Skip To Content
OPEL празнува 125-год.

ДА ПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО

125-ГОДИНИ АВТОМОБИЛНО ПРОИЗВОДСТВО OPEL


Заповядайте на тест-драйв събитие с музика и изненади на 8-9 юни, 11:00 – 17:00 часа на VIP паркинга на SOFIA RING MALL /локация/

Елате, за да видите и тествате най-новите модели на Opel и да се докоснете до историята на марката.  Ще имате възможност да изпробвате модели с изцяло електрическо задвижване, хибридни, Plug-In хибридни или конвенционални двигатели. 

На ваше разположение ще бъдат Corsa, Astra Plug-in Hybrid, Mokka, Mokka Еlectric и Crossland.

Приготвили сме подарък - изненада за всеки реализирал тестово шофиране!*  Очакваме ви, за да се забавляваме заедно!

Запишете се за тест-драйв на телефон: 087 981 9127

На ваше разположение за пробно шофиране ще бъдат Corsa, Astra Plug-in Hybrid, Mokka, Mokka Electric и Crossland.

Новата Corsa
Новият Opel Corsa превръща ежедневното шофиране в истинско удоволствие, обединявайки впечатляващ дизайн и ефективни възможности на задвижване. Изберете между бензинов, хибриден и 100% електрически. 
Astra Plug-in Hybrid 
Astra Plug-in Hybrid е първият компактен електрически plug-in хибрид на Opel, проектиран, конструиран и произвеждан в Германия. Изживейте изключителното шофиране всекидневно, с динамичния стил и водещи за класа технологии.  
Opel Mokka
Mokka е съчетание от изчистен дизайн, вълнуващ интериор и високотехнологично задвижване. Автомобил, с който няма да останете незабелязани, защото притежава самоувереност, характер и индивидуален стил. 
Mokka Electric
Mokka Electric - дръзката, оригинална визия за дизайна и технологиите приема материални форми. Готови ли сте да изживеете един смел и чист подход, който ще пренесе шофирането на изцяло ново ниво? 
Crossland
Дизайн, който привлича погледите. Стил, с който ще впечатлите. От отличаващия се Vizor, до практичния интериор, Crossland е SUV моделът с функционалност за ежедневието и елегантност, която кара хората да се обръщат след него. 
* До изчерпване на количествата.