Skip To Content
Преглед

Zafira-e Life

Zafira-e Life е е-волюция на салона на колела, и флагман в гамата на Zafira Life - с премиум комфорт, а вече и с електрическо задвижване за по-плавно, по-тихо и луксозно пътуване на вашите бизнес пътници.  

Акценти

Ефективност

Превоз на пътници с нулеви емисии

Новият Zafira-e Life е премиум автомобил за превоз на пътници, притежаващ ефективността на електромобил. Насладете се на първокласни гъвкавост и удобство в интериора при движение, а нулевите емисии означават, че Zafira-e Life има достъп до всеки градски център. Налична в две дължини и с два размера на батериите за пробег от до 330 км, това е уникална комбинация от максимален комфорт и привлекателни оперативни разходи.                                             

 

Колкото безопасна, толкова и луксозна, Zafira-e Life ви осигурява спокойствие със своите системи за асистенция, включващи асистент за запазване на лентата, Head-Up дисплей, предна и задна камера със 180-градусов обзор и адаптивни ксенонови светлини. 

Безкомпромисна гъвкавост

Специално проектирана за вашите нужди

Новата Zafira-e Life е най-адаптивният, отзивчив, напълно електрически премиум автомобил за превоз на пътници на пътя, наличен в три различни междуосия, който перфектно отговаря на вашите нужди - от компактния вариант с дължина 4.60 м, до просторния с 5.30 м.

 

С капацитет от до девет места, новата Zafira-e Life може прецизно да бъде конфигурирана за да посрешне нуждите на различни бизнеси. Вторият и третият ред седалки могат да бъдат измествани напред и назад за да се увеличи мястото за краката и дори да се адаптира за движение на пътниците един срещу друг. 

e-INFO панел

Стремеж към пътя напред 
Новият специален информационен панел на Zafira-e Life e-INFO дава на водача подредена, интуитивна графична визуализация на енергиийния разход, пробега и зареждането в реално време, така че да може да планира всичките си пътувания със спокойствие и прецизност.  

Доказан и на магистрала

Изминете още една миля

Вашият избор на пробег от до 230 или 330 километра означава че независимо дали ще извършвате кратки пътувания, движение на територията на летище, услуги за превоз или дълги чартъри, новата Zafira-e Life ви осигурява гъвкавостта от която се нуждаете без да отделяте емисии. 

 

Дори на най-дългите пътувания, спокойствието ви се гарантира с помощта на ориентирания към водача кокпит, оборудван с информационен дисплей за водача с разширени функции, вградена функция за масаж1, както и отлична ергономия. Водачите ще оценят по достойнство динамичното и безпогрешно усещане зад волана Opel с моментално наличен въртящ момент на електромотора и плавно движение. 

 

1 Налично само при кожени седалки.

Комфорт

е-волюция на салона на колела

Качвайки се в новата Zafira-e Life пътниците ще оценят просторната и приятна атмосфера с комфорт от бизнес клас. Възможна е конфигурация на седалките за всяка нужда, включително девет пътници с багаж и дори обръщане на седалките за превоз лице в лице.

Интериорът предлага премиум инфоразвлекателни системи и свързаност с новата Multimedia Navi1 на Zafira-e Life със 7-инчов сензорен екран и навигационни услуги на живо2. Водачът и пътниците имат лесен достъп до цялата своя музика и съдържание на смартфона с помощта на Android Auto™1,3 или Apple CarPlay™1,3.

 

1 Опция.

2 Навигационни услуги на живо (Live Navigation Services) включват онлайн трафик, цени на горивата, информация за паркиране, онлайн търсене на интересни места, предупреждение за времето и пътната обстановка (Не се предлага в Германия и Швейцария).

3 Съвместимостта и определени функционалности може да се отличават и зависят от типа на устройството и версията на операционнната система. Apple CarPlay™ е запазена мзарка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други държави.  Android Auto™ е запазена марка на Google Inc.

Калкулатор пробег. Zafira Life-e

Модели

Business Edition

Feel like the boss.

 • 16" steel wheels with full wheelcover
 • Multimedia
 • 9-seater
 • Manual air conditioning with regulated temperature

Edition

Safety and fun for all the family.

 • 17” steel wheels with full wheelcover
 • Multimedia
 • 8-seater
 • Dual zone automatic Airconditioning

Business Elegance

Take your business to the cutting edge.

 • 17” alloy wheels (Bi-colour diamond cut)
 • Multimedia Navi
 • 6 VIP seats
 • Massage seats for Driver & Co-Driver

Elegance

Safety and fun for all the family.

 • 17” alloy wheels (Bi-colour diamond cut)
 • Multimedia Navi
 • Hands-free power sliding side doors
 • Panoramic glass roof

Водещо за класа оборудване

Перфектно интегрирана батерия. 
Задвижването на новата Zafira-e Life е напълно електрическо, с нулеви емисии и се осигурява от литиево-йонна батерия с капацитет от 75 кВтч и пробег от до 230 или  330 км. Клетки с висока енергийна плътност, авангарден топлинен контрол и балансирана интеграция в каросерията означават не само дълъг експлоатационен живот, но и нисък център на тежестта, за стабилно и динамично поведение.       
Напълно безшумен 
Напълно електрическото задвижване на новата Zafira-e Life осигурява тихо, комфортно и плавно движение. Независимо дали вашите пътници се нуждаят от това да разговарят или просто да слушат мислите си, интериорът на новата Zafira-e Life е един оазис на спокойствието на пътя. Перфектен за превоз в жилищни зони.   
Регенеративно спиране 
Новата Zafira-e Life се движи плавно - не само за удобство на пътниците, но и за да осигури максимална енергийна и финансова ефективност. При шофиране, в момента в който вдигнете крака си от педала за "газта", системата за регенеративно спиране превръща кинетичната енергия в електрическа. В най-висока степен (B-режим), повечето кратки пътувания могат да бъдат извършени без използване на традиционните спирачки, а с това се намаляват износването и свързаните разходи за поддръжка.  
Бързо и лесно зареждане 
Бързото зареждане на новата Zafira-e Life означава че никога няма да се наложи да карате вашите пътници да чакат. Батерията с висока енергийна плътност и капацитет от 75 кВтч се нуждае от едва 30 минути за да се зареди до 80% от максималния заряд при използването система за публично зареждане с мощност  100 кВт. Бордовата електроника и домашните системи за зареждане по удобен начин осигуряват максимален пробег със зареждане през нощта или между смените, а това прави новата Zafira-e Life идеалният, чист, лесен за обслужване и икономичен шатъл.   
Следене на данните на автомобила
Системата за следене на данните на Zafira-e Life използва високотехнологични сензори и бордови системи за да осигури детайлна информация за всяко пътуване, включваща прогнозния пробег, условията на маршрута, както и разхода на енергия, така че да можете да се движите максимално ефективно. 
Електричеството се отплаща 
Поканете пътниците си и забравете за грижите относно растящите цени на горивата, зоните с нулеви емисии, както и увеличаващите се данъци. Електрическият транспорт е бъдещето за всеки градски бизнес, който иска да има ниски разходи и да е ефективен. Задвижването на новата Zafira-e Life осигурява изключително ниски цялостни оперативни разходи, а към това се добавят значителни държавни стимули.     

Opel услуги за електрически автомобили

От възможности за зареждане до мобилни услуги, Opel услуги за електрически автомобили предлага плавен и безгрижен старт в електрическата мобилност. 

Следните чекори