Mokka

Готови за новия Opel? Искате ли да си осигурите ново ниво на преживяване при шофиране с безкомпромисен дизайн и технологии? Все още с камуфлаж, но готова да промени играта: Останете на линия, за да откриете напълно новата електрическа Mokka.

ВОДЕЩА ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ.

Opel Mokka е новото лице на марката в много насоки. Водещата стилистична философия, в която се претворява едновременно дързост и изчистеност, се откроява ярко в дизайнерските решения на външността, с елементи като Vizor, органично интегриращ решетката, предните светлини и логото в общ високотехнологичен модул. Елегантността продължава и в интериора. Mokka е първият автомобил оборудван с Opel Pure Panel. Изчистен, прецизен и сведен до най-същественото, изцяло дигиталният кокпит позволява интуитивна работа с чиста, неразсейваща информация върху големи дисплеи. Насладете се на шофирането!

ДА НАДЗЪРНЕМ.

Вижте уникална и ексклузивна информация за това какво да очаквате от новия Opel Mokka, през погледа на посланика на марката Opel Юрген Клоп.

Това видео е създадено и записано преди въвеждането на стриктни хигиенни мерки, свързани с разпространението на COVID-19, и може да включва съдържание създадено преди въвеждането на регламентите за физическо дистанциране.

ГОЛЯМОТО РАЗКРИТИЕ?

Почти настъпи време да разкрием новата Opel Mokka, пласт по пласт смел, автентичен дизайн и чисто удоволствие от шофирането. Тя се приближава все по близо и любопитството Ви нараства. Гледайте, започнете своето собствено пътешествие и се регистрирайте за нашия бюлетин, за да бъдете един от първите, които ще я видят и ще разберат какво се крие под камуфлажа.