Оборудване

УВЕЛИЧЕТЕ ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ.

Това е новата Corsa-e.

ДИЗАЙН.

ЕЛЕГАНТНА И ИЗИСКАНА
Новата Corsa е дързък и изчистен израз на прецизността на германския инженеринг, с динамичния си завладяващ силует отпред и страхотната задна част. Новата Corsa е атрактивна от всеки ъгъл.  
УСЕЩАНЕ ЗА ЛУКС
Заповядайте в интериора и веднага ще бъдете впечатлени от прецизността на изработката, вниманието към детайла и висококачествените материали. Спортното, насочено към водача арматурно табло с характер на такова от голям автомобил, ви кара да започнете пътуването си още сега.   
КОЛЕЛА

Ако размерът има значение, тогава колелата с размери 16 и 17 цола1 с впечатляващ дизайн са страхотен избор. Искате да добавите цветни контрасти? Ексклузивните 17-цолови алуминиеви колела в черно/сребристо осигуряват красив цветен контраст, но също са леки и аеродинамични, а така подобряват ефективността. 

 

1Опция. 

 
ОПЦИИ ЗА ПОКРИВА

Какъв е вашият стил? Със стилно оцветеният покрив1 можете да добавите черно или бяло към вашите любими екстериорни цветове. Изберете панорамен покрив1 за да направите интериора на вашата Corsa-e още по-светъл.

 

1Опция.

 

ИНОВАЦИИ.

INTELLILUX МАТРИЧНИ LED СВЕТЛИНИ

Вижте и бъдете виждани. Първите за класа IntelliLux LED® матрични предни светлини1 ви осигуряват видимостта при дълги светлини без да разсейват останалите водачи. Насладете се на отлично осветяване във всякаква ситуация.  

 

1Опция.

 
АВТОМАТИЧЕН ТЕМПОМАТ
Автоматичният темпомат (ACC)1,2 ви осигурява безстресово и комфортно пътуване. Той автоматично ускорява или намалява скорстта на автомобила и му помага да поддържа безопасна дистанция до предния автомобил през цялото време.   

1Опция. Активирането е възможно в диапазона от 30 км/ч до 180 км/ч. 

2Системите за асистенция на водача на Opel са предназначени за подпомагане при ограниченията на технологията. Водачът остава отговорен за процеса на шофиране. 

АСИСТЕНТ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЛЕНТАТА И ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА НАПУСКАНЕТО И
Насладете се на високо ниво на безопасност при шофиране. Асистентът за поддържане на лентата (LKA)1,3 активно реагира при опасно шофиране с прецизно насочване2 на автомобила обратно към лентата. Предупреждението за напускане на лентата (LDP)3 ви предупреждава ако непреднамерено напуснете лентата на движение. По този начин и двете системи спомагат за предотвратяване на фатални инциденти в резултат от умора или разсейване. 

1Опция.

2Ръцете трябва да останат на волана по време на шофиране.

3Системите за асистенция на водача на Opel са предназначени за подпомагане при ограниченията на технологията. Водачът остава отговорен за процеса на шофиране. 

ДИГИТАЛНИ ПРИБОРИ

Насладете се на интуитивната и лесна за работа инфоразвлекателна система, като останете фокусирани върху пътя отпред. Изцяло дигиталните прибори1 ви информират за скоростта, навигацията и още, точно там където се нуждаете – през очите ви. 

 

1Опция.

 
180° ПАНОРАМНА КАМЕРА ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ

Движението на заден ход е по-безопасно и лесно, особено в градски и тесни парко места. Панорамната камера за обратно виждане1 осигурява 180° поглед към задната част на вашата Corsa-e. Ще се движите спокойно назад. 

 

1Опция.

 
АВАНГАРДЕН АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ

Никога не паркирайте сами. Авангардният асистент за паркиране1 разпознава подходящите места и управлява волана. Просто ускорявате и спирате. Може ли паркирането да е по-комфортно? (Глупав въпрос.)

 

1Опция.

 

ПРЕМИУМ КОМФОРТ.

СЕДАЛКИ И ВОЛАН С ОТОПЛЕНИЕ

Системата за отопление с три нива1 глези вас и пътникът до вас, а воланът с отопление1 създава комфорт за вашите ръце. След като веднъж заемете място на своята седалка няма да ви се иска да го напускате. 

 

1Опция.

 
КОЖЕНИ СЕДАЛКИ1

Насладете се на комфорт на премиум ниво при всяко пътуване с кожените седалки на Corsa-e с настройка за вас и пътника до вас. Седалката на пътника е оборудвана с ISOFIX елементи за лесно поставяне на детска седалка.

 

1Опция.

 
БАГАЖЕН ОБЕМ
Много багаж? 267 литра багажен обем означава, че можете да намерите място за всичко. Имате нужда от още? Сгънете задните седалки и увеличете пространството. Сега е моментът да правите големи планове с вашата Corsa-e. 

СВЪРЗАНОСТ.

НАВИГАЦИЯ

Вашата следваща дестинация е на една докосване разстояние. Изберете измежду Multimedia Navi Pro с 10-инчов дисплей1 и Multimedia Navi със 7-инчов дисплей. Просто мислете мащабно и стигнете до където поискате. 

 

1Опция.

 
ИНФОРАЗВЛЕЧЕНИЕ
Интуитивно и безпроблемно. Сензорен екран, Apple CarPlay™1,3 и Android Auto™2,3. Инфоразвлекателните системи4 в новата Corsa ви осигуряват цялата свобода на комуникацията и забавлението, включително гласов контрол и Bluetooth®5 аудио стрийминг. 

1Apple CarPlay™ и Apple Siri™ са регистрирани търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други държави.

2Android Auto™ е регистрирана търговска марка на Google Inc.

3Съвместимостта и определени функционалности може да се различават в зависимост от типа на устройството и версията на операционната система. За да проверите съвместимостта на своето устройство, вижте www.apple.com, или www.android.com, или пък се свържете със вашия дилър на Opel.

4Опция.

5Bluetooth® е ригистрирана търговска марка на Bluetooth SIG inc. 

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Зареждайте смартфона си без кабел1. Просто поставете смартфона си на обичайното място за съхранение и бъдете сигурни че ще оставенете свързани с вашите приятели. 

 

1Опция. Може да изисква аксесоари за телефон. Индуктивно зареждане само с PMA или  Qi съвместими телефони. За да проверите съвместимостта, свържете се с търговец на Opel.

 
OPELCONNECT УСЛУГИ1
Интелигентната гама от услуги осигурява ново ниво на безопасност и подкрепа и ви помага да останете свързани на пътя – също и когато се движете на електричество. 
  • Спокойствие на духа: Обаждане в аварийни ситуации, повреда и информация за автомобила. 
  • Удобство: Дистанционни функции за като откл./закл. на вратите, активиране на клаксон и светлини, отваряне и стартиране със смарт устройство. Допълнителни услуги за електрически автомобила са дистанционен e-Remote Control, планиране на пътуване (Trip Planner)  и Charging Pass - ние осигуряваме мобилността ви!
  • Интелигентно шофиране: насладете се на спокойно шофиране с навигация в реално време и управление на пътуването.  

 

1Услугите Opel Connect може да се отличават в различните страни и автомобили. Услугите може да изискват абонаментна такса и са обект на наличност и покритие на мобилната мрежа.

УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО.

СПОРТНА ДИНАМИКА.
Когато става дума за удоволствие от шофирането, новата Corsa-e играе на първа линия: 0-100 км/ч за 8.1 секунди без да се налага да избирате предавки и с незабавен въртящ момент. Напълно нова форма на удоволствие от шофирането. 
МИНИМАЛЕН ЗВУК, МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ.
Замърсяването включва също и шума. В новата Corsa-e обаче можете да се насладите на тишината. Със своя тих електрически мотор вие имате своя активен принос за намаляване на емисиите на шум и превръщането на пътуването ви в нещо по-приятно. 
ПЕРФЕКТНО ИНТЕГРИРАНА БАТЕРИЯ.
Акумулаторната батерия на Corsa-e е разположенва под предните и задните седалки. Това означава не само наличие на максималния обем на багажника, но също нисък център на тежестта и отлична динамика. 

АКСЕСОАРИ OPEL+.

Направени специално за вас.

Изразете себе си с оригиналните аксесоари на Opel и разкрийте максималното от своя автомобил. Създадени и тествани за вашия Opel.

 

Илюстрациите може да се различават леко от действителните продукти.

КАКВО СЛЕДВА?