Общ преглед

Corsa-e

ОТ 59 990 лв. 

ОТКРИЙТЕ НОВАТА, 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКА CORSA-E - ГОТОВИЯТ ЗА БЪДЕЩЕТО ГЕРМАНСКИ ГРАДСКИ АВТОМОБИЛ С ВПЕЧАТЛЯВАЩ ПРОБЕГ, БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ И МИНИМАЛЕН ЗВУК ПРИ МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ. 

ЗАЩО ДА ЧАКАТЕ?

Разгледайте нашите предложения от автомобили на склад.

ПРОСТО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ.

ГОТОВИЯТ ЗА БЪДЕЩЕТО ГЕРМАНСКИ АВТОМОБИЛ. 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКИ.

ДО 337 КМ ПРОБЕГ.

Новата Corsa-e може да ви осигури впечатляващ пробег до 337 км1 без презареждане. С няколко трика като скорост,  стил на шофиране и ниво на отопление е лесно да увеличите пробега на вашата Corsa-e.

 

1Разход на енергия Corsa-e (комбиниран) 16,5 - 16,8 кВч / 100 км; CO2 емисия 0 г / км; обхват (комбиниран) 329 км до 337 км (в зависимост от оборудването на автомобила). Споменатите стойности за пробег и електрическата консумация съответстват на процедурата за тестване на WLTP, въз основа на която новите превозни средства са типово одобрени  от 1 септември 2018 г. Те могат да варират в зависимост от реалните условия на употреба и от различни фактори, като: скорост, ниво на  топлинен комфорт в превозното средство, стил на шофиране и външна температура. Времето за зареждане зависи по-специално от мощността на зарядното устройство на борда на автомобила, кабела за зареждане и вида и мощността на използваната зарядна станция. Моля, свържете се с вашия дилър за допълнителна информация.

 
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
ЗАРЕЖДАНЕ ДО 80% ЗА 30 МИНУТИ.

Бързо и лесно: заредете батерията на вашата Corsa-e до 80% само за 30 минути1 . Насладете се на множеството възможности на Opel за зареждане които ви помагат да останете гъвкави, както при изминаване на разстояния от ежедневието, така и при дълги пътувания.

 

1Теоретична стойност, изчислена на базата на пробег по WLTP от до 337 км. При бърза постояннотокова DC станция (100 кВт). Отразява зареждане от нулево ниво. Времето за зареждане може да варира в зависимост от вида и мощността на зарядната станция, външната температура при зарядната точка и температурата на батерията.

 
ПОВЕЧЕ ЗАБАВЛЕНИЕ, ПО-ГОЛЯМ ПРОБЕГ.
Какъв е вашият стил на шофиране? Новата Corsa-e ви оставя да изберете: спортният режим увеличава удоволствието, регенеративният увеличава пробега. Изборът е ваш.  

ВОДЕЩО ЗА КЛАСА ОБОРУДВАНЕ. ШИРОКОМАЩАБНА ПОДКРЕПА.

"BEST BUY CAR OF EUROPE 2020".
AUTOBEST награди новата Corsa за европейска кола с най-добро съотношение между цена и качество. Това е първият автомобил в историята на наградата, който изгражда връзка между класическите и иновативните технологии за задвижване - Corsa-e е перфектният пример за достъпен електрически автомобил. 

МОДЕЛИ.

CORSA-e Edition

Базово ниво с високо качество. Просто електрически.

 

 • Трифазно променливотоково (AC) бордово зареждане (11 кВт)
 • Автоматична климатична система
 • Пакет за видимост Sight & Light вкл. авт.светлини и чистачки
 • Електрохроматично задно огледало 
 • Автоматично аварийно спиране в града, базирано на радар (вкл. през нощта и при велосипеди)
 • Безключово стартиране и електрическа ръчна спирачка 

CORSA-e First Edition

Високо ниво на оборудване. Просто електрически.

 

 • Трифазно променливотоково (AC) бордово зареждане (11 кВт)
 • 17-цолови алуминиеви колела с аеро клип дизайн в два цвята
 • Покрив в черен цвят 
 • Хромирани външни и вътрешни детайли
 • Изцяло дигитални прибори 
 • Кожен волан с плоска долна част, настройка по височина и дълбочина

ИСКАТЕ ДА ОТКРИЕТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ?