Skip To Content
Оборудване

Opel Astra Sports Tourer

Дизайн

Дързък и изчистен дизайн 
Напълно различен, впечатляващият силует на Astra Sport Tourer дава нови дефиниции. С новия екстрериорен дизайн на марката Vizor® обединява всички сензори, радари и предните светлини в единен визуален елемент.  С отличителен външен вид и изострени черти, това е автомобил, който изпъква, където и да отиде. 
Изключителен интериор 

Изпитайте дигитално детоксикирания Opel Pure Panel®1. Отпуснете се в ергономичните AGR сертифицирани предни седалки2, тапицирани с премиум материали.

 

1 Предлагат се Pure Panel Pro®. 

2 Сертифицирани от Дружеството за здрави гърбове (AGR). Сертификатът е знак за качество, присъждан от независим тестови комитет.

 
Ярко изразена визия 

Визуални елементи, като черен контрастен таван1, добавят към Вашия личен стил. 

 

1 Предлага се като стандартно оборудване само за определени нива.

 
Алуминиеви колела 
Изразете своята индивидуалност. Избор от впечатляващи алуминиеви джанти, които дават възможност на Astra Sports Tourer да изглежда толкова вълнуващо, колкото и да се шофира.  
Германска прецизност 
Прецизните германски пропорции следват принципа на компаса, чак до енергоспестяващите задни LED светлини. 
Стилистиката  Vizor®
Там, където другите автомобили обичайно имат стандартна решетка, Opel Astra Sports Tourer разполага с ярко изразения Vizor®. Този впечатляващ панел е израз на германската максима за формата, която следва функцията, с елегантно интегрирани радари и сензори в една плавно оформена повърхност. 

Безопасност и асистенция на водача

Предни светлини IntelliLux® LED Pixel
168 LED сегмента, които осигуряват максимална осветяемост, включително допълнително осветяване в завой с автоматична адаптация, за да предотвратят заслепяването на насрещно движещите се водачи.    
Intelli-HUD

Intelli-HUD (Head up дисплей)1 проектира информацията директно върху предното стъкло в полето на видимост на водача, показвайки данни от шофирането, допълнителни съобщения и информация за използваната медия. 

 

1 Предлага се като стандартно оборудване само за избрани нива.

 
Система  Intelli-Drive 1.0 
Тази система комбинира възможностите на най-високотехнологичните системи на Astra Sports Tourer, за да осигури изключителна безопастност по време на пътуване. Системата Intelli-Drive 1.0 интегрира асистент за  позициониране в лентата на движение (LPA), поддържайки автомобила в средата. Към това се добавя асистентът за смяна на лентите, който Ви информира в случай че друг автомобил бързо наближава в задната част или се намира в "спяпата зона" на водача, както и асистентът за заден напречен трафик, предупреждаващ ако нещо наближава когато се движите на заден ход.  
Система Intelli-Drive 2.0 

Системата Intelli-Drive 2.01 е най-аванградната система за безопастност, която предлага полу-автономно придвижване. 

Системата включва множество асистенти и сензори, като "Авангардната интелигентна адаптация на скоростта" (A-ISA), която следи пътните знаци и предлага корекция на скоростта съгласно тях и метеорологичните условия. Intelli-Drive 2.0 притежава възможност за полуавтономна смяна на лентата (SALC), която разпознава когато сменяте лентите, при подаден индикатор и върши тази работа вместо вас.  

 
Система Intelli-Vision
Intelli-Vision използва четири камери, за да генерира HD изобрежения - отпред, отзад и от "птичи поглед" в реално време, осигурявайки ясен обзор върху наближаващия трафик и правейки паркирането лесно.   
Безключов достъп и стартиране (PEPS)
Безключов достъп до купето и стартиране на двигателя с бутон "START", Ви улеснява да не търсите ключовете, когато започвате ново пътуване. Просто влизате в автомобила, натискате Start и потегляте.   

Премиум комфорт

Ергономични активни седалки 
Ергономичните седалки на новия Opel Astra носят знака за качество на AGR (Дружество за здрави гърбове). С множество възможности за настройка, включително регулируеми опори на бедрата, ел. регулируема лумбална опора и функция за масаж. Тези седалки са не само невероятно комфортни, но осигуряват здравословна позиция за дългосрочно удобство на водача и пътниците.   
Готов за всякакви условия
С функция за бързо размразяване на челното стъкло, отопление на волана, подгрев на преден и дори заден ред седалки. Opel Astra Sports Tourer ще бъде Ваш партньор във всякакви климатични условия. 
Панорамен покрив 

Панорамният покрив1, може да бъде частично или напълно отворен по цялото си протежение, за да осигури на пътниците невероятно изживяване от пътуването, с усещане за свеж полъх и слънчеви лъчи. 

 

1 Опция 

 
Система Intelli-Air
Intelli-Air е високоефективна система, която се грижи за качеството на въздуха в купето. Тя анализира и пречиства въздуха за Вас.  
Intelli-Space
Opel Astra Sports Tourer се отличава с гъвкави възможности за организиране на багажното пространство. Максималният капацитет от 1634 литра е допълнен със системи като закрепващи халки, странични товарни мрежи, плосък товарен под на две нива, делима в отношение 40/20/40 задна седалка. 
Задна врата с управление без ръце 
Когато носите багаж и ръцете са Ви заети, не се тревожете, просто махнете с крак под задната броня и ще се задейства електрифицираната врата  на багажника. 

Свързаност

 Pure Panel®
Новият дигитален Pure Panel® кокпит разполага с 10-инчов инструментален панел и 10-инчов цветен сензорен екран за мултимедия от следващо ниво. С функция за безжично репликиране на смартфон (Apple CarPlay™1 и Android Auto™1,2). Интерфейсът може да бъде напълно персонализиран, за да отговаря на Вашите желания.  
Навигация 
Навигационна система на Opel може да Ви заведе, където пожелаете. На Ваше разположение е информация за трафик в реално време, търсене на POI локации (хотел, бензиностанция, паркинг и т.н.), гласови команди с израза „Хей, Opel!“ и актуализации over-the-air. И накрая извеждане на цялата важна информация на челното стъкло посредством Intelli-HUD (Head up Display)2.
Безжично зареждане 

Изчистете интериора от кабели и зареждайте съвместими устройства, като използвате вграденото безжично зарядно устройство1. Нещо повече, вградената система за засичане на бързо движение предотвратява повреда от безжично претоварване на батерията на вашето устройство при шофиране по неравни терени. 

 

1 Наличността зависи от предлагането. Само за устройства с PMA или QI. За да проверите съвместимостта на вашето устройство, свържете се дилър на Opel.

 
Услуги OpelConnect

Интелигентните технологии и съответните услуги1, които предлагат свързаност и иновации са създадени с цел осигуряване на Вашата безопасност и гарантиране на вълнуващо и ефективно пътуване. 

 

  • Спокойствие на духа: обаждане в аварийни ситуации и повреда2 както и състояние на автомобила Ви дават информация за пробега, нивото на горивото, предупреждения за предстоящо обслужване, за да ви осигурят  усещане за сигурност по всяко време.  
  • Удобство: Услуги e-Remote Control3 за проверка на нивото на батерията, управление на заряда и настройки на климатичната система чрез приложението myOpel.
  • Интелигентно шофиране: спокойно пътуване, благодарение на Connected Navigation Pack Plus4 и услуги за управление на пътуването и шофирането.
 

Динамика на пътя

Високо технологични двигатели

Предлага се задвижване с бензинов и високо ефективен турбо дизелов мотор, както и версия mild hybrid и Plug-In-Hybrid.

 

 
Трансмисии
Както дизеловите, така и бензиновите агрегати се предлагат с избор от прецизно конструираните шестстепенни механични трансмисии и модерната 8-степенна автоматична скоростна кутия. 
Режими на шофиране

На разположение е режим на шофиране за всякакви нужди1. Избирането на NORMAL винаги ще Ви осигурява идеален баланс между мощност и икономичност, ECO ще направи пътуването по-ефективно. Разбира се, когато търсите максимално забавление, можете просто да натиснете SPORT и да превърнете всяко шофиране в завладяваща емоция. 

1 Изборът на режим на шофиране е наличен само при версиите с автоматична трансмисия.

 

Opel+ аксесоари

Посреща Вашите индивидуални нужди

Изразете себе си с оригиналните аксесоари Opel+ и постигнете максималното от своята нова Astra. Създадени и тествани за вашия Opel.

Снимките могат да се отличават от продуктите в продажба. 

 

Какво следва?