фабрични трансформации

ТРАНСФОРМАЦИИ.

Opel предлага богата гама от фабрично изпълнени трансформации, налични в широк спектър от варианти, които допълват серийно произвежданите предложения на лекотоварни и пътнически модели. Със своите специално създадени фабрични трансформации, Opel посреща преобладаващата част от изискванията на клиентите на лекотоварни автомобили. За всяка специфична нужда, която не се покрива от заводската продукция, Opel си сътрудничи с надеждни партньори, предлагащи сертифицирани решения за трансформация.

 

Opel трансформации

Opel предлага много от популярните трансформации като заводско изпълнение, за да предостави предимствата на получен директно от завода лекотоварен автомобил за по-широк кръг клиенти. Заводските трансформации на Opel използват шаси-кабини на Movano и покриват гамата от бордови версии до самосвали и варианти с отделен фургон.

 

Предимствата от покупката на заводска трансформация са ясни:

Опростен процес на поръчка
„Всичко от едно място”
По-кратък срок на доставка на целия трансформиран автомобил
Директна доставка без допълнителни логистични разходи
Една фактура
Лесен лизинг и финансиране
Пълна заводска гаранция
Пълна следпродажбена поддръжка при дилъра

Бордови вариант

При Movano Opel предлага гама от различни бордови варианти с различна дължина, задвижване и версии на кабината. С предно или със задно предаване, с шаси-кабина или с двойна кабина, както и с вградени носачи за инструменти, стълби и отличен комфорт на водача и екипажа, всички тези модели осигуряват основата за дълга, постоянна и печеливша професионална дейност.

Самосвал

Търсите мощен трипосочен самосвал с дистанционно управление? Самосвалът Opel Movano ще се справи без проблеми. Модерната хидравлична система, съчетана със здравина и високо качество на изпълнението ще гарантира успех за вашия бизнес при всякакви условия на експлоатация.

Модели с отделен фургон

Понякога товарният обем е също толкова важен, колкото и товароносимостта. В тези случаи нищо не е в състояние да се справи толкова добре, колкото фабричните модели с отделен фургон на Opel Movano. Предно или задно предаване, товарен обем до 22 м3 и всички други предимства и удобства, които очаквате от лекотоварните автомобили на Opel.