Skip To Content
Оборудване

Това е Mokka Electric

Чисто изживяване зад волана

Дизайн

Форми и пропорции
Впечатляващият дизайн на новата Mokka-e показва стилистичните тенденции при Opel. Всяка линия и крива, от стремителният силует на кросоувър до силната идентичност на графиката, говори убедително. Mokka-e има непогрешима, дръзка изразителност, автомобил, който се отличава от останалите с ярка визия и индивидуален стил.  
Стремежът да бъдеш различен 
Открийте пространство, трансформирано от новата насока в германския дизайн. Автомобилът е получил пълен дигитален детокс, превръщайки изживяването при шофиране в нещо ново - усилено от уникалната комбинация от материи, декорни елементи и облицовки, подходящи за вашия стил.  
Дързък от всеки ъгъл
Както и да погледнете към нея, при Mokka-e ще откриете вълнуващи дизайнерски решения и прогресивни акценти в оборудването. От задвижването до скулптурираните изцяло LED задни светлини, които хармонично отразяват характерните форми на предната част Vizor, винаги има какво да откриете. 
 изключителността като стандарт 
Можете да изберете колела със завладяващ рисунък за Mokka-e с размер 16, 17 или 18-цола. Нищо не казва така ясно че сте готови да виждате и да бъдете виждани като перфектен аксесоар, а с тези колела Mokka-e изглежда толкова плавно излята колкото се движи. 
Личен стил 
Отличайвате се от останалите с помощта на уникалните дизайнерски елементи. Mokka-e сама по себе си изглежда различна от всичко останало на пътя, но вие можете да индивидуализирате присъствието и с избор от опции за покрива и капака. 
Новата икона
Vizor е нов дизайнерски елемент в стилистиката на на Opel. Той перфектно интегрира предните повърхности и сензори в обща, прогресивна подредба, която е в авангарда на дизайна на Opel, както буквално, така и емоционално. 

Безопасност и иновации

Предни матрични LED светлини
Адаптивните постоянни незаслепяващи предни светлини IntelliLux LED® Matrix Lights осигуряват отлична видимост във всякаква ситуация и ви позволяват да шофирате комфортно и в яснота с помощта на мощните дълги светлини без заслепяване на другите водачи. 
Автоматичен круз контрол 
Автоматичният круз контрол1,2 означава че не е нужно да правите компромис, за да се насладите на комфортно релаксиращо пътуване. Той ускорява и намалява автоматично автомобила за да поддържа постоянна дистанция до предно движещата се кола по всяко време.  

Опция. Активирането е възможно от 30 км/ч до 180 км/ч. 

 

Системите за асистенция на водача на Opel са предназначени за подкрепа на водача в рамките на ограниченията присъщи на системата. Водачът остава отговорен за шофирането. 

Автоматичен круз контрол 
Като част от цялостния комплекс за асистенция на водача, включващ и асистент за поддържане на лентата и за предупреждение при напускане на лентата, системата на Mokka-e за автоматично аварийно спиране следи пътя пред автомобила за превозни средства и пешеходци, като по този начин спомага за значително намаляване на опасността от катастрофа. При скорост под 30 км/ч, при която се случват повечето сблъсъци, системата за автоматично аварийно спиране на Mokka-e намалява скоростта до пълно спиране. При по-високи скорости системата намалява скоростта с до 50 км/ч, значително намалявайки последствия от удара.  
Дигитален клъстер 
Изтънчеността и изчистеността на Mokka-e са ясно видими със системата Opel Pure Panel. С обточените си форми и възможност за индивидуализиране, 12-инчовият информационен клъстер на водача ви дава подредена информация без странични влияния. Визуално разсейващите елементи са елиминирани, оставяйки само безпрепятствен дигитален контрол.  
180° панорамна задна камера 
Панорамната камера ви осигурява разширен поглед назад на 180°, като установява наличие и обозначава близки обекти и ви дава възможност да виждате трафика, наближаващ от двете страни - особено полезно при движение на заден ход в трафик.  
Асистент за паркиране  
Перфектното паркиране изглежда лесно. Авангардният асистент за паркиране1 на Mokka-e контролира волана, за да ви насочва, а от вас се изисква само да натискате педалите за спирачката и за газта. Системата ще ви помогне да откриете достатъчно голямо място и ще ви води при обратното излизане след паркирането.  

Премиум комфорт

Авангарден комфорт 

Mokka-e прави всяко пътуване по-интересно - а със седалките с удобни опори1 и функция за масажиране на водача1, те стават и релаксиращи. Пътувайте в комфорт, пристигнете със стил. 

 

1 Опция.

 
Оборудване за отопление 
В един студен ден, малко неща са по-луксозни отколкото една топла седалка.  Настройте предните седалки на Mokka-e на три нива на уют, а водачът може да се наслади и на волана с отопление.  
Функционалност
Просторният интериор на Mokka-e и интелигентното оборудване означават че сте готови за всяко място на което ви отведе пътят, независимо дали става дума за обемен товар, или за цялото семейство плюс багажа. Задните седалки могат да бъдат сгъвани в пропорция 40:60 за значително увеличаване на багажния обем и ви осигуряват гъвкави възможности за проходно товарене.  
 

Свързаност

Навигация
Сензорният екран на навигационната система на Opel ще ви води по възможния път, добавяйки към това актуализации за трафика в реално време, най.близките зарядни станции и тяхната заетост. Изберете измежду  Multimedia Navi Pro с 10-инчов дисплей1 с навигационни услуги на живо (Live Navigation Services)2 и Multimedia Navi със 7-инчов1 екран. 
Опция.
Инфоразвлекателна система

Mokka-e  е едно свързано място, с цялостна Apple CarPlayTM1 и Android AutoTM2, 3 съвместимост, Bluetooth® стрийминг4, USB портове, както и шестточкова система за богат, обхващащ ви звук. 

 

 

1 Apple CarPlay™ и Apple Siri™ са регистрирани търговски марки на Apple Inc., регистриран в САЩ и други държави.

2 Android Auto™ е регистрирана търговска марка на Google Inc.

3 Съвместимостта и определени функционалности може да се отличават в зависимост от типа на устройствотко и версията на операционната система. За да проверите съвместимостта на вашето устройство, моля вижте на www.apple.com, или www.android.com, или се свържете с вашия дилър на Opel.

4 Bluetooth® е регистрирана търговска марка на Bluetooth SIG Inc.

Безжично зареждане 
За да можете да поддържате вашата Mokka-e като просторен и подреден оазис на дигиталния детокс можете да зареждате притежаващите съответната функция устройства, с интегрирането на безжична система за зареждане1. Вградената система за разпознаване на бързо движение предотвратява повреди от претоварване на батерията на вашето устройство при движение по неравни настилки.  
Опция. Може да изисква аксесоари за смартфон. Индуктивно зареждане само с PMA или Qi съвместими смартфони. За проверка на съвместимостта, моля свържете се с вашия дилър на Opel.
Услуги OpelConnect1
Интелигентна гама от услуги, осигуряваща нова степен на безопасност и подкрепа, ви помагат да останете свързани на пътя – също и когато пътувате на електричество.   
  • Спокойствие: Спешно повикване, обаждане при авария,  
  • Удобство: Дистанционни функции за заключване на вратите, активиране на клаксон и светлини2

 

1 Наличността на услугите OpelConnect се различава от страна до страна и от автомобил до автомобил. Услугите може да изискват абонамент/такса и са обект на мобилното покритие и наличността.

2 Въвеждането планирано за края на 2020 г.