за вашия Opel.

 

Илюстрациите може да се различават леко от действителните продукти.

Външен кит за купето
Покажете подробности
Облицовки за огледалата
Покажете подробности
Цветна рамка на логото
Покажете подробности

Какво следва?