Skip To Content
Manta GSe Electromod Version

Opel Manta GSe ElektroMOD version

Manta отвръща на удара!

Opel Manta бе суперзвезда на автомобилния дизайн през 70-те години. Сега тя прави своето завръщане по наелектризиращ нов начин като така наречения RestoMod. Срещнете се с новата, електрическа Manta GSe Electromod Version. Като старата Manta, но напълно различна.  

GSe ElektroMOD дизайн

Уникално дързък

Opel Manta GSe Electromod Version е уникално ознаменуване на всичко което направи оригинала велик, но актуализиран с новите дизайнерски похвати на Opel Bold (дързък) и Pure (изчистен) и модерни технологични решения. 

Авангардна изчистеност

Истинската революция се завръща. Оригиналната Manta вдъхнови Vizor, стилистичният отличителен белег в дизайна на всеки нов Opel. Сега той се появява под нова форма, като GSe Electromod Version.

Визия за бъдещето

Нещо зад което застава MOD е модерното, изразявайки го ясно с уникалната концепция на GSe Electromod Version. Тя включва насочен към водача, напълно дигитален кокпит, комбиниращ изчистеност и емоционална дързост. Модерните спортни седалки с централна жълта декоративна ления са завършек на цялостното "детокс" изживяване.  

GSe ElektroMOD version мощност

Емоционален заряд

Неподвластен на времето дизайн, но ориентиран към бъдещето. Електрическото задвижване на Manta не отделя емисии, има мощност от 108 кВт/147 к.с. и ги предава към задния мост с помощта на пресъздадена с много любов четистепенна трансмисия, включваща и избираем автоматичен режим. 

Силата на въртящия момент

Култовата Manta GT/E бе ярък спортист през 1974 г., със своя четирицилиндров двигател с мощност от 105 к.с. (77 кВт), но не може да се мери с моменталното ускорение и въртящия момент от 255 Нм наличен още при потегляне на новато електрическо задвижване на Opel. Manta GSe може дори да връща енергията при спиране. Ето как устойчиво можем да променим света. 

Емоции, не емисии

Със своята батерия с капацитет от 31 кВтч и пробег от 200 км, GSe Electromod Version е друго вълнуващо доказателство че Opel е пионер в електрификацията. В края на 2021 г, клиентите ще могат да избират измежду девет електрически автомобила в гамата на Opel, а към 2024 г. ще има налична електрифицирана версия на всеки модел.

GSe ElektroMOD version digital

Кодово име: Manta

GSe Electromod Version пренася дигитализацията на следващо ниво с вдъхването на нов живот на легендарното лого на Manta. Нейните имена, обозначенията на двигателите и емблемите ще бъдат подчертани от iQR кодове.

Pixel Perfect

GSe Electromod Version е специална версия на новото марково лице – Pixel Vizor.  Простирайки се по цялата широчина на автомобила, този LED екран позволява на Manta да говори със света.  

Manta говори

GSe ElektroMOD Pixel Vizor дава ярък израз на това как еволюира технологията:  "Моето германско сърце е ЕЛЕКТРИфицирано" и "Аз съм на нулева е-мисия. Аз съм ElektroMOD”. 

Възпламеняващ емоциите

Ашли найъл
"Това което може да бъде и трябва да бъде бъдещето на електрическите автомобили”. 
Гледайте видеото
Списание auto design magazine 
"Електрически ренесанс"  
Открийте повече
Slashgear
"Красотата на ретро стила - просто го направете"! 
Открийте повече