Skip To Content
Налични автомобили
Изберете Вашия нов Opel
Възползвайте се от неустоимите оферти за налични автомобили
* Условията по промоционалната кампания за автомобили на склад със специална оферта са валидни до 31 март 2023 г.
Открийте Opel Corsa - готовият за бъдещето германски градски автомобил, съчетаващ удоволствието от шофирането в ежедневието с вълнуващи технологии от големи автомобили.
Готов ли сте за следващата дръзка стъпка напред за Opel? Това е съчетание от изчистен дизайн, вълнуващ интериор и високотехнологично задвижване, така че очаквайте неочакваното. Новата Mokka е тук и пренаписва правилата, за да пренесе шофирането на изцяло ново ниво. Време е да шофирате по своя начин - с Mokka.
 Дизайн, който привлича погледите. Стил, с който ще впечатлите. От дръзкия и ярко отличаващ се vizor, до практичния интериор, Crossland е SUV моделът с функционалност за ежедневието и елегантност, която кара хората да се обръщат след него.
Нищо не е обикновено в новия Opel Grandland, с неговия дързък дизайн, превърналият се в икона vizor, "детоксикираният" интериор, напълно дигиталният дисплей pure panel, високотехнологичните отзивчиви бензинови и дизелови двигатели и иновативно оборудване като системата за нощно виждане и светлините IntelliLux LED® pixel.