Skip To Content
Radio 7-инчов сензорен екран

Radio със 7-инчов сензорен екран 

Аудио стрийминг и hands-free разговори с bluetooth®

Системата Radio за Mokka и Mokka-e ще ви позволи да се насладите на музика или новини от вашата любима AM/FM или DAB радиостанция или от вашето мобилно устройство чрез USB интерфейс. Можете да свържете вашия телефон чрез блутуут за разговори без ръце за безопасно и приятно пътуване. Тук бързо можете да намерите информация за инфоразвлекателната система Opel Radio със 7-инчов сензорен екран.
Системата е налична за:

Функции

Аудио:

  •     Стандартно AM/FM и опционално DAB+ radio
  •     Възпроизвеждане на музика чрез USB, Bluetooth®

 

Телефон:

  •     Bluetooth®- интерфейс за hands-free разговори
  •     Телефонен указател и достъп до списъка с обаждания 

 

OpelConnect:

  •     Гама от интелигентни услуги OpelConnect1 ще ви предложи ново ниво на безопасност и подкрепа – навсякъде и по всяко време. 
1 Спешно повикване и съобщение за авария с достъп до асистенция на пътя са налични като опции в избрани моделни линии. Допълнителни услуги може да изискват абонамент/такса и са обект на покритие на мобилната мрежа и наличността. Наличността на услугата и обхватът и може да се отличават от страна до страна и от автомобил до автомобил. Предлагани като опция.            2 Apple CarPlay е регистрирана търговска марка на Apple Inc., Android Auto е регистрирана търговска марка на Google Inc. Съвместими приложения на  www.apple.com/de/ios/carplay или www.android.com/auto