Skip To Content
Оборудване

Новият Opel Astra Sports Tourer plug-in hybrid

Дизайн

Дързък и изчистен дизайн
Новата Astra Sports Tourer по перфектен начинс балансира динамизма с функционалността. Със своя емблематичен Opel Vizor®, скулптурираните и прецизни линии, тя е създадена да се отличава от останалите.   
Изключителен интериор
Изживейте едно дигитално детоксикирано шофиране с Opel Pure Panel®1. Отпуснете се в ергономични активни предни седалки2, тапицирани с луксозна кожа от алкантара или напа с вентилационни и масажни функции. 
Ярко изразена визия 

Визуални елементи, като опцията с черен таван1, добавят към вашия личен стил. 

 

1 Предлага се като стандартно оборудване само за определени модели.

 
Алуминиеви колела
Изразете своята индивидуалност с нашата изключителна гама от леки алуминиеви джанти. Със смел и изчистен дизайн, тези колела дават възможност на Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid да изглежда толкова вълнуващо, колкото и да се шофира.  
Германска прецизност 
Прецизните германски пропорции следват принципа на компаса, чак до енергоспестяващите задни LED светлини. 
Стилистиката vizor®
Там, където другите автомобили обичайно имат стандартна решетка, Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid разполага с ярко изразения Vizor®. Този впечатляващ панел е израз на германската максима за формата, която следва функцията, с елегантно интегриране на предно разположените устройства, сензори и функции в една плавно оформена повърхност. 

Безопасност и асистенция на водача

Предни светлини IntelliLux® pixel lights
168 индивидуално адаптивни LED сегмента, които осигуряват незаслепяващи дълги светлини, които автоматично се настройват за да предотвратят заслепяването на насрещно движещите се водачи.    
Intelli-HUD 

Intelli-HUD (Head up дисплей)1 проектира информацията директно върху предното стъкло в полето на видимост на водача, показвайки данни от шофирането, допълнителни съобщения и информация за използваната медия. 

 

1 Предлага се като стандартно оборудване само за избрани модели.

 
Система  Intelli-Drive 1.0
Тази система комбинира възможностите на три от най-високотехнологичните системи на Astra Sports Tourer  Plug-in Hybrid за да ви осигури изключителни възможности за контрол на вашето пътуване. Системата Intelli-Drive 1.01 интегрира асистента за  позициониране в лентата (LPA) който внимателно коригира с кормилното управление, за да ви помогне да останете стабилни между линиите.  
Система Intelli-Drive 2.0
Системата Intelli-Drive 2.01 е най-аванградната и интуитивна група от технологични решения на Opel, в която те работят заедно за да превърнат новата Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid в автомобил осигуряващ най-безопасното и комфортно изживяване което сме предлагали. 
Система Intelli-Vision 
Intelli-Vision използва четири камери за да генерира HD изобрежения в реално време за околното на автомобила пространство, осигурявайки ясен обзор върху наближаващия трафик и правейки паркирането лесно.   
Безключово влизане и стартиране 
Безключовото влизане и стартиране, съчетано с интелигентни капацитивни дръжки на вратите, ви осигурява възможност да не се бъркате за ключове когато започвате ново пътуване. Просто влизате в автомобила, натискате Start и потегляте.   

Премиум комфорт

Ергономични активни седалки 
Ергономичните активни седалки1 на новия Opel Astra носят знака за качество на AGR (Дружество за здрави гърбове). С множество възможности за настройка, включително регулируеми опори за глава и лумбална опора с електрическа настройка, тези седалки са не само невероятно комфортни, но осигуряват здравословна позиция за дългосрочно удобство на водача и пътниците.   
Оборудване за отопление

Елиминирайте конденза и леда ефективно с помощта на Thermatec™ отопляемо предно стъкло1. Насладете се на отопляемите предни1 и дори на отопляемите външни задни седалки2, плюс волана с подгряване3 за топло комфортно усещане в студените утрини.

 

 

1,2,3 Опция и стандартно оборудване предлагано за определени модели.

 
Панорамен покрив 

Панорамният покрив1, може да бъде частично или напълно отворен по цялото си протежение за да осигури на пътниците невероятно изживяване от пътуването, с усещане за въздух и светлина. 

 

1 Опция.

 

 
Система intelli-air
Intelli-Air е високоефективен въздушен филтър, който осигурява постоянна информация за качеството на въздуха. Той позволява запазването на въздуха в интериора свеж и чист.  
Intelli-Space
Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid се отличава с по-интелигентни възможности за организиране на багажното пространство благодарение на иновативната система Intelli-Space. Максималният капацитет от 1634 литра е допълнен със системи като закрепващи халки, странични товарни мрежи, плосък товарен под на две нива, 40/20/40 разделяеми облегалки на задните седалки с функция за лесно сгъване, ролетна щора за багажната площ и интелигентни подови шкафчета за съхранение. С опционалния теглич за ремарке можете да разширите възможностите за товарене. 
Задна врата с управление без ръце 
Когато е отключена или в непосредствена близост до устройството за безключово влизане и стартиране, задната врата може да се отвори автоматично, просто като махнете с крак под задната броня. 

Свързаност

Система multimedia
Новият напълно дигитален Pure Panel® разполага с 10-инчов инструментален панел и 10-инчов централен сензорен екран, който безжично интегрира вашия смартфон чрез Apple CarPlay™1 и Android Auto™1,2. Неговият интуитивен потребителски интерфейс може да бъде напълно персонализиран с индивидуално управление на профила, включително разпознаване на водача. AM/FM/DAB+ radio, Bluetooth® аудио стрийминг3 и два USB-C порта са стандартни. Допълнително спокойствие се осигурява от услугите за спешни случаи и повиквания при аварии на OpelConnect, както и автоматичните актуализации по въздух (over-the-air).  
Навигация 

Навигационна система на Opel работеща в реално време се предлага в съчетание с информация за онлайн трафик, за паркиране, с търсене на интересни места POI и актуализации за времето1. Системата дори ще следва вашите гласови команди с израза за активиране „Хей, Opel!“. Изпратете вашата дестинация към автомобила с помощта на вашия смартфон и приложението myOpel или получете напътствия за "последната миля", за да завършите маршрута си от където и да паркирате. И накрая, насочването по маршрута може да се показва с помощта на Intelli-HUD (Head up Display)2, инструментален панел или централен сензорен екран, в зависимост от комбинацията, която предпочитате.

За повече подробности относно горепосочените услуги, както и насоки за извършване на задължителното онлайн активиране, моля, вижте и нашата брошура „TOMTOM за Opel“.

 
Безжично зареждане 

Изчистете интериора от кабели и зареждайте съвместими устройства, като използвате вграденото безжично зарядно устройство1. Нещо повече, вградената система за засичане на бързо движение предотвратява повреда от безжично претоварване на батерията на вашето устройство при шофиране по неравни терени. 

 

1 Наличността зависи от предлагането. Само за устройства с PMA или QI. За да проверите съвместимостта на вашето устройство, свържете се дилър на Opel.

 
Услуги OpelConnect

Интелигентните технологии и съответните услуги1 които предлагат свързаност и иновации, са създадени с цел осигуряване на вашата безопасност и гарантиране на вълнуващо и ефективно пътуване. 

 

  • Спокойствие на духа: обаждане в аварийни ситуации и повреда2 както и състояние на автомобила ви дават информация за пробега, нивото на горивото, предупреждения за предстоящо обслужване, за да ви осигурят  усещане за сигурност по всяко време.  
  • Удобство: Услуги e-Remote Control3 за проверка на нивото на батерията, управление на заряда и настройки на климатичната система чрез приложението myOpel.
  • Интелигентно шофиране: спокойно пътуване, благодарение на Connected Navigation Pack Plus4 и услуги за управление на пътуването и шофирането.
 

Opel+ аксесоари

Посреща вашите индивидуални нужди

Изразете себе си с оригиналните аксесоари Opel+ и постигнете максималното от своята нова Astra. Създадени и тествани за вашия Opel.

Снимките могат да се отличават от продуктите в продажба. 

 

Какво следва?