Skip To Content

125 години автомобилно производство Opel

125 автомобила със специални условия

125 години автомобилно производство Opel

125 автомобила със специални условия

Opel празнува юбилей - 125 години автомобилно производство.

 

Честваме празника като избрахме за всички Вас 125 автомобила, различни модели на марката, които могат да бъдат Ваши със супер специални условия, които предоставяме ексклузивно до 30 юни 2024 г.  Доверете се на традициите и празнувайте с Opel.

 

Вземете Вашия нов автомобил сега.


Astra

Специална промоция за юбилея "125 години автомобилно производство": само за 285 лв./месец.

 

Astra е съчетание от експертен инженерен опит, най-съвременни иновативни технологии, модерен и впечатляващ дизайн. Проектиран и произведен в Германия - всичко това означава, че получавате най-доброто от всичко. 

 
Astra Sports Tourer

Специална промоция за юбилея "125 години автомобилно производство": само за 297 лв./месец.

 

С Opel Astra Sports Tourer, не е необходимо да правите компромиси по отношение на товарното пространство, за да получите изчистен и дързък дизайн, ниски експлоатационни разходи и гама от бензинови и дизелови двигатели.  

 
Astra Plug in Hybrid 

Специална промоция за юбилея "125 години автомобилно производство": само за 690 лв./месец.

 

Astra Plug in Hybrid е първият компактен електрически plug-in хибрид на Opel, проектиран, конструиран и произвеждан в Германия. Изживейте изключителното шофиране всекидневно, с динамичния стил и водещи за класа технологии. 

 
Astra Electric

Специална промоция за юбилея "125 години автомобилно производство": само за 775 лв./месец.

 

Смело излъчване с високотехнологичен и ярък стил на новият Opel Astra сега изцяло и в 100% електрическа версия. Наличен в спортен хечбек силует, но и в комфортен комби силует.

 
Новата Corsa

Специална промоция за юбилея "125 години автомобилно производство": само за 212 лв./месец.

 

Новият Opel Corsa превръща ежедневното шофиране в истинско удоволствие, обединявайки впечатляващ дизайн и ефективни възможности на задвижване. Изберете между бензинов, хибриден и 100% електрически.

 
Новата Corsa Electric

Специална промоция за юбилея "125 години автомобилно производство": само за 486 лв./месец.

 

Новият Opel Corsa Electric е съвкупност от завладяващ дизайн, водещи технологии и  електрическо задвижване от последно поколение. Характеристики, които ще ви накарат да се усмихвате докато шофирате. Перфектният автомобил за града и не само.

 
Mokka

Специална промоция за юбилея "125 години автомобилно производство": само за 284 лв./месец.

 

Mokka е съчетание от изчистен дизайн, вълнуващ интериор и високотехнологично задвижване. Автомобил, с който няма да останете незабелязани, защото притежава характер, самоувереност и индивидуален стил.

 
Mokka Electric

Специална промоция за юбилея "125 години автомобилно производство": само за 529 лв./месец.

 

Mokka Electric - дръзката, оригинална визия за дизайна и технологиите приема материални форми. Готови ли сте да изживеете един смел и чист подход, който ще пренесе шофирането на изцяло ново ниво за вас и семейството ви? Помислете за бъдещето.

 
Crossland

Специална промоция за юбилея "125 години автомобилно производство": само за 295 лв./месец.

 

Дизайн, който привлича погледите. Стил, с който ще впечатлите. От отличаващия се Vizor, до практичния интериор, Crossland е SUV моделът с функционалност за ежедневието и елегантност, която кара хората да се обръщат след него.

 
Grandland

Специална промоция за юбилея "125 години автомобилно производство": само за 403 лв./месец.

 

Нищо не е обикновено в Grandland, с неговия дързък дизайн, комфортен интериор, напълно дигиталният дисплей pure panel, високотехнологичните бензинови и дизелови двигатели и иновативно оборудване като системата за нощно виждане и светлините IntelliLux LED® pixel. 

 
Grandland GSe

Специална промоция за юбилея "125 години автомобилно производство": само за 705 лв./месец.

 

Трансформирайте “Grand” в Grand Sport electric (GSe). Opel Grandland GSe е олицетворение на SUV със спортна природа, премиум изработка и по-ниски емисии. Различен от всички останали, но веднага разпознаваем като Opel, той излъчва чиста германска енергия в движение. Подобрете изживяването си при шофиране!

 

 

 

Заповядайте на тест-драйв събитие с музика и изненади на 8-9 юни, 11:00 – 17:00 часа на VIP паркинга на SOFIA RING MALL /ЛОКАЦИЯ/

 

Елате, за да видите и тествате най-новите модели на Opel и да се докоснете до историята на марката.  Ще имате възможност да изпробвате модели с изцяло електрическо задвижване, хибридни, Plug-In хибридни или конвенционални двигатели. 

 

На ваше разположение ще бъдат Corsa, Astra, Mokka, Crossland, Grandland.

 

Приготвили сме подарък - изненада за всеки реализирал тестово шофиране!*  

 

Очакваме ви, за да се забавляваме заедно!

 

 

*До изчерпване на количествата.